- 11 Kasım 2015
- 1.183
- 1.763
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.721
Yaa kıyamam sana üzüldüm ama yaAhahahah ben geçer sefer 5.gün başladım idrar testine 6.gün gördüm pozitifi kuzumKimyasal oldu ama sonuçta pozitifi 6.günde gördüm Bi başlık var kaçıncı gün pozitifi gördünüz diye hep 5te görmüşler 11.günü bekleyen yok nerdeyse Ama kimyasal olunca üzüldüm o yüzden az sabretmeye çalışcam ben bu sefer Eğer üzülmem etkilenmem diyorsan Maralım 6.günde patlat gitsin
Mavi olan erken gebelik testiHangisi olduğuna bağlı canım. Mavi olanda sorun olmuyor.
Mavi olandan erken gebelik testi 5 dakikada çıktı inşallah doğrudur yaBen denemiştim. Hatta aldıktan sonra yalancı pozitif çıkardığını öğrenince aynı gün ben denedim ve hamilelik olasılığı sıfır birinde denedim.
O negatif çıktı benim pozitif.
Bu pozitifi görmeden önce başka test markası ile de denemiştim.
Yani eskileri yalancı pozitifti de şimdi düzelttilerse kendilerini veya bana böyle denk geldiyse ayda yılda bi doğru sonuç veren onu bilemem.
Aminnn Allah razı olsunAllah’ın izniyle bu sefer bebeğinize kavuşursunuz Rabbim yüzünüze baksın hayırlı insanlarla karşılaştırsın işinin Ehl-i sizi yormadan uğraştırmadan nasip olsun inşallah
Bugün gittik eşime Spermiogram yapılacak hoca Güler yüzlüydü inşallah güzel haberler almak nasip olurMerhaba gittiniz mi cem hocaya ben de duydum onu ve gitmeyi düşünüyorum surecle ilgili bilgilendirir misiniz beni de
İnşallah canım benim ya çok isterim zincirleri kirmayiAhahaha ilk kez hayrını şimdi görceksin demekki yavrum kısmet bu zamanaymışAyy Amin Ecmain kuzumm
Sen önden yolu aç ben arkandan gelirim inşallah kısmetseAhahahaah ayy alcaz alcaz buraya pozitif haber vermeye gelcez
Süreciniz hayırlı olsun Rabbim güzel sonuçlar göstersin inşallahBugün gittik eşime Spermiogram yapılacak hoca Güler yüzlüydü inşallah güzel haberler almak nasip olur
Yarın sabah ilk idrarımla yapayım diyorum canım bunları öğlen 12 buçuk gibi falan yaptım bide sabahtan deniyim dedimAynen kuzum koyulaşmayı takip et 24 saat faşan olsun ama arası ki belli etsin kendini iyiceAyy inşallah güzel güzel koyulaşır canım
Ahahahah ben geçer sefer 5.gün başladım idrar testine 6.gün gördüm pozitifi kuzumKimyasal oldu ama sonuçta pozitifi 6.günde gördüm Bi başlık var kaçıncı gün pozitifi gördünüz diye hep 5te görmüşler 11.günü bekleyen yok nerdeyse Ama kimyasal olunca üzüldüm o yüzden az sabretmeye çalışcam ben bu sefer Eğer üzülmem etkilenmem diyorsan Maralım 6.günde patlat gitsin
Herşey yolunda olsun geç olsun canim benimBenimkiler aramadı zaten aramazsam dedi pazartesi günü sabah gel kontrole dedi Amin Amin az daha sabır
İyi çok şükür herşey yolunda olsun amin
Büyük ihtimalle yumurtalarının büyümesine göre verirler randevuyu benim diğer üç tüp bebeğim bu kadar uzamamıştı en fazla adetin 15. Günü toplandı bu sefer doktor dedi çok ağırdan gidiyor
Bana sürekli kullandirmaz diye düşünüyorum ama bakalım. Çok yakıyor daha önce kullanmıştım inşallah uzun sürmez korkuyorum ilaçtanCanim ben onu doğuma kadar kullanan da var biliyorum ama tam bilgim yok. Benim coraspirine alerjim var diye doktor sana oksapar veririz dedi henüz vermedi. Bakalim transfere gittiğimde ne dicek.
Bende aynı durumdayım sizinle, hep negatif gördüm bu zamana kadar çok korkuyorumAy ben o idrar testlerine sinir oluyorum pozitifi hiç göremedim ya nefretim onlarama kan testinide nasıl bekliycem bilmiyorum yatarak zaman geçmiyor hiç senin nasıl gidiyor canım
Mavi olan kaset test var canım ondan bahsediyorumMavi olan erken gebelik testi
Ayy inşallah kuzummYaa kıyamam sana üzüldüm ama yabu sefer olacak eminim Rabbim nasip edecek merak etme bende olmadi 6. Gün patlatirim o zaman benim neyim eksik
Kırcaz kırcaz zincirlerimiziSen önden yolu aç ben arkandan gelirim inşallah kısmetse
Öyle daha belirgin olur canım inşallahYarın sabah ilk idrarımla yapayım diyorum canım bunları öğlen 12 buçuk gibi falan yaptım bide sabahtan deniyim dedim
İnşallah canım benim inşallah ya Allah'ımın izniyle inşallah
Ondan değil ya yarın başka markayla yapıyım artık inşallah doğrudurMavi olan kaset test var canım ondan bahsediyoruminşallah yavrun seninledir
Aman kuzum ben gördümde nolduAy ben o idrar testlerine sinir oluyorum pozitifi hiç göremedim ya nefretim onlarama kan testinide nasıl bekliycem bilmiyorum yatarak zaman geçmiyor hiç senin nasıl gidiyor canım
Herşey yolunda olsun geç olsun canim benimMisafirim var ondan yemek hazirliyordum geç yazabildim. Gece devam okuyacağım. Hepinizi ruhen çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?