- 4 Aralık 2024
- 1.717
- 1.284
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.641
Çok geçmiş olsun inşallah canım ben kullanmadım o iğneyi bilgim yok inşallah bilgisi olan cevap verir dilerim bu kadar acı eziyet çekiyorsun Rabbim müfakatını verir inşallahKızlar prolutex iğne ciltte şişlik yaptı ve çok ağrıyor günde iki kez olacak şekilde vurulacağım ama daha şimdiden hareket edemez hale getirdi beni çok fena bir ağrı sizde böyle oldu mu yoksa bana yan etki mi yaptı
Amin ecmain inşallah ne demek herkese gönülden duaAmin canım inşallah 26 martta benim kan tahlili sonucum olacak inşallah eğer pozitifi görürsem hamiş halimle de dua edeceğim herkesemutlaka bilgilendir bizi de sen çok destek oldun bize biz de sana olalım
benim doktorum 15 dk uzatıyor sonra eve gönderiyor yatmanın tutunmada etkisi olmadığını söylüyorlar canım hiç korkma nasibi varsa annesine sıkı sıkı tutunacaktır canım kalbini ferah tut burayı takipe al durumun hakkında bilgi verirsin merak ettiğin şeyler olursa sorarsın inşallah güzel pozitif alırsın inşallah aminevett birde bişey sormak istıyorum ben 8 martta trnsfer oldum benı transer anından sonra 5 dk yatırdılar sonra kaldırdılar yatırmadılar eve gıdebılırısnız dedıler ama cogu kısı kıpırdamadan yarım saat yatmış sızınkı nasıl oldu aklıma cok takıldı
Çok teşekkür ederim canım ne güzel bir uygulama bu ya aynı şeylerle sınanan bir sürü kadın bu sayede destek oluyor birbirineAmin ecmain inşallah ne demek herkese gönülden duaediyorum Rabbim kabul etsin inşallah dilerim sizlerinde pozitiflerini görmek nasip olsun bizlere inşallah tabi tabi size söylerim inşallah
Merhaba canım tablodan gördüm 14 martta transfer olacakmışsın aynı gün olacağız nasılsın o iğneyi bana vermediler ne için sana verdiler ki? Doktorunu ara öğren canım. Vurulunca vurulan yeri biraz ovala canım. Ben progestan alıyorum bende de o ağrı yapıyor vurulduktan sonra yürüyüşümü bile etkiliyor. Hemşirem istiyorsan göbekten olanı da var onu kullan dedi dünKızlar prolutex iğne ciltte şişlik yaptı ve çok ağrıyor günde iki kez olacak şekilde vurulacağım ama daha şimdiden hareket edemez hale getirdi beni çok fena bir ağrı sizde böyle oldu mu yoksa bana yan etki mi yaptı
Canım ben yatakta uzanarak uyguluyorum en rahatıma o geldiProgestan’ı fitil olarak kullanan arkadaşlara soruyorum: ayakta mı uyguluyorsunuz, tuvalette otururken mi, yoksa yerde çömelerek mi?
Yaa ne güzel anlattın.. evet kesinlikle biz birbirimizi anlıyoruz.. bazen oluyor soruyorlar mesela bebek varmı falan diye durumunu anlatıyorsun ama onlar için çok anlamsız geliyorGerçi şöyle bir durumda var kızlar. Eskiden bekarken çocuk sahibi olmak için uğraşanları görünce üzülüyordum ama neler yaşadıklarını tam olarak anlayamıyordum . Tabiki olumsuz yorum yapmıyordum , insanlara karışmam zaten genel olarak hiç bi konuda keşke karşılıklı olsainsanlar fütursuzca yorum yapıyor her konuda. Ama bebiş olayında bence yaşayanlar anlıyor sadece bu psikolojiyi. İşin içine girince bu konuda empatimizde tavan yaptı hepimizin. Düşünsenize bazı insanlar istemeden aklında yokken aa hamile kalmışım diye çocuk doğuruyor . Doğal yollara sahip olanlar için çok basit bir mevzu gibi algılanabiliyor. Amaaa bu konuyu bize sorsalar saatlerce susmadan anlatırız konuşuruz üstüne yaşadıklarımızı maddi manevi çöküşlerimizi.. anlık umutlanmalarımızı çabamızı . Hangimiz iğne yapmakla ilgili böyle cesurduk eskiden. Şimdi ruj sürmek gibi bizim için 2 dakikalık iş Allahım emeklerimızi boşa çıkarmasın inşallah
İsterseniz 12. Ve 14. Güne kadar bekleyinSelam kızlar ben bugün kan verdim 8.günüm ama maalesef negatif geldi
İnşallah bir gün nasip olur güzel haberler vermek
Ben gece yatınca uzanır pozisyonda iken uyguluyordum sonra uyuyordumProgestan’ı fitil olarak kullanan arkadaşlara soruyorum: ayakta mı uyguluyorsunuz, tuvalette otururken mi, yoksa yerde çömelerek mi?
Maşallah maşallah, bende de Pko var ama bu kadar yumurta oluşmuyordu.Kızlar bişey sorcam
Perşembe günü yumurtam toplanacak bende Pko var. Sadece sol yumurtalığımda 60 tane yumurta var sağ da aynı şekilde 100 ü geçiyor toplam yumurtam. Doktor biraz toplayacak geri kalanını söndürecekmiş. Başına böyle bişey gelen var mı ya ? Tekrar Ohss olurum diye korkuyorum
Yatarken uyguluyorum ve 20 dk uzanıyorum. Doktorum öyle yapmamı söylediProgestan’ı fitil olarak kullanan arkadaşlara soruyorum: ayakta mı uyguluyorsunuz, tuvalette otururken mi, yoksa yerde çömelerek mi?
Yatarken hiç aklıma gelmemişti… gündüz dozunu okulda uygulamam gerekiyor onu mecbur tuvalette yapacağım da sabah ve akşamı yatarken deneyeyimYatarken uyguluyorum ve 20 dk uzanıyorum. Doktorum öyle yapmamı söyledi
Amin inşallah canım bende baktım sonucun çıktı mı diye bizi de haberdar edersin dilerim müjdeli haberle gelirsin inşallahGünaydın kızlar akşam kan testi vermeye gitcem inş güzel haberlerle gelirim. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimiz çok güzel haberler alırız inşallah
Bende mesela öncesinde kolonya sürüyorum ovuyorum hafif sonrasında baş ve işaret parmak ile eti kavrayıp sıkıyorumYaa bu buz olayını bende deneyeceğim hala denemedim, karnım morarmaya başladı epey.. Seni tebrik ediyorum valla kuzucumDarısı başıma
Evet aynen bu aekilde oluyor. Ama doktorlar bunu önermiyor diye biliyorum. Ben de pgt yaptırdım. Ama beşinci güne gelen embriyomdan parça alıp pgt ye yolladılar ve sonra dondurdular. Donmuş olanı çözdurup tekrar dondurmadilar yani. Donmusu çözdurup test yapıp tekrar döndürüp tekrar çözdurup transfer yapma işini önermiyorlarBu arada, teste gidenler embriyolar değil, embriyolardan alınan biyopsi, yani parça… yani şu anda dondurulmuş vaziyetteyse embriyolarınız, onlardan parça almak için çözdürecekler, sonra parçaları aldıktan sonra donduracaklar tekrar, yurtdışına giden parçaların raporu gelince eldeki embriyolardan sağlıklı olanı tekrar çözdürüp sana transfer edecekler
Benim gündüz dozum progestan iğnesiydi. Sabah ve akşam fitil yapıyordum. Şimdi iğneyi bıraktırdı sabah ve akşam ikişer fitil yapıyorum :) sabah uyanınca da kalkmadan yapabilirsin, biraz bekleyip öyle kalkmak en iyisiYatarken hiç aklıma gelmemişti… gündüz dozunu okulda uygulamam gerekiyor onu mecbur tuvalette yapacağım da sabah ve akşamı yatarken deneyeyim
Afiyet olsun canımKızlar bu halsizlik beni baya etkiliyor, yani bir günden diğer güne oldu resmen. İlk belirtim bu olmuş oldu. İftara bir şeyler pişireyim dedim, günlük sütüm vardı sütlaç yapayım dedim. Sütlacı yaptım yemek kaldışuan yatıyorum, bugün de böyle bir menümüz var
Ben değiştirmedimKızlar bu süreçte beslenmenizde neler değişti? Ne girdi ne çıktı? Neler yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?