- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.621
Bizim genetik testimize bakılmıştı tedaviden önce , bir problem görülmeyince embriyolar için de hiç önermedilerCanım 2 defa yada çoklu negatif olunca anne babada genetik yatkinlik mi var embriyonun genetigi bozukta ondan negatif oluyor diye yaptirmak istiyor doktor. Zaten tedaviye baslamadan anne babasa genetik hastalik var mi diye ondan soruluyor. Bence yaptir genetigini bilmek önemli. Yada iyice araştır derim
Insallah tutunur canım saglikli hayirli evladin olsun hatta ikiz biri kiz biri oglanÇıktım cnm 2 tane embriyo konuldu inş tutunur
Çok şükür canım dediğim gibi iki taraflı anlayış olması gerekiyor çünkü çok zorlu sıkıntılı süreçler maddi ve manevi olarakNe güzel ya böyle eşlere sahibizbenim bir komşum var bir kere denedikten sonra bir daha denemiyorlar tüp bebeği. Her ikisi de istiyor ama garip bir şekilde gitmiyorlar yaptırmıyorlar. Böyle hayatlar da var maalesef çok üzülüyorum konuşmak istiyorum ama yaş olarak benden büyük ve pek sohbetimiz de yok. Benim tüp bebek yaptırdığımı da bilmiyor kimse o yüzden pozitifi görmeden konuşmakta istemiyorum
Valla doktor keseye bakalım dedi hocam daha 7. Gündeyim dedim idrar testinde pozitif çıkıyor dedim sonuçlar çıksın öyle bakalım keseye o zaman dedi yarın gel dedi bide devlet hastanesi yani ne kadar ilgililer tüp bebek doktorumu filan sordu yani baya soru sordu başkası olsa git kan ver der kafadan atarE nabıza hemen düşmüyor canım doktorunu ara çıkmıştır sonucun. Eğer doktorun yok sadece kan verdiysen hastaneden alabilirsin sonucu bazen ertesi güne de sarkıyor çünkü o sonuçlar
Başka bir doktorla da görüş embriyolarını riske atma normalde sık düşük kimyasal olsa bildiğim genetik testi istiyorlar sizde öyle bir durum görünmüyor rahiminde bir sıkıntı yoksa kalınlaşmasında demek ki vakti değilmiş yine de sen kalbinin sesini dinle Rabbim hayırlısını sağlıklıdır versin inşallahBizim genetik testimize bakılmıştı tedaviden önce , bir problem görülmeyince embriyolar için de hiç önermediler
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Embriyo Transfer Günü Sonuç Tarihi Sonuç mayala katar 36 4.deneme @Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer @CinnamonQueen 29 1.deneme @sepide 27 2.deneme 5.gün @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer @ozlmckmk 33 3.deneme 5.gün 6 Mart 16 Mart akbs 28 1.deneme 3.gün çift transfer 14 Mart @ikosan 29 1.deneme 5.gün @Nazli kizz 33 2.deneme 5.gün A AlyaOA 31 1.deneme 5.gün 14 Mart @mavidiyebiri 26 1.deneme 5.gün M Maralim2019 40 2. deneme 5.gün 4aa tek transfer @masal50 25 1.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart 19 Mart @bobette 33 1.deneme 5.gün tek transfer 1 Mart 10 Mart @miniko17 31 2.deneme 3.gün ve 6.gün 27 Şubat ve 1 Mart 10 Mart @Middleton 32 1.deneme 5.gün @Yesilagacbambu 29 1.deneme 5.gün çift transfer 27 Şubat 10 Mart @canmay 34 1.deneme 5. Gün @hayal93 32 1.deneme 5.gün tek transfer 10 Mart 22 Mart @Kahhve 33 3.deneme @fsnckr 40 2. deneme 4. Gün çift transfer 4 Mart 15 Mart @isimsiz anne 30 2.deneme 5.gün çift transfer 3 Mart 13 Mart @Lotus3801 42 1.deneme 5.gün çift transfer @justbetvet 26 1.deneme 5.gün 3 Mart 12 Mart @oyaninannesi 42 3.deneme 5.gün 10 Mart 21 Mart merve fidan 28 3.deneme 5.gün çift transfer 4 Mart 17 Mart @edabya 30 2.deneme 4aa 5.gün 3 Mart 13 Mart S sade30 30 2.deneme 5bb
5.gün1 Mart 10 Mart @silakuzu 34 4.deneme 5.gün 6 Mart 18 Mart @gulayy21 32 1.deneme 5. Gün 17 Mart @minnikam00 28 2.deneme 4aa tek transfer 27 Şubat 10 Mart @gokyuzusever 26 1.deneme 30 1. deneme 4bc 8 mart 18 mart
Eşine söyle maalesef karın denilen şey çıkıyor o kadar saklayamayızÇok şükür canım dediğim gibi iki taraflı anlayış olması gerekiyor çünkü çok zorlu sıkıntılı süreçler maddi ve manevi olarakhım. Kesin normal olmasını bekliyorlar bizde bekledik ne oldu İnan ki çok pişmanım keşke 6 sene önce yapsaydım bugün 4 yumurta çıkıyorsa belki o zaman 10 çıkardı seneye belki 4 de bulmayacağım mesela insan ne kadar erken davransa o kadar iyi insan gerçekten istiyorsa mücadele etmek lazım Rabbim bazen senin çaba göstermeni ister ondan sonra nasip eder bazı şeyleri . Çaba gayrete aşıktır bende kimseye bahsetmiyorum ne zaman ki herşey güzel olur üç aylık olsun öyle düşünüyoruz nasip olursa hatta eşim diyor doğum yapana kadar söylemeyelim
Normalde ilk kese ilk kan ilk kalp atımı tüp bebek olduğun yer ilgileniyor bebekten tam emin olduktan sonra artık başka doktora geçiyorsun bizde öyle ben kan tahlilimi tüp bebek yerimden başka yerde veremem öyle istiyorlar ilk ultrason herşey öyle olmalıValla doktor keseye bakalım dedi hocam daha 7. Gündeyim dedim idrar testinde pozitif çıkıyor dedim sonuçlar çıksın öyle bakalım keseye o zaman dedi yarın gel dedi bide devlet hastanesi yani ne kadar ilgililer tüp bebek doktorumu filan sordu yani baya soru sordu başkası olsa git kan ver der kafadan atar
Tamam doktoru ara sonucunu öğren o zaman canımValla doktor keseye bakalım dedi hocam daha 7. Gündeyim dedim idrar testinde pozitif çıkıyor dedim sonuçlar çıksın öyle bakalım keseye o zaman dedi yarın gel dedi bide devlet hastanesi yani ne kadar ilgililer tüp bebek doktorumu filan sordu yani baya soru sordu başkası olsa git kan ver der kafadan atar
Oy canım çok eziyet çekmişsin çok geçmiş olsunEşine söyle maalesef karın denilen şey çıkıyor o kadar saklayamayızever kendiliğinden olmasını bekliyorlar ama 15 seneden fazladır evliler. Bilmiyorum ben 3 dış gebelik geçirdim 2 senelik evliyim. Bir tüpüm patladı ölümden döndüm ağrı çekmeme rağmen sabaha kadar bekledim artık bayılmak üzereyken eşimi uyandırdım da gittik. Ameliyattan sonra diğer tüpüm sağlamdı diye normal denedik ama oda dış gebelik olunca doktor artık tüp bebek yapman lazım yoksa bir dış gebelikte tekrar iç kanama geçirirsin dedi. O yüzden eşim hemen tüp bebek için başlayalım artık normal yok dedi. Ben de kendimi hazır hissedene kadar da üstelemedi sağ olsun. Şimdi transfer için gün sayıyoruz. İnşallah böyle emek veren stres çeken ağrı çeken maddi olarak bu kadar kayıp yaşayan her kadının Rabbim bu mübarek ayda her ter damlasının karşılığını verir
Ahahah erkekler çok acayip yaOy canım çok eziyet çekmişsin çok geçmiş olsundilerim bu sefer sağlıcakla kavuşursun çok şükür vücudun hamilelik kabul ediyor dilerim bu seferde olacaktır Allah’ın izniyle bende 15 yıldır evliyim bazen normal olmuyorsa üstelemek kazım tabi iki tarafta istiyorsa çocuk yapmak ne bilim Rabbim herşeyin sağlıklısını versin inşallah bende tüp bebekle hamile kaldım dış gebelik yaşadım ameliyat oldum çok şükür sağ tüpte bebişler gitti nasipleri yokmuş dilerim bu sefer herşey sağlıklı ilerler kız sen eşimin öyle demesine bakma heyecandan benden önce söyler güya beni tembihler ama kendisi önce davranır
evett birde bişey sormak istıyorum ben 8 martta trnsfer oldum benı transer anından sonra 5 dk yatırdılar sonra kaldırdılar yatırmadılar eve gıdebılırısnız dedıler ama cogu kısı kıpırdamadan yarım saat yatmış sızınkı nasıl oldu aklıma cok takıldıAlya hanım hoşgeldiniz tabloya mı eklememi istiyorsunuz
Aalinda anne baba da olmayinca surekli oluşan negatiflere genetik öneriyorlar. Hem bölünürkrn genetiğinde birşey var mi diye akilda birşey kalmasin. Genetikte de birşey cikmazsa rahim odakli teshise yöneliyor doktorlar.Bizim genetik testimize bakılmıştı tedaviden önce , bir problem görülmeyince embriyolar için de hiç önermediler
Allah razı olsun canım benim hepimiz inşallah pozitifleri görelim inşallah ben büyük ihtimalle Nisan ilk haftası olabilirim çünkü beklenen âdet tarihim 25 Mart iki haftaya yakın iğne tedavisi sürerse Nisan bulacak gibi bir aksilik olmazsa inşallah size süreçlerimi yazacağım dualarınızı da alacağım inşallahAhahah erkekler çok acayip yacanım benim seni de Rabbim bir an önce pozitif haberi ile mutlu eder inşallah. Ne zaman opu işlemin olacak sana dua ediyorum
Ben bugün oldum progestan iğne yaptılar kalçadan 1 saat kadar yatırdılar yeni çıktım ama çoğu doktor gerek görmüyorevett birde bişey sormak istıyorum ben 8 martta trnsfer oldum benı transer anından sonra 5 dk yatırdılar sonra kaldırdılar yatırmadılar eve gıdebılırısnız dedıler ama cogu kısı kıpırdamadan yarım saat yatmış sızınkı nasıl oldu aklıma cok takıldı
Amin canım inşallah 26 martta benim kan tahlili sonucum olacak inşallah eğer pozitifi görürsem hamiş halimle de dua edeceğim herkeseAllah razı olsun canım benim hepimiz inşallah pozitifleri görelim inşallah ben büyük ihtimalle Nisan ilk haftası olabilirim çünkü beklenen âdet tarihim 25 Mart iki haftaya yakın iğne tedavisi sürerse Nisan bulacak gibi bir aksilik olmazsa inşallah size süreçlerimi yazacağım dualarınızı da alacağım inşallahbu süreçte bol bol Meryem suresi dinle Ya Musavvir Esma’sını çek bol bol ben tüp bebek niyetiyle çekiyorum az kaldı 12 bin daha çekersem tamamlanıyor dilerim Allah kabul eylesin dualarımızı niyetlerimizi inşallah
yaa hayırlı olsun canım Rabbim pozitifi göstermeyi nasip etsin sanaBen bugün oldum progestan iğne yaptılar kalçadan 1 saat kadar yatırdılar yeni çıktım ama çoğu doktor gerek görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?