Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim genetik testimize bakılmıştı tedaviden önce , bir problem görülmeyince embriyolar için de hiç önermediler

Çok şükür canım dediğim gibi iki taraflı anlayış olması gerekiyor çünkü çok zorlu sıkıntılı süreçler maddi ve manevi olarak hım. Kesin normal olmasını bekliyorlar bizde bekledik ne oldu İnan ki çok pişmanım keşke 6 sene önce yapsaydım bugün 4 yumurta çıkıyorsa belki o zaman 10 çıkardı seneye belki 4 de bulmayacağım mesela insan ne kadar erken davransa o kadar iyi insan gerçekten istiyorsa mücadele etmek lazım Rabbim bazen senin çaba göstermeni ister ondan sonra nasip eder bazı şeyleri . Çaba gayrete aşıktır bende kimseye bahsetmiyorum ne zaman ki herşey güzel olur üç aylık olsun öyle düşünüyoruz nasip olursa hatta eşim diyor doğum yapana kadar söylemeyelim

E nabıza hemen düşmüyor canım doktorunu ara çıkmıştır sonucun. Eğer doktorun yok sadece kan verdiysen hastaneden alabilirsin sonucu bazen ertesi güne de sarkıyor çünkü o sonuçlar
Valla doktor keseye bakalım dedi hocam daha 7. Gündeyim dedim idrar testinde pozitif çıkıyor dedim sonuçlar çıksın öyle bakalım keseye o zaman dedi yarın gel dedi bide devlet hastanesi yani ne kadar ilgililer tüp bebek doktorumu filan sordu yani baya soru sordu başkası olsa git kan ver der kafadan atar

Kızlar prolutex iğne ciltte şişlik yaptı ve çok ağrıyor günde iki kez olacak şekilde vurulacağım ama daha şimdiden hareket edemez hale getirdi beni çok fena bir ağrı sizde böyle oldu mu yoksa bana yan etki mi yaptı

Bizim genetik testimize bakılmıştı tedaviden önce , bir problem görülmeyince embriyolar için de hiç önermediler
Başka bir doktorla da görüş embriyolarını riske atma normalde sık düşük kimyasal olsa bildiğim genetik testi istiyorlar sizde öyle bir durum görünmüyor rahiminde bir sıkıntı yoksa kalınlaşmasında demek ki vakti değilmiş yine de sen kalbinin sesini dinle Rabbim hayırlısını sağlıklıdır versin inşallah

Eşine söyle maalesef karın denilen şey çıkıyor o kadar saklayamayız ever kendiliğinden olmasını bekliyorlar ama 15 seneden fazladır evliler. Bilmiyorum ben 3 dış gebelik geçirdim 2 senelik evliyim. Bir tüpüm patladı ölümden döndüm ağrı çekmeme rağmen sabaha kadar bekledim artık bayılmak üzereyken eşimi uyandırdım da gittik. Ameliyattan sonra diğer tüpüm sağlamdı diye normal denedik ama oda dış gebelik olunca doktor artık tüp bebek yapman lazım yoksa bir dış gebelikte tekrar iç kanama geçirirsin dedi. O yüzden eşim hemen tüp bebek için başlayalım artık normal yok dedi. Ben de kendimi hazır hissedene kadar da üstelemedi sağ olsun. Şimdi transfer için gün sayıyoruz. İnşallah böyle emek veren stres çeken ağrı çeken maddi olarak bu kadar kayıp yaşayan her kadının Rabbim bu mübarek ayda her ter damlasının karşılığını verir

Normalde ilk kese ilk kan ilk kalp atımı tüp bebek olduğun yer ilgileniyor bebekten tam emin olduktan sonra artık başka doktora geçiyorsun bizde öyle ben kan tahlilimi tüp bebek yerimden başka yerde veremem öyle istiyorlar ilk ultrason herşey öyle olmalı

Tamam doktoru ara sonucunu öğren o zaman canım

Oy canım çok eziyet çekmişsin çok geçmiş olsun dilerim bu sefer sağlıcakla kavuşursun çok şükür vücudun hamilelik kabul ediyor dilerim bu seferde olacaktır Allah’ın izniyle bende 15 yıldır evliyim bazen normal olmuyorsa üstelemek kazım tabi iki tarafta istiyorsa çocuk yapmak ne bilim Rabbim herşeyin sağlıklısını versin inşallah bende tüp bebekle hamile kaldım dış gebelik yaşadım ameliyat oldum çok şükür sağ tüpte bebişler gitti nasipleri yokmuş dilerim bu sefer herşey sağlıklı ilerler kız sen eşimin öyle demesine bakma heyecandan benden önce söyler güya beni tembihler ama kendisi önce davranır

Ahahah erkekler çok acayip ya canım benim seni de Rabbim bir an önce pozitif haberi ile mutlu eder inşallah. Ne zaman opu işlemin olacak sana dua ediyorum

Alya hanım hoşgeldiniz tabloya mı eklememi istiyorsunuz
evett birde bişey sormak istıyorum ben 8 martta trnsfer oldum benı transer anından sonra 5 dk yatırdılar sonra kaldırdılar yatırmadılar eve gıdebılırısnız dedıler ama cogu kısı kıpırdamadan yarım saat yatmış sızınkı nasıl oldu aklıma cok takıldı

Aalinda anne baba da olmayinca surekli oluşan negatiflere genetik öneriyorlar. Hem bölünürkrn genetiğinde birşey var mi diye akilda birşey kalmasin. Genetikte de birşey cikmazsa rahim odakli teshise yöneliyor doktorlar.

Ahahah erkekler çok acayip ya canım benim seni de Rabbim bir an önce pozitif haberi ile mutlu eder inşallah. Ne zaman opu işlemin olacak sana dua ediyorum
Allah razı olsun canım benim hepimiz inşallah pozitifleri görelim inşallah ben büyük ihtimalle Nisan ilk haftası olabilirim çünkü beklenen âdet tarihim 25 Mart iki haftaya yakın iğne tedavisi sürerse Nisan bulacak gibi bir aksilik olmazsa inşallah size süreçlerimi yazacağım dualarınızı da alacağım inşallah bu süreçte bol bol Meryem suresi dinle Ya Musavvir Esma’sını çek bol bol ben tüp bebek niyetiyle çekiyorum az kaldı 12 bin daha çekersem tamamlanıyor dilerim Allah kabul eylesin dualarımızı niyetlerimizi inşallah

Ben bugün oldum progestan iğne yaptılar kalçadan 1 saat kadar yatırdılar yeni çıktım ama çoğu doktor gerek görmüyor

Amin canım inşallah 26 martta benim kan tahlili sonucum olacak inşallah eğer pozitifi görürsem hamiş halimle de dua edeceğim herkese mutlaka bilgilendir bizi de sen çok destek oldun bize biz de sana olalım

Ben bugün oldum progestan iğne yaptılar kalçadan 1 saat kadar yatırdılar yeni çıktım ama çoğu doktor gerek görmüyor
yaa hayırlı olsun canım Rabbim pozitifi göstermeyi nasip etsin sana nasıl geçti sürecin neler yaptınız anlatır mısın cuma kısmetse ben de transfer olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…