• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar prolutex iğne ciltte şişlik yaptı ve çok ağrıyor günde iki kez olacak şekilde vurulacağım ama daha şimdiden hareket edemez hale getirdi beni çok fena bir ağrı sizde böyle oldu mu yoksa bana yan etki mi yaptı
Çok geçmiş olsun inşallah canım ben kullanmadım o iğneyi bilgim yok inşallah bilgisi olan cevap verir dilerim bu kadar acı eziyet çekiyorsun Rabbim müfakatını verir inşallah 🤲💕

Amin canım inşallah 26 martta benim kan tahlili sonucum olacak inşallah eğer pozitifi görürsem hamiş halimle de dua edeceğim herkese 🥰 mutlaka bilgilendir bizi de sen çok destek oldun bize biz de sana olalım 🥰
Amin ecmain inşallah ne demek herkese gönülden dua 📿 ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah dilerim sizlerinde pozitiflerini görmek nasip olsun bizlere inşallah tabi tabi size söylerim inşallah 🤲

evett birde bişey sormak istıyorum ben 8 martta trnsfer oldum benı transer anından sonra 5 dk yatırdılar sonra kaldırdılar yatırmadılar eve gıdebılırısnız dedıler ama cogu kısı kıpırdamadan yarım saat yatmış sızınkı nasıl oldu aklıma cok takıldı
benim doktorum 15 dk uzatıyor sonra eve gönderiyor yatmanın tutunmada etkisi olmadığını söylüyorlar canım hiç korkma nasibi varsa annesine sıkı sıkı tutunacaktır canım kalbini ferah tut burayı takipe al durumun hakkında bilgi verirsin merak ettiğin şeyler olursa sorarsın inşallah güzel pozitif alırsın inşallah amin 🤲🥰

Amin ecmain inşallah ne demek herkese gönülden dua 📿 ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah dilerim sizlerinde pozitiflerini görmek nasip olsun bizlere inşallah tabi tabi size söylerim inşallah 🤲
Çok teşekkür ederim canım ne güzel bir uygulama bu ya aynı şeylerle sınanan bir sürü kadın bu sayede destek oluyor birbirine 🥰

Kızlar prolutex iğne ciltte şişlik yaptı ve çok ağrıyor günde iki kez olacak şekilde vurulacağım ama daha şimdiden hareket edemez hale getirdi beni çok fena bir ağrı sizde böyle oldu mu yoksa bana yan etki mi yaptı
Merhaba canım tablodan gördüm 14 martta transfer olacakmışsın aynı gün olacağız nasılsın o iğneyi bana vermediler ne için sana verdiler ki? Doktorunu ara öğren canım. Vurulunca vurulan yeri biraz ovala canım. Ben progestan alıyorum bende de o ağrı yapıyor vurulduktan sonra yürüyüşümü bile etkiliyor. Hemşirem istiyorsan göbekten olanı da var onu kullan dedi dün

Gerçi şöyle bir durumda var kızlar. Eskiden bekarken çocuk sahibi olmak için uğraşanları görünce üzülüyordum ama neler yaşadıklarını tam olarak anlayamıyordum . Tabiki olumsuz yorum yapmıyordum , insanlara karışmam zaten genel olarak hiç bi konuda keşke karşılıklı olsa🤭 insanlar fütursuzca yorum yapıyor her konuda.🫠 Ama bebiş olayında bence yaşayanlar anlıyor sadece bu psikolojiyi. İşin içine girince bu konuda empatimizde tavan yaptı hepimizin. Düşünsenize bazı insanlar istemeden aklında yokken aa hamile kalmışım diye çocuk doğuruyor . 🧿 Doğal yollara sahip olanlar için çok basit bir mevzu gibi algılanabiliyor. Amaaa bu konuyu bize sorsalar saatlerce susmadan anlatırız konuşuruz üstüne yaşadıklarımızı maddi manevi çöküşlerimizi.. anlık umutlanmalarımızı çabamızı . Hangimiz iğne yapmakla ilgili böyle cesurduk eskiden. Şimdi ruj sürmek gibi bizim için 2 dakikalık iş😂 Allahım emeklerimızi boşa çıkarmasın inşallah 🙏
Yaa ne güzel anlattın.. evet kesinlikle biz birbirimizi anlıyoruz.. bazen oluyor soruyorlar mesela bebek varmı falan diye durumunu anlatıyorsun ama onlar için çok anlamsız geliyor
Sanki boşuna nefes tüketmişsin gibi
Bazende hııı amaaan hayırlısı Allah nasip eder bakalım diyip başından sallıyorlar gibi his veriyorlar.
Ben şahsen konu ile ilgili bilgim yoksa dikkatlice dinlerim anlamaya çalışırım onun hissettiklerini falan
Ama maalesef herkes öyle değil.
Ayyy birde birileri var her gördüklerinde bebişş varmıııı diye soruyor
Diyorum koca yok burda nasıl bebiş olsun leylekler getirmiyor ya dedim bir seferinde 😂

Selam kızlar ben bugün kan verdim 8.günüm ama maalesef negatif geldi
İnşallah bir gün nasip olur güzel haberler vermek
İsterseniz 12. Ve 14. Güne kadar bekleyin
Az önce okudum internette transferden sonra 7-8 gün içinde betada yükselmeye bilir istenilen seviyeye o sebepten 12.-14. Günü bekleyin yazıyordu

Kızlar bişey sorcam
Perşembe günü yumurtam toplanacak bende Pko var. Sadece sol yumurtalığımda 60 tane yumurta var sağ da aynı şekilde 100 ü geçiyor toplam yumurtam. Doktor biraz toplayacak geri kalanını söndürecekmiş. Başına böyle bişey gelen var mı ya ? Tekrar Ohss olurum diye korkuyorum
Maşallah maşallah, bende de Pko var ama bu kadar yumurta oluşmuyordu.
Bende hepsini toplayıp döllenmeye aldılar ve haliyle hepsi döllenmiyor.
Büyük ihtimalle 30 civarı toplama yaparlar ama söndürme işlemini duymadım hiç.
Sizde genelde mi bu kadar oluyor veya ilaçlardan kaynaklı mı oldu bu?

Günaydın kızlar akşam kan testi vermeye gitcem inş güzel haberlerle gelirim. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimiz çok güzel haberler alırız inşallah
Amin inşallah canım bende baktım sonucun çıktı mı diye bizi de haberdar edersin dilerim müjdeli haberle gelirsin inşallah 🤲❤️

Yaa bu buz olayını bende deneyeceğim hala denemedim, karnım morarmaya başladı epey.. Seni tebrik ediyorum valla kuzucum 👏🏻👏🏻👏🏻 Darısı başıma 😀😀
Bende mesela öncesinde kolonya sürüyorum ovuyorum hafif sonrasında baş ve işaret parmak ile eti kavrayıp sıkıyorum
İğneyi çıkartıncada ovuyorum tekrar.
Şimdiye kadar morarma olmamıştı
Bir seferinde kendi hatamdan kaynaklı oluştu oda geçiyor yavaş yavaş 😅

Kızlar bu halsizlik beni baya etkiliyor, yani bir günden diğer güne oldu resmen. İlk belirtim bu olmuş oldu. İftara bir şeyler pişireyim dedim, günlük sütüm vardı sütlaç yapayım dedim. Sütlacı yaptım yemek kaldı 😂😂😂 şuan yatıyorum, bugün de böyle bir menümüz var 🤣

Bu arada, teste gidenler embriyolar değil, embriyolardan alınan biyopsi, yani parça… yani şu anda dondurulmuş vaziyetteyse embriyolarınız, onlardan parça almak için çözdürecekler, sonra parçaları aldıktan sonra donduracaklar tekrar, yurtdışına giden parçaların raporu gelince eldeki embriyolardan sağlıklı olanı tekrar çözdürüp sana transfer edecekler
Evet aynen bu aekilde oluyor. Ama doktorlar bunu önermiyor diye biliyorum. Ben de pgt yaptırdım. Ama beşinci güne gelen embriyomdan parça alıp pgt ye yolladılar ve sonra dondurdular. Donmuş olanı çözdurup tekrar dondurmadilar yani. Donmusu çözdurup test yapıp tekrar döndürüp tekrar çözdurup transfer yapma işini önermiyorlar

Yatarken hiç aklıma gelmemişti… gündüz dozunu okulda uygulamam gerekiyor onu mecbur tuvalette yapacağım da sabah ve akşamı yatarken deneyeyim
Benim gündüz dozum progestan iğnesiydi. Sabah ve akşam fitil yapıyordum. Şimdi iğneyi bıraktırdı sabah ve akşam ikişer fitil yapıyorum :) sabah uyanınca da kalkmadan yapabilirsin, biraz bekleyip öyle kalkmak en iyisi

Kızlar bu halsizlik beni baya etkiliyor, yani bir günden diğer güne oldu resmen. İlk belirtim bu olmuş oldu. İftara bir şeyler pişireyim dedim, günlük sütüm vardı sütlaç yapayım dedim. Sütlacı yaptım yemek kaldı 😂😂😂 şuan yatıyorum, bugün de böyle bir menümüz var 🤣
Afiyet olsun canım 😁dışarıdan söyle 🤣🤣her ilaç her bünyede farklı etki yapıyor hatta aynı ilaç farklı dozda aynı kişide bile farklı etki yapıyor benim şu ara sürekli su içme isteğim var

Kızlar bu süreçte beslenmenizde neler değişti? Ne girdi ne çıktı? Neler yiyorsunuz?
Ben değiştirmedim 😂 daha doğrusu sordum dikkat etmem gerekirdi diye
Pozitif görene kadar gerek yok ama aklımda kalmasın diyorsan hamilelikte olduğu gibi çiğ et sakatat pastörize edilmemiş süt ürünleri tüketme kedi gibi havyan dışkısına çıplak elle dokunma ve topraklı ürünlere çıplak elle dokunma mesela soğan patates gibi bilmem ne mikroplarından kaynaklı dedi

Back
X