• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu halsizlik beni baya etkiliyor, yani bir günden diğer güne oldu resmen. İlk belirtim bu olmuş oldu. İftara bir şeyler pişireyim dedim, günlük sütüm vardı sütlaç yapayım dedim. Sütlacı yaptım yemek kaldı 😂😂😂 şuan yatıyorum, bugün de böyle bir menümüz var 🤣
Hoşgeldin 🤗 1. Tristmere maalesef üç ay uyku halsizlik uyama isteği olacak üç aydan sonra hamileliğin güzel dönemi olacak son üç ay kala yine ağırlaşmanın verdiği etkiyle yine halsizlik devam edecek ama uyku fazla olmuyor 😁❤️

Doktor bir süre sonra saymayı bıraktı daha fazlaydı sanırım. Ben Samsun’da tedavi görüyorum tüm Samsun’a yetecek kadar yumurtan var dedi 🤣 bir de küçük doz kullandım Gonalf i 187,5 sonra 150 ye düştük 🫣🤯😂 ay inşallah kuzum bende ondan korkuyorum bu kadar çok yumurtanın kaçı kaliteli çıkar hiçbir fikrim yok. Pek iyi bişey değil gibi geliyor ama inşallah yanılırım 😔
Ben gönülden 150 ile başlayıp devam ettirdim ohss olmasın diye yüksek doz vermedi bana
Kıbrıs olmasının sebebi sperm dondurma işlemi yapmıyorlar di sağlıkli sprem dondurmuyorlar adana ve Kayseri de bir kaç Dr görüştüm birde eğer bir aksilik çıkarsa yumurta donasyonu ile devam etmek için
hmm anladım, yumurta donasyonu ile bilgim yok da bizim doktorumuz sperm dondurma yaptı öncesinden eşim izindeyken sonrada ben adet görünce işlemlere başladık.
Önce eşini halledelim o gitsin ne yaparsa yapsın dedi 😂

Canımm o hayalkırıklığını seninle yaşıyoruz şu an 😔 Sımsıkı sarılıyorum sana.. Şimdi kendine biraz izin ver ve içinden geleni yaşa. Biz paylaşmak için buradayız. Rabbim gönlüne ferahlık versin ❤️

İsterseniz 12. Ve 14. Güne kadar bekleyin
Az önce okudum internette transferden sonra 7-8 gün içinde betada yükselmeye bilir istenilen seviyeye o sebepten 12.-14. Günü bekleyin yazıyordu
Doktoruma yazdım fakat henüz dönüş yapmadı ilaçlarımı kullanmayı devam ediyorum bende baktım tüp bebekte de geç tutunma olabiliyormuş 9.günde beta 20 çıkanlar olmuş Rabbim hayırlısını nasip etsin ümitliydim ama olmadı şimdi tekrar başa dönceğim hiç embriyom yok çünkü

Doktoruma yazdım fakat henüz dönüş yapmadı ilaçlarımı kullanmayı devam ediyorum bende baktım tüp bebekte de geç tutunma olabiliyormuş 9.günde beta 20 çıkanlar olmuş Rabbim hayırlısını nasip etsin ümitliydim ama olmadı şimdi tekrar başa dönceğim hiç embriyom yok çünkü
İnşallah sizin de mucize olur güzel haberler alırsınız inşallah 🤲 canını sıkma benim de yok hep baştan başlıyorum yapacak hiçbir şeyimiz yok ne yazık ki dilerim bu sefer sağlıklı güzel geçer Allah’ın izniyle 🤲🥹

yaa hayırlı olsun canım Rabbim pozitifi göstermeyi nasip etsin sana 🌸 nasıl geçti sürecin neler yaptınız anlatır mısın cuma kısmetse ben de transfer olacağım 🌸
İnş cnm hepimizin pozitif olur 🙏 benim yumurta kalitesizliği vardı transfere bile zor gidiyordum embriyo kalmıyordu amh da düşük tabi bu ay piezzo yaptık 6 tane toplandı 4 tanesi döllendi 3 tanesi iyi kalitede dediler ama 3.gün transferi uygun gördüler 2 tanesi konuldu 3 gün sonra çatlatma iğnesi yap dediler gonapeptyl adında 3 gün boyunca yatak istiraheti denildi sonra rutin ağır kaldırmadan devam edin dediler 24 Mart test günüm inş dayanabilir sem birsürü ilaç kan durultucu filan yazıldı

İnş cnm hepimizin pozitif olur 🙏 benim yumurta kalitesizliği vardı transfere bile zor gidiyordum embriyo kalmıyordu amh da düşük tabi bu ay piezzo yaptık 6 tane toplandı 4 tanesi döllendi 3 tanesi iyi kalitede dediler ama 3.gün transferi uygun gördüler 2 tanesi konuldu 3 gün sonra çatlatma iğnesi yap dediler gonapeptyl adında 3 gün boyunca yatak istiraheti denildi sonra rutin ağır kaldırmadan devam edin dediler 24 Mart test günüm inş dayanabilir sem birsürü ilaç kan durultucu filan yazıldı
Esra hanımcım piezzo ne oluyor ilk defa duydum amin Rabbim sağlıcakla tutunmalarını nasip eylesin inşallah 🤲💕

Ayyy hemen dölleniyor mu 1 günde heyecan yaptım şuan
perşembe OPU olacaksanız genelde ertesi gün aramaya başlıyorlar bilgi veriyorlar size şu kadar yumurtanız var döllenmeye hazır diyerek
Sonrasında sperm ile buluşturup üçüncü gün dördüncü gün arayıp size bilgi veriyorlar şu kadar yumurtanız döllendi diyerek
En son eğerki 5.gün embriyosu olacaksa o zamanda arayıp bilgiveriyorlar.
Beni hatta daha sonrasında tekrar aradılar 2 tüp daha kullanıldı ekstra ücret için
Kızlar bılmedıgımden soruyorum doktorda bısey demedi , yumurta büyütme tedavisi başladı dün de ilişkiye girmek yasak mı
bildiğim kadarıyla bir kaç gün yasak opudan sonra ama öncesinde değil. Daha doğrusu benim doktorum net bilgi vermedi bize eşim zaten burda olmadığı için.
Ço

Çok şükür ki bir tedavi yöntemimiz var ne kadar çok tüp bebek hastası varmış. Eskiden çok nadir bir iki duyardım ama içine girince bambaşkaymış
evet bende içine girmeden önce nadirdir diye düşünüyordum ama gerçekten çok varmış.
Kaynanam eşime karnı burnunda hamileyken tarlaya falan gidermiş
Hiç esirgemezmiş.
Birde şimdi çok duyuyorum genelde ilk çocukları gebelikleri hanımların ilerlemiyormuş düşük kimyasal dış gebelik oluyormuş
Hep yediğimiz içtiğimiz şeyler hormonları bozdu bence
Artı tabii aşılar..

Yaa ananas düşük yapıyor diye biliyorum önermiyorlar ama daha net bilen varsa biri yazabilir mii? Çok severim çünkü en sevdiğim meyve ama yiyemeyecgim diyordum hep 😅
Bak şimdi öyle diyorlar ben bir alman bayanı takip ediyorum transfer olur olmaz günde bir kase yiyordu maşallah tuttu 23 haftalık oldu bilemedim 🧐🤨

evett birde bişey sormak istıyorum ben 8 martta trnsfer oldum benı transer anından sonra 5 dk yatırdılar sonra kaldırdılar yatırmadılar eve gıdebılırısnız dedıler ama cogu kısı kıpırdamadan yarım saat yatmış sızınkı nasıl oldu aklıma cok takıldı
Ben dün Transfer oldum ve beni yarım saat hiç kalkmadan yatın eğer idrarınızı tutamayacak kadar olursanız haber edin sürgü yolu ile yardım edelim dediler.
Transferden önce 1lt su içtim birde sanırım transfer aşamasındada sıvı veriyorlar mı bilmiyorum
Son dakikalar zorladı ama dayandım kalktım üzerimi giyinip tuvalete kenedim çıktım.

Normalde ilk kese ilk kan ilk kalp atımı tüp bebek olduğun yer ilgileniyor bebekten tam emin olduktan sonra artık başka doktora geçiyorsun bizde öyle ben kan tahlilimi tüp bebek yerimden başka yerde veremem öyle istiyorlar ilk ultrason herşey öyle olmalı 🤗
Ya işte heyecan hemen görmek istiyor insan

Kızlar bu halsizlik beni baya etkiliyor, yani bir günden diğer güne oldu resmen. İlk belirtim bu olmuş oldu. İftara bir şeyler pişireyim dedim, günlük sütüm vardı sütlaç yapayım dedim. Sütlacı yaptım yemek kaldı 😂😂😂 şuan yatıyorum, bugün de böyle bir menümüz var 🤣
😂😂 olsun yeter bu kadarı 😂 eşin yemeğe götürsün

Aalinda anne baba da olmayinca surekli oluşan negatiflere genetik öneriyorlar. Hem bölünürkrn genetiğinde birşey var mi diye akilda birşey kalmasin. Genetikte de birşey cikmazsa rahim odakli teshise yöneliyor doktorlar.
Anladım önce embriyoya odaklanıyorlar o zaman , bakalım regli bekliyorum doktora gitmek için , gidince detayları soracağım

Esra hanımcım piezzo ne oluyor ilk defa duydum amin Rabbim sağlıcakla tutunmalarını nasip eylesin inşallah 🤲💕
Döllenme problemi olanlar kalitesiz yumurtası olanlar için uygulanıyormuş toplandıktan sonra döllenme sırasında elektrik gibi birşey verilip hızlı döllenmesi i sağlıyor sanırım

Back
X