Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim 2. Deneme de negatif olunca doktor kalan embriyolara genetik test önerdi ama kalitesi bozuladabiliyormuş, bu konuda bir bilginiz var mı ?

Onlara vereceğin en etkili cevap ‘Biz böyle uygun gördük’ canımcım

Kızlar benim 2. Deneme de negatif olunca doktor kalan embriyolara genetik test önerdi ama kalitesi bozuladabiliyormuş, bu konuda bir bilginiz var mı ?
Benim doktorum çözüp dondurulunca kalitesinin bozulmadığını söylemişti… dün transfer öncesi çözdükleri embriyoyu “aynı kalitede çözdük” dedi embriyolog

Ay bu insanların niye çocuk yapmıyorsunuz yorumları beni benden alıyor biz 4 yıllık evliyiz. Duyduğum soruların yorumları bi bilseniz düşünmüyoruz diye geçiştiriyoruz , bi bilseler neler yaşadık biz çevremize yaymak istemedik sırf tüp bebek yorumu duymamak için

Belki tutunmamasının sebepleri vardır eğer rahim de bir sıkıntı yoksa onun için genetik test olması daha iyi olacaktır en azından kafan rahat olur inşallah sağlıklı gelirler bir sıkıntı yaşamazsın Allah’ın izniyle

Hahah bir de şey var lütfen düşünmeyin bu bebek meselesini akışa bırakın nasılsa olacaktır falanca kafayı takmayı bıraktı hemen hamile kaldı
Hiç sorma halbuki düşünmediğimiz zamanlar da oldu akışına bıraktık ama nasip olmadı mı boş tedavi de boş nereye git aynısı işte öyle diyenler korunmayı bıraktığı an çabuk hamile kalanlar ben evlligimden belli hiç korunmadım korunma ne onu da bilmem

Hiç düşünmeyin stres yapmayın bilen bilsin boşver Allahım dilerse isterse vakti gelmişse önünde hiçbirşey duramaz dilerim sürecin çok güzel rahat sakin su gibi akıp gitsin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Estagfurullah canım emin ol bende öyleydim en güzeli aslında herşeyi bilmekte iyi değil

Kızlar benim embriyom donduldu dün 5. Gündü 3. Günü 2 taneydi biri gitmiş kalan embriyom 4AA kalite sizce nasıl
Maşallah canım o senin altın embriyon tek başına o güne gelmiş dilerim annesine taşınınca da bu savaşı mücadeleyi gösterir sıkı sıkı tutunsun sağlıklı bir şekilde 9 ay boyunca bırakmasın inşallah Amin

Oy oy bu millet niye böyle herşeye müdahale etmeye çalışıyorlar anlamıyorum herkesin kendi hayatı kim nasıl yaparsa yani siz nasıl uygun görürseniz öyle yapmışsınız öyle diyenlere he deyip geçelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…