Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakma sen şu an gülüyorum falan ama ilk iki negatifi atlatmam çok zor oldu dönem dönem bu konuyu bir hırs meselesi haline getirdim
Öyle biliyorum canım emin ol hepimiz öyleyiz o gülüşlerin ardında ne acılar Gizli dilerim bu sefer o günleri unutturacak güzel müjdeli haberi alırsın inşallah Amin

Hanimlar merhaba bugün feci bir migren atağından sonra ara ara girdim buraya bütün msjlari okudum. 4 5 saatte coşmuş burası oku oku bitmedi aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler emin olun bu süreçte dogru yerdesiniz hatta çıkamayacaksınız birde maalesef negatiflerimiz de olmuş güzel arkadaşlarım lütfen fazla yıpratmayin kendinizi üzülmemek tabi ki elde degil ama yeniden yürüyeceğimiz yolumuz var. Güçlü olmak zorundayız

Çok geçmiş olsun inşallah canım o baş ağrısı çok kötü bende de migren var tuttumu bırakmıyor Rabbim şifa versin inşallah Amin amin inşallah

Çok geçmiş olsun inşallah canım o baş ağrısı çok kötü bende de migren var tuttumu bırakmıyor Rabbim şifa versin inşallah Amin amin inşallah
Allah razı olsun canım. Bugün şekilden şekile girdim resmen. Perdeleri çekip yatağın icinde kendimi gömdüm ama yok yok. Alkahtan transfer öncesi vurdu da agri kesici içtim ama yine de nafile. İnşallah sonrasinda vurmasin ilacsiz nasil olur bilmiyorum

Oy canım çok kötü olmuşsun inşallah dilerim bugünle gelmiş geçmiş olsun inşallah o süreçte sakin güzel geçer

Benim malesef negatif..
Canım bütün kalbimde yaninda olduğumu bil. Hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok ki keşke olsa da herşeyi tersine çevirsek. Umarim istediğin pozitifi rabbim tez zamanda gercekleştirsinde hamilelik haberini ve surecini burdan takip edelim dualarım seninle

En son nöroloji doktoruna gittiğim de stresten uzak duracaksın kalabalıktan dedim to ho biz ve stresten uzak durmak bu biraz imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…