- 4 Aralık 2024
- 1.547
- 1.102
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.421
Öyle biliyorum canım emin ol hepimiz öyleyiz o gülüşlerin ardında ne acılar GizliBakma sen şu an gülüyorum falan ama ilk iki negatifi atlatmam çok zor oldudönem dönem bu konuyu bir hırs meselesi haline getirdim
İnşallah Allah razı olsunİnşAllah sağlıklı bir transfer geçirirsinhaberdar et bizleri
İnşallah Allah razı olsun hep dua ediyorum bütün transfer olan ve olacaklaraÇok şükür hamdolsun dilerim onlarda sıkı sıkı tutunur güzel haberler alırız hep birlikte inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah canım o baş ağrısı çok kötü bende de migren var tuttumu bırakmıyor Rabbim şifa versin inşallahHanimlar merhaba bugün feci bir migren atağından sonra ara ara girdim buraya bütün msjlari okudum. 4 5 saatte coşmuş burası oku oku bitmediaramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler emin olun bu süreçte dogru yerdesiniz hatta çıkamayacaksınız birde maalesef negatiflerimiz de olmuş güzel arkadaşlarım lütfen fazla yıpratmayin kendinizi üzülmemek tabi ki elde degil ama yeniden yürüyeceğimiz yolumuz var. Güçlü olmak zorundayız
Canım nolur kendini fazla yıpratma. Ağla içini dök ama çabuk toparlan lütfen Rabbim en güzelini hazirliyor bence sanaNegatif ne yazik ki
Allah razı olsun canım. Bugün şekilden şekile girdim resmen. Perdeleri çekip yatağın icinde kendimi gömdüm ama yok yok. Alkahtan transfer öncesi vurdu da agri kesici içtim ama yine de nafile. İnşallah sonrasinda vurmasin ilacsiz nasil olur bilmiyorumÇok geçmiş olsun inşallah canım o baş ağrısı çok kötü bende de migren var tuttumu bırakmıyor Rabbim şifa versin inşallahAmin amin inşallah
Oy canım çok kötü olmuşsun inşallah dilerim bugünle gelmiş geçmiş olsunAllah razı olsun canım. Bugün şekilden şekile girdim resmen. Perdeleri çekip yatağın icinde kendimi gömdüm ama yok yok. Alkahtan transfer öncesi vurdu da agri kesici içtim ama yine de nafile. İnşallah sonrasinda vurmasin ilacsiz nasil olur bilmiyorum
Canım bütün kalbimde yaninda olduğumu bil. Hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok ki keşke olsa da herşeyi tersine çevirsek. Umarim istediğin pozitifi rabbim tez zamanda gercekleştirsinde hamilelik haberini ve surecini burdan takip edelimBenim malesef negatif..
Amin canım çok sağolOy canım çok kötü olmuşsun inşallah dilerim bugünle gelmiş geçmiş olsuninşallah o süreçte sakin güzel geçer
Hastayim öyle diyen doktorlaraEn son nöroloji doktoruna gittiğim de stresten uzak duracaksın kalabalıktan dedim to ho biz ve stresten uzak durmak bu birazimkansız
Ya biz ev işinden bile stres alan kişilerizHastayim öyle diyen doktorlarabizim yaşam biçimimiz stres olmuş
Sagol canım sende kendine iyi bak dilerim sabaha daha iyi olursun hayırlı geceler Allah rahatlık versinCanım ben kısık gözle fazla yazamicam yarin görüşmek ümidiyle. Kendine/kendinize iyi bakın iyi geceler
Allah seni napmasin ama vallahi billahi haklisinYa biz ev işinden bile stres alan kişilerizcanım benim Alman doktor onların yaşam biçimi sakin ne bilsin bizde kaynana görümce dıdının dıdısı var
Vallahi biz sülaleyle evlendigimiz içinAllah seni napmasin ama vallahi billahi haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?