• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim 2. Deneme de negatif olunca doktor kalan embriyolara genetik test önerdi ama kalitesi bozuladabiliyormuş, bu konuda bir bilginiz var mı ?
Canım benim doktorum buzluktaki bi yiyeceği çözdürüp tekrar dondurursan ne kadar sağlıklı olur öyle düşün dedi örnek olarak çünkü testten dönünce hemen transfer olmuyo o yüzden geri dondurmaları gerekiyormuş

Hiç sorma halbuki düşünmediğimiz zamanlar da oldu akışına bıraktık ama nasip olmadı mı boş tedavi de boş nereye git aynısı işte öyle diyenler korunmayı bıraktığı an çabuk hamile 🤰 kalanlar ben evlligimden belli hiç korunmadım korunma ne onu da bilmem 😂😜
Ahahha ay bende canım yaa ama işe yaramadı hiç😂😂

Ahahha ay bende canım yaa ama işe yaramadı hiç😂😂
Bizde yaramaz çünkü 😏 biraz stresli sıkıntılı geçmeli yoksa hayatımız güzel olurdu çocuk sıkıntısı olmazdı ya kim iğne yapsaydı eziyet biz rahatlığı sevmeyiz nerde strest sıkıntı biz oradayız 🫣😆

Ya ben bir de şunu çok duyuyoru . Senin çocuğun olur neden olmasın, sen kafandan at bak o ay hamile kalacaksın, bu psikolojik bişey fazla düşünme, bak falancaya doktor senin çocuğun olmaz dedi, o da kabullendi kafadan attı o ay hamile kaldı filan.. Ya kafamdan attım yapamıyorum ben arkadaş yetti ama aaa 😅 Bir arkadaşım böyle diyecek oldu en son, direkt susturdum. Hayatımda ilk kez seni çıkışırken gördüm dedi 😂 Çünkü ben insanları kıramam, susturmam vs ama yetti yaaa yapabilsem yapardım kardeşiiiimmmm 😅

Kesinlikle.. Ay çocuğun var derdin var, sana rahat batıyor herhalde diye söylenenler de var epey 😅
Bu konu için birşey diyeceğim bir bayan var kızı normal yolla olmuş ondan sonra olmamış benim gibi neyse gezmediği doktor tedavi kalmamış en son İstanbul’a gitti kısmet orada oldu ikizleri şimdi 13 yaşındalar ama gel gör ki kendisi çektiği zorluğu çocuk özlemini bildiği halde etrafa bu kadar çocuk ney getirmişsiniz bu kadar dediği de en fazla 3 çocuğu olanlar bana ne dedi peki 👌 kız sen ne ugraşıyorsun hiç üzülme değmez çocuklar stres sıkıntıdır kafan rahat falan fistan fıstık kardeşim sana demezler mi madem öyle niye yıllarca doktor doktor gezdin bende dedim ki tabi ki uzun yıl oldu zorlukları elbet olacaktır rahatlığa alıştık vs ama ben bunu bildiğim halde uğraşıyorum o benim sorunum oluyor artık sanki kendisi gelip gece bakacak tövbe insanın resmen aklıyla oynuyorlar 🤣 dedim sen söyle sanki ben seni dinleyeceğim 😂

Bu konu için birşey diyeceğim bir bayan var kızı normal yolla olmuş ondan sonra olmamış benim gibi neyse gezmediği doktor tedavi kalmamış en son İstanbul’a gitti kısmet orada oldu ikizleri şimdi 13 yaşındalar ama gel gör ki kendisi çektiği zorluğu çocuk özlemini bildiği halde etrafa bu kadar çocuk ney getirmişsiniz bu kadar dediği de en fazla 3 çocuğu olanlar bana ne dedi peki 👌 kız sen ne ugraşıyorsun hiç üzülme değmez çocuklar stres sıkıntıdır kafan rahat falan fistan fıstık kardeşim sana demezler mi madem öyle niye yıllarca doktor doktor gezdin bende dedim ki tabi ki uzun yıl oldu zorlukları elbet olacaktır rahatlığa alıştık vs ama ben bunu bildiğim halde uğraşıyorum o benim sorunum oluyor artık sanki kendisi gelip gece bakacak tövbe insanın resmen aklıyla oynuyorlar 🤣 dedim sen söyle sanki ben seni dinleyeceğim 😂
Bak görüyor musun o yollardan geçmiş biri bile anlamıyor seni ☺️ İnsanoğlu çok çabuk unutuyor gerçekten ☺️ Bebeğine kavuş tez vakitte inşaallah ve herkes artık sussunnn 😀😀

Bak görüyor musun o yollardan geçmiş biri bile anlamıyor seni ☺️ İnsanoğlu çok çabuk unutuyor gerçekten ☺️ Bebeğine kavuş tez vakitte inşaallah ve herkes artık sussunnn 😀😀
Ya demek istediğim kendi de o zorluğu gördü o zaman bir çocukla kalsaydın bacım unutturlar artık etrafa akıl vermeye bile başlarlar kendinin de 3 çocuk oldu kimse birşey demiyor etrafa söylüyor millet mi normal değil biz mi çözemedik 🤣 Amin Allah razı olsun Rabbim cümlemize sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı Salih ve saliha evlatlar nasip eylesin inşallah 🤲🫶🏻🥰

İnsanlar da teselli olsun diye saçma sapan şeyler söylüyor bazen…

Ya demek istediğim kendi de o zorluğu gördü o zaman bir çocukla kalsaydın bacım unutturlar artık etrafa akıl vermeye bile başlarlar kendinin de 3 çocuk oldu kimse birşey demiyor etrafa söylüyor millet mi normal değil biz mi çözemedik 🤣 Amin Allah razı olsun Rabbim cümlemize sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı Salih ve saliha evlatlar nasip eylesin inşallah 🤲🫶🏻🥰
İnan bilemiyorum kuzum ☺️ Aminnn Allahım o güzel gönlünden geçen duanı kabul etsin, seni sevindirsinnn 🥰🥰

Ya hemde ne yıpranma orada ki doktorun protokolü farklı olabilir sonuçta eşim iznini ona göre ayarlamalı oradan kalmak için otel de falan kalınacak onlarda sorun değil olmasa insan ekstra üzülür burada evime gidip geliyorum kafam rahat 😌 doktorum çok ilaç da yüklemiyor herşeyi doğal yapıyor nasip olmayınca nereye git boş 🫶🏻🙈
Kesinlikle öyle, Allahım hayırlısını nasip etsin her zaman. Olmadı diye başka düşünmemek gerek, demek ki hayırlısı buymuş belki daha kötü durumlarla karşılaşmanı engelliyor rabbim
Hayalim resmini değiştirmişsin bende diyom bu kim 🤣
evet baktım öyle duruyor boş boş değişeyim dedim 😂
Edicem canım kesin 🥹 ama hemen çıkarmı sağlık ocağına gidicez
sağlık ocağı ertesi güne kalıyor.
Ya özel e yada devlet hastanesi Acile gide bilirsin merkezde sorun olmuyor burda ama küçük yerlerde sıkıntı ola bilir bende doktorumdan yazılı kağıt aldım 12. Ve 14. Gün beta bakılması rica olunur diye

Yine sizin kendi aileniz benim eşim sağolsun ailesine sevinçten duyurdu havalara uçuyorlar ailece buda benim üzerimde aşırı baskı hissi oldu daha ikinci adet bekliyorum transfer işlemi için ya olmazsa diye şimdiden baskı altındayim çok zor tuhaf bir süreç sürekli araştırma merak endişe mutluluk karma karışık duygular sizin gibi benim eşimde yurtdışında bizde sperm dondurma işlemi yaptık tek başıma bu süreci yaşıyorum ama herkes biliyor birde Kıbrıs'ta tedavi oluyorum herşeyin baskısıni üzerimde hissediyorum ama tek başınayim benim tarafım hiç bilmiyor onlara hiç demedik
Bu durumu yaşamayan bilemez tabii ama tahmin ede biliyorum üzerinizde oluşan baskıyı
Şimdi eğer Allah korusun umduğunuz gibi sonuçlanmazsa a
Lesi ne der ne düşünür diye düşünüyor insan, belkide düşündüğümüzden daha iyi daha hoş karşılayacaklar bilemeyiz.
Elimizde olan bir durum değil, Allahın takdiri ama stres adet dönemini geciktire bilir o sebepten şu an umursamayın hiç birşeyi yani umursamamaya çalışın, ne kadarda zor olsa bunu yapmak..

Yine sizin kendi aileniz benim eşim sağolsun ailesine sevinçten duyurdu havalara uçuyorlar ailece buda benim üzerimde aşırı baskı hissi oldu daha ikinci adet bekliyorum transfer işlemi için ya olmazsa diye şimdiden baskı altındayim çok zor tuhaf bir süreç sürekli araştırma merak endişe mutluluk karma karışık duygular sizin gibi benim eşimde yurtdışında bizde sperm dondurma işlemi yaptık tek başıma bu süreci yaşıyorum ama herkes biliyor birde Kıbrıs'ta tedavi oluyorum herşeyin baskısıni üzerimde hissediyorum ama tek başınayim benim tarafım hiç bilmiyor onlara hiç demedik
Bu arada, neden Kıbrıs? Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum

Back
X