- 11 Eylül 2007
- 91
- 0
Merhaba NilNil. Tahmin edersin bende nerdeyse bunalıma girdim ama kendi kendimize yapıyoruz, bak göreceksin, bir kaç gün sonra bir sonraki denemeyi düşüneceğiz. Bugün mağazada dolaşıyordum unutayım diye... bir düşündüm ki bebek için harcadığımız para ile neredeyse yakında bir daire alabilecek fiyata denk gelecek. Başka bir sey için paraya kıymıyoruz ama bebeğimiz olsun diye ne var ne yok satıp yeni bir deneme için harcıyoruz. Nalise hanımın cevabını duyunca Tanrıdan tek istediğim şey sonuçların karışmış olsun, inan bana. Okadar kızıyorum ki... çocuklara bakamayan ve sokakta bırakan insanlara Tanrı 10 tane çocuk veriyor ve bize yarım çocuk bile yok... Çok adaletsizce geliyor, isyan ediyorum artık... Bir sey sormak istiyorum, seni doktorla görüştürmek için çağırdılar mı? Ben mutlaka sebebini anlamak istiyorum.. Konuşmak için ben gideceğim ve bu borçları bitirdikten sonra yine bu hastanede denemek istiyorum. Kendine iyi bak...
evet insanın dünyası başına yıkılıyor benim aklıma geldikçe içim sızlıyor,benim raporum çıktı ama ben ilaçları en yüksek dozda kullandıgım için ssk limitimi doldurdum ona ragmen bayagı zorlandık(ben ameliyatta oldum yeditepede) şimdi ikinciyi denersem ssk da ilaç yardımı alamıyacagım insan saglık olsun diyor ama ister istemez parayıda düşünüyor para olmayınca saglıkta olmuyor bi bakımdan,evet doktorla çarşamba günü görüşecegim sebebi ne olabilir neden olmadı diye cem bey işini bilen bir doktor ben ona güveniyorum içim rahat onunla konuşurken bana güven veriyor,sıkılmadan herşeyi cevaplıyor ilgileniyor,yarın için fazla umutlanma aynı sonucu alacaksın büyük ihtimalle hayal kırıklıgı yeniden yaşama diye diyorum,ben bugün adet oldum ilaç kulladıgımız için belirtileri anlayamıyoruz ve adeti engelliyor ilaçları bıraktıktan 3-4 gün sonra oluyorsun keşke olmasa ama işte malesef üzüntümü atamıyorum bir türlü yarından haber ver merak ediyorum