- Konu Sahibi mayala katar
-
- #1.441
Bazen bunu birinin yanında dile getirmek zor geliyorBunu yalnız ben düşünüyorum sanmıştım bazen bende hırs haline getirdiğim oldu ama kötü niyetle olmuyor işte anne olmak istediğimiz için
En son nöroloji doktoruna gittiğim de stresten uzak duracaksın kalabalıktan dedim to ho biz ve stresten uzak durmak bu birazimkansız
Hahah bir de şey var lütfen düşünmeyin bu bebek meselesini akışa bırakın nasılsa olacaktır falanca kafayı takmayı bıraktı hemen hamile kaldıHastayim öyle diyen doktorlarabizim yaşam biçimimiz stres olmuş
Amin canim insallahCanım nolur kendini fazla yıpratma. Ağla içini dök ama çabuk toparlan lütfen Rabbim en güzelini hazirliyor bence sana
Geç olsun güç olmasınNormal hastanede verme imkanın varsa orada ver sağlık ocağı sonucunu geç verebili
Öyle oluyor heralde eşim sağlık ocağına gidelim diyo sorun olmaz beklemek diyo bunca yıl bekledim 1 gün daha beklerim diyeSağlık ocağında hemen çıkmıyor canım ertesi güne çıkıyor sanırım
4 aa güzel canm kalite olarak kötü değilKızlar benim embriyom donduldu dün 5. Gündü 3. Günü 2 taneydi biri gitmiş kalan embriyom 4AA kalite sizce nasıl
Bizim ilk çocuğumuz spontan gebelikle oldu, şimdi bir buçuk yıldır uğraşıyoruz olmuyor (yaşım 42) her duyan “sizin olur normal yoldan, niye olmuyor?” diye soruyor… “bırakın tüp bebeği kendiliğinden olur” diyorlar. Herkese laf anlatmak da çok yorucu…Açıkçası sağa sola duyulmayacağını bildiğimiz için kendi aileme söyledik, eşim kendi ailesinden emin olamadı söylememe kararı aldık o yüzden
Maalesef toplumumu da tüp bebek diyince bi garip bakıyorlar, halbuki sadece ilk haftası laboratuvar da yapılıyor
Sonuçta yine senin kanın canın eşinden senden bir parça
AA çok iyi arkadaşım, harf kısmı çok önemli diye biliyorum4 aa güzel canm kalite olarak kötü değil
Hadi inşallah bekliyoruz canımGünaydın kızlar akşam kan testi vermeye gitcem inş güzel haberlerle gelirim. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimiz çok güzel haberler alırız inşallah
4AA çok iyi canım. Gelişimi , homojenik yapısı bölünmesi gayet yolunda maşallahKızlar benim embriyom donduldu dün 5. Gündü 3. Günü 2 taneydi biri gitmiş kalan embriyom 4AA kalite sizce nasıl
GünaydınGünaydın kızlar akşam kan testi vermeye gitcem inş güzel haberlerle gelirim. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimiz çok güzel haberler alırız inşallah
Eveettt ama ben düştüğüm an kaldırıyorum kendimi, hemen bir şeyle meşgul oluyorum. Yoksa sarar stres yaparım gereksiz yereBazen çok yakın bazense çok uzakta ki bir hayal gibi geliyor size de öyle oluyor mu kızlar
Canımcım seni biz anlarız şu an, psikoloğa boşuna para vermeAz önce psikologumla görüştük bana diyor ki sen savunma mekanizması geliştirmişsin ee ne yapalım dedim yaşamayan nasıl anlarher gün yeni bir umut
Bense tam tersi amaan napiim olmazsa olmaz, demek ki bu mutluluğu bu dünyada yaşamak bana nasip değilmiş diye umutsuz bir düşünceye kapıldım. Sonra toparlandım ve Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır kızım, hayat seni elemeden sen kendini eleme dedim ve yola koyuldumBakma sen şu an gülüyorum falan ama ilk iki negatifi atlatmam çok zor oldudönem dönem bu konuyu bir hırs meselesi haline getirdim
Teşekkür ederim Allah razı olsunCanım bütün kalbimde yaninda olduğumu bil. Hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok ki keşke olsa da herşeyi tersine çevirsek. Umarim istediğin pozitifi rabbim tez zamanda gercekleştirsinde hamilelik haberini ve surecini burdan takip edelimdualarım seninle
Oyyy kuzum çok geçmiş olsunAllah razı olsun canım. Bugün şekilden şekile girdim resmen. Perdeleri çekip yatağın icinde kendimi gömdüm ama yok yok. Alkahtan transfer öncesi vurdu da agri kesici içtim ama yine de nafile. İnşallah sonrasinda vurmasin ilacsiz nasil olur bilmiyorum
Allaaaahhh söyletme beni doktorrrr deseydin başlasaydın anlatmaya, biraz stresini ona verseydin canımYa biz ev işinden bile stres alan kişilerizcanım benim Alman doktor onların yaşam biçimi sakin ne bilsin bizde kaynana görümce dıdının dıdısı var
YaaaNe 40 canım 42 olanlar var burdatabloda en büyük benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?