Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

üzülme canım.Tabi demesi kolay ama hep aynı şeyleri yaşıyoruz.
Bende bugün aynı sonucu aldım maalesef .Ne yapalım artık bir dahaki denemede inşallah tutar hayırlısıyla.

donacım gecmiş olsun cnm allah buyuk elbet bızlerede nasıp olacak

sonucun için çok çok sevindim deniz inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider de bebeğini kucağına alırsın ( o anlattığın kocanı da takmamaya çalış bebeğini düşün doğunca fazla sevdirmeyip ondan kızgınlığını alabilirsin ) herşey gönlünce olsun ve bebeğinle mutlu ol

sevgili nilnil üzüldümya olumsuz olmasına inşallah bundan sonrakilerde hepimizin olur üzülmemek elde değil bilirim bunu insan zamanla atlatıyor bu durumu inşallah sende atlatırsın

Denizcim, haberlerini takip ediyordum gunlerdir..tebrik etmek kismet oldu nihayet...gozun aydin canim...insallah bebisin 9 ay simsiki tutunur sana..hayirlisiyla kucagina almani diliyorum canim:))

Denizcim senin için çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah bundan sonra herşey yolunda gider.
Ya arkadaşlar lütfen anlayan biri bana bişey söylesin benimde bugün 18.gün test yaptık bugün 365 çıktı 16.gün 309 du bu ne şimdi benimki niye az arttı 14.gün 118 di artık seviniyimmi üzülüyümmü anlamadım niye bu değer katlanmadı kafam iyice karıştı galiba bişeyler ters gidiyo ama ne ters gidiyo anlayamadım pazartesi tekrar kan verecem.Bide Denizcim sana doktor değerin artması için herhangi bişey söyledimi şunu yap diye bana bişey söylemediler.Değer düşecek diye çok korkmaya babşlbadıbm
valla canım ne diyeyim. benden dr tekrar test istemedi. ama ben düşünüyorum tekrarlasam mı diye ve benim de ödüm kopuyor düşecek diye. senin için de 2 gün sonra 2 ye katlanabilir. allah korusun düşebilir kimyasal olabilir veya daha da kötüsü dış geblik olabilir. inşallah iyi haberlerini alırız

deniz tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım sorunsuz bir dokuz ay geçirmen dilegiyle
amin canım inşallh sğlıkla devam eder

canım tebrık edıyorum çok sevındım pozıtıf sonucxlar benı mutlu edıyor dılerım rabbımden guzel bır hamılelık gecırırsın saglıkla bebısını kucagına alırsın bu arada bızlerede dua etmeyı unutma
inşallah canım darısı tüm isteyenlere inşallah :Saruboceq:

Denizcim, haberlerini takip ediyordum gunlerdir..tebrik etmek kismet oldu nihayet...gozun aydin canim...insallah bebisin 9 ay simsiki tutunur sana..hayirlisiyla kucagina almani diliyorum canim:))

amin ben hala çok korkuyorum geçen seferki gibi değer düşecek ve gidecek diye. inşş sağlıkla tutunur kalp atışını da görürüm :Saruboceq:

Merhaba kızlar, benden de kocaman bir NEGATıF alın...:KK43: Çok üzgünüm, hala bir belirti yok, kasıklarımda ağrı yok, hiçbir sey hissetmiyorum, adetim de pek geleceği yok ama kan testi 0... Pazartesi günü tekrar dene dediler ama büyük bir ihtimal aynı çıkar ... Daha sonra kan testi değeri değişmiş olan var mı? Bilmiyorum, artık isiyanlardayım... dedikleri herşeyi yaptım, çok sağlıklı bir insanım ama yinede tutmadı... Eşimde azospermi var ama embryo kalitesi iyidi... kafam durdu... Umarım diğer arkaşlarımızın güzel haberleri alırız...

sevgili nilnil üzüldümya olumsuz olmasına inşallah bundan sonrakilerde hepimizin olur üzülmemek elde değil bilirim bunu insan zamanla atlatıyor bu durumu inşallah sende atlatırsın

evet herşeyin ilacı zaman ama 3gün geçmesine ragmen ilk duydugum anki kadar üzgünüm buna engel olamıyorum kötü bir duygu allah kimseye yaşatmasın

canım benım allahım sabrını versın inşallah bırdahakı denemede kavusacaksın bebısıne ne olur kendını yıpratma allahım bızlerede nasıp edecek inşallah

inşallah teşekkür ederim zor bir durum hepimiz atlatırız inşallah

Merhaba kızlar, benden de kocaman bir NEGATİF alın...:KK43: Çok üzgünüm, hala bir belirti yok, kasıklarımda ağrı yok, hiçbir sey hissetmiyorum, adetim de pek geleceği yok ama kan testi 0... Pazartesi günü tekrar dene dediler ama büyük bir ihtimal aynı çıkar ... Daha sonra kan testi değeri değişmiş olan var mı? Bilmiyorum, artık isiyanlardayım... dedikleri herşeyi yaptım, çok sağlıklı bir insanım ama yinede tutmadı... Eşimde azospermi var ama embryo kalitesi iyidi... kafam durdu... Umarım diğer arkaşlarımızın güzel haberleri alırız...

senin adına cok üzüldüm ilk ögrenince insan cok kötü oluyor (ben hala kötüyüm) evet 2 gün sonra banada tekrarla testi dediler ve bugün yaptırdım sonuc aynı koca bir negatif degişmedi zaten yüzde 90 negatif çıkar ama kesin sonuç için yaptır dediler bana üzülme diyemiyecegim çünkü insan cok üzülüyorsenağlama

İnanmıyorum ya hadi benim yaşım ileri falan dedi ama seni neden yolladı gerçi yaşım ileri ama bana test vs yaptırmadı yeni dr bna yumurtalık rezervi ile test yaptırdı ve normal sınırlarda çıktı (antimüllerien test) ve zaten daha önce yazdığım gibi eski dr benim yumurtalıklarımın ilaçsız hatta doğum kontrol hapını 4 .gün başladığım halde dahi yumurtam olduğunu biliyodu ama yinede hangi sebeple Kıbrıs önerdi bilmiyorum ,benim aklıma Kıbrıs Mersine yakın olduğu için farklı ilişkileri getiriyor artık çünkü herkes aynısını söylüyor..hele senin 11 yumurtan olurken nasıl donör önerebildi ya bendenefret ettim,paramamıyanayım gözyaşlarıma mı yitirdiğim ümitlerime ,girdiğim depresyonuma mı yanayım ..
Yeni dr dediğim gibi Gata'dan gelmeymiş ..inanılmaz moral veriyor yazdımya senin telini dahi hemen cebine kaydediyor ..Muayenesini masada değil sedyede yapıyor..Hatta hasta görsün diye bir monitörde direk sana bakıyor ultrason da ..ayrıca vaginal ultrason cihazını o kadar nazik kullanıyorki diğerinde resmen inliyodum acıdan bunda öyle bir şeyolmadı..
Ben ağustos sonunda başladımdı tedaviye diğre dr da zaten tedaviyi sonlandırıyodu ben ısrar ettimdi en son muayenede diğer dr bakacak dedilerdi o baktıydı ..
Yeni dr gelecek ay deneyelimdedive bana femara verdi ayrıca eski dr un tamamen zıddı baskılama yapılmayacak tedavi yazdı ki zaten bizim yaşlarda böyle olmalıymış..
Yani biliyorum 30 yumurta ile dahi hamile kalınamayabiliyor insan ama bu dr beni mahvetti resmen ya nefret ettim Allahından bulsun..

novel doğru söylüyosun bir dr herşetden nefret ettiriyor hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım bunlarıda yaşayacakmışız Allah ın dan bulsun yarın tamamen ayrılıyor artık her an yeni dr gelebilir öyle bir konuşma var çünkü inşallah ikiside birbirinden iyi olur,novel mersin de hangi semtte oturuyorsun öğretmensin galiba sevgilerle görüşürüz

kızlar mrb. bende mersin tüp bebekde eylül ayında transfer yaptırdım.azram sen biliyosun zaten senle görüşmüştük.

yeni dr necip öztürk dü benim doktorum. önceki muhittin beyi kimse önermedi banada necip beye gitmemde tesadüf olmuştu.ama necip bey çok iyi bence ilgilide nazikde. benim 2 tarafın yumurtlama sı eşit olmuyodu necip bey dozları ayarlayarak eşitledi çok şükür bence gidebilirsiniz tavsiye ederim kızlar.

benim 25 eylülde 2 embriyo tarnsferim yapıldı. embriyologlarıda çok iyi. laabaratuvar ortamıda iyi. bana blast yani 5. gün transferi yapıldı her labaratuvar bunu kaldıramaz kızlar iyi bir ekip ve labaratuvar ortamı gerekli transferde bana müzik bile dinlettiler sakinleşeyim diye istek parçan varmı falan diye sordular muhabbetde iyiydi.rahatlattılar yani beni transfer anında .sonuç 7 ekim belli olacak beklemedeyim bende.bende yeni bir merkez henüz 1 yıllık falan diye pek güzevnmiyodumama sonra dedimki olacağı varsa buradada olur dedim başkent adanayı aradığımda seminerleri ekim sonundaydı beklemek istemedim. böylede gelişti her şey. hakkımızda hayırlısı olsun kızlar

herkese meraba arkadaşlar..
eylül ayında tüp bebek tedavisine başlamanması planlanıyordu aşılamamda tutmamıştı çünkü.
haziran ayındaki aşılamam tutmayınca çok üzülmüştüm.2 ayara verip tüpe geçerken doktorum bazı testler istedi alışkanlık adet günüm gelmeden testleri yaptırırken bhcg testinide istedim bide baktım sonuç pozitif gözlerime inanamadım....
şimdi mayıs annesi adayıyım....
içinde bulunduğunuz durumu çok iyi anlıyor rabbim sizede hayırlı evlatlar versin diyorum...
dualarım hepinizle....
paylaşımım size umut getirsin ve sakın pes etmeyin diye yazıyorum...

kızlar mrb. bende mersin tüp bebekde eylül ayında transfer yaptırdım.azram sen biliyosun zaten senle görüşmüştük.

yeni dr necip öztürk dü benim doktorum. önceki muhittin beyi kimse önermedi banada necip beye gitmemde tesadüf olmuştu.ama necip bey çok iyi bence ilgilide nazikde. benim 2 tarafın yumurtlama sı eşit olmuyodu necip bey dozları ayarlayarak eşitledi çok şükür bence gidebilirsiniz tavsiye ederim kızlar.

benim 25 eylülde 2 embriyo tarnsferim yapıldı. embriyologlarıda çok iyi. laabaratuvar ortamıda iyi. bana blast yani 5. gün transferi yapıldı her labaratuvar bunu kaldıramaz kızlar iyi bir ekip ve labaratuvar ortamı gerekli transferde bana müzik bile dinlettiler sakinleşeyim diye istek parçan varmı falan diye sordular muhabbetde iyiydi.rahatlattılar yani beni transfer anında .sonuç 7 ekim belli olacak beklemedeyim bende.bende yeni bir merkez henüz 1 yıllık falan diye pek güzevnmiyodumama sonra dedimki olacağı varsa buradada olur dedim başkent adanayı aradığımda seminerleri ekim sonundaydı beklemek istemedim. böylede gelişti her şey. hakkımızda hayırlısı olsun kızlar

Casper inşallah bebişlerinin 2 side tutar canım ,Allahım isteyen herkese nasip etsin çocuk sahibi olmayı ,ben daha adet olamadığımdan yani ilaçların tam etkisi geçmediğinden sanırım rahatlayamadım o dr un yaptıklarının siniri geçmedi yani ,oysa ne kadar pozitif başlamıştım ,Necip beytedavisi tutmasa bile insanın güveneceği biri bunu ilk seferde anladım zaten ama ben o dr yüzünden o merkezi görmek dahi istemiyorum sanırım bana zaman lazım .

herkese meraba arkadaşlar..
eylül ayında tüp bebek tedavisine başlamanması planlanıyordu aşılamamda tutmamıştı çünkü.
haziran ayındaki aşılamam tutmayınca çok üzülmüştüm.2 ayara verip tüpe geçerken doktorum bazı testler istedi alışkanlık adet günüm gelmeden testleri yaptırırken bhcg testinide istedim bide baktım sonuç pozitif gözlerime inanamadım....
şimdi mayıs annesi adayıyım....
içinde bulunduğunuz durumu çok iyi anlıyor rabbim sizede hayırlı evlatlar versin diyorum...
dualarım hepinizle....
paylaşımım size umut getirsin ve sakın pes etmeyin diye yazıyorum...

Nostok tebrikler ,ya bende hep özenirdim böyle olanlara.)))))) ama çok var böyle kişiler ,ne güzel ya tüp bebek stresinden de kurtulmuş oldun inan bana bizim yaşadığımız tecrübeye bakarsak bu olay bebek sahibi olmak kadar güzel :)))))

Deniz Bulutttttttt ya gözlerim dolu dolu mesaj yazdım sana 38 yaş topiğinde tebriğimi görmedin inşallah ikizin olur emiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

senin adına cok üzüldüm ilk ögrenince insan cok kötü oluyor (ben hala kötüyüm) evet 2 gün sonra banada tekrarla testi dediler ve bugün yaptırdım sonuc aynı koca bir negatif degişmedi zaten yüzde 90 negatif çıkar ama kesin sonuç için yaptır dediler bana üzülme diyemiyecegim çünkü insan cok üzülüyorsenağlama

Merhaba NilNil. Tahmin edersin bende nerdeyse bunalıma girdim ama kendi kendimize yapıyoruz, bak göreceksin, bir kaç gün sonra bir sonraki denemeyi düşüneceğiz. Bugün mağazada dolaşıyordum unutayım diye... bir düşündüm ki bebek için harcadığımız para ile neredeyse yakında bir daire alabilecek fiyata denk gelecek. Başka bir sey için paraya kıymıyoruz ama bebeğimiz olsun diye ne var ne yok satıp yeni bir deneme için harcıyoruz. Nalise hanımın cevabını duyunca Tanrıdan tek istediğim şey sonuçların karışmış olsun, inan bana. Okadar kızıyorum ki... çocuklara bakamayan ve sokakta bırakan insanlara Tanrı 10 tane çocuk veriyor ve bize yarım çocuk bile yok... Çok adaletsizce geliyor, isyan ediyorum artık... Bir sey sormak istiyorum, seni doktorla görüştürmek için çağırdılar mı? Ben mutlaka sebebini anlamak istiyorum.. Konuşmak için ben gideceğim ve bu borçları bitirdikten sonra yine bu hastanede denemek istiyorum. Kendine iyi bak...

NinNil, kusura bakma, bir sey daha soracağım sana... adetin geldi mi? ağırı falan bir sey hissediyor musun? Bende hala bir belirti yok ama yarın tekrar bir test yapacağım, Tanrıdan bir mucize istedim, bakalım yapacak mı? Gülme bana, ümitlerimiz olmazsa yaşamayız... bende öyle hayal kuruyorum... Hoşça kal...

NinNil, kusura bakma, bir sey daha soracağım sana... adetin geldi mi? ağırı falan bir sey hissediyor musun? Bende hala bir belirti yok ama yarın tekrar bir test yapacağım, Tanrıdan bir mucize istedim, bakalım yapacak mı? Gülme bana, ümitlerimiz olmazsa yaşamayız... bende öyle hayal kuruyorum... Hoşça kal...

Senin adına üzüldüm arkadaşım, inşallah bir dahaki sefere allah sana da güzel sonuçlar almayı nasip edecek, kendini çok yıpratma ve önündeki tedavi için güç toplamaya çalış,
İyi bak kendine.

Denizcm hayırlı uğurlu olsun, allah çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Tebrik ederim.
Bu arada hamiş arkadaşlar kurduğunuz yada takip ettiğiniz bir topik var mı?

casper33 canım hayırlı olsun Allah ım inşallah güzel haberler almayı nasip eder canım sonuca 2 gün kalmış beni merak içinde bırakma hemen yaz biliyorsun seni çok merak ediyorum dualarım seninle canım benin inşallah bebişlerin seninledir:ecrin_bebek:

Nostok tebrikler ,ya bende hep özenirdim böyle olanlara.)))))) ama çok var böyle kişiler ,ne güzel ya tüp bebek stresinden de kurtulmuş oldun inan bana bizim yaşadığımız tecrübeye bakarsak bu olay bebek sahibi olmak kadar güzel :)))))

canım bende böyle yazıları ouyunca birgün bende hamile olacakmıyım diye düşünür ve imkansız gibi gelirdi ama hiçte öyle değilmiş rabbim hepinize nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

X