Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bismillahirrahmanirrahim

Çok şükür kızlar regl oldum az önce yarın akşam ilk iğneye başlıyoruz nasip olursa dilerim bana şifa olsun kaliteli sağlıklı yumurtalarım kaliteli sağlıklı Altın embriyolarım olsun inşallah dilerim sağlıklı hayırlı bir şekilde transferim gerçekleşir inşallah sonra da pozitif haberlerimi almak nasip olsun Allah’ın izniyle Rabbim bu sefer yüzüme baksın inşallah Dualarınızı esirgemeyin canlarım dilerim vakti gelmiştir sağlıklı bir şekilde nasip olsun

Maşallah sübhanallah çok güzel yüksek çıkmış değeriniz çift transfer mi oldunuz ve keseyi gördünüz mü inşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin
Allah razı olsun rabbim şu mübarek günlerde tüm isteyenlere nasip etsin inşallah evet çift embriyo kondu 5.gün embriyosu . Bugün 12.gün kan verdim öğrendim . Kese henüz görmedim muhtemelen birkaç güne inşallah

Amin Ecmain inşallah kan sonucuna göre ikisi de tutunmuş görünüyor inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim dilerim sağlıcakla vaktinde zamanında gelsinler inşallah

Çok şükür canııım bu kadar desteğine karşılık sendende güzel haberler duymak istiyoruz hayırlısıyla

Canim hadi bakalım hayırlısı olsun bu güzel ayda Allah yüzünü, yüzümüze gülsün inşallah
Tabi öyle bebeğim zaten bende hepten sıkıntı olsa bile direk alırlar malesef yücel bey öyle demişti şansa birakamayiz demişti. O yüzden malesef oyle bir sansim yok ins. Oyle degildir
Aşkım Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun sağlıcakla kucağına al inşallah

Ya ne güzel maşallahinşallah sağ salim ilerleyip kucağınıza almayı nasip etsinAllah isteyen herkeze böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Merhaba Hoşbuldum Yazılanlar o kadar çoktu ki bende hepsini okuyamadım o yüzden bu zamana kadar olan süreç nasıl geçti diye sormak istemiştim
Çok haklısın mesajları okumak için bütün gün iş yapmadan okumak gerekiyor Buda imkansız tabloda kayıtlı orada negatif ve pozitif olanlar kayıtlı çoğu gebe kaldı yarısı da negatif sonuçlandı bir kısmımızda tedavi aşamasındayız bende dahi bizim Nisan ayında belli olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…