- 4 Aralık 2024
- 2.927
- 2.636
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.581
MaşallahTransferin 12.günü beta 2326 çıktı ikiz için normal bir değer mi acaba
Allah razı olsun rabbim şu mübarek günlerde tüm isteyenlere nasip etsin inşallahMaşallahsübhanallah çok güzel yüksek çıkmış değeriniz çift transfer mi oldunuz ve keseyi gördünüz mü inşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin
Allah razı olsun rabbim şu mübarek günlerde tüm isteyenlere nasip etsin inşallahevet çift embriyo kondu 5.gün embriyosu . Bugün 12.gün kan verdim öğrendim . Kese henüz görmedim muhtemelen birkaç güne inşallah
İnşallahAmin Ecmain inşallah kan sonucuna göre ikisi de tutunmuş görünüyor inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim dilerim sağlıcakla vaktinde zamanında gelsinler inşallah
Birkaç gündür farklı marka denedim . Erken gebelik ve şimdi kaset test en belirgin buydu. Öbürlerinde de vardı ama en neti bu diyebilirim. Yarın belli olcak inşallahBende silik görüyorum arkadaşımgüvenilir bir markaysa eğer
Çok şükür canııımBismillahirrahmanirrahim
Çok şükür kızlar regloldum az önce yarın akşam ilk iğneye başlıyoruz nasip olursa dilerim bana şifa olsun kaliteli sağlıklı yumurtalarım kaliteli sağlıklı Altın embriyolarım olsun inşallah dilerim sağlıklı hayırlı bir şekilde transferim gerçekleşir inşallah sonra da pozitif haberlerimi almak nasip olsun Allah’ın izniyle Rabbim bu sefer yüzüme baksın inşallah Dualarınızı esirgemeyin canlarım dilerim vakti gelmiştir sağlıklı bir şekilde nasip olsun
Canim hadi bakalım hayırlısı olsun bu güzel ayda Allah yüzünü, yüzümüze gülsün inşallahBismillahirrahmanirrahim
Çok şükür kızlar regloldum az önce yarın akşam ilk iğneye başlıyoruz nasip olursa dilerim bana şifa olsun kaliteli sağlıklı yumurtalarım kaliteli sağlıklı Altın embriyolarım olsun inşallah dilerim sağlıklı hayırlı bir şekilde transferim gerçekleşir inşallah sonra da pozitif haberlerimi almak nasip olsun Allah’ın izniyle Rabbim bu sefer yüzüme baksın inşallah Dualarınızı esirgemeyin canlarım dilerim vakti gelmiştir sağlıklı bir şekilde nasip olsun
Aşkım Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun sağlıcakla kucağına al inşallahTabi öyle bebeğim zaten bende hepten sıkıntı olsa bile direk alırlar malesefyücel bey öyle demişti şansa birakamayiz demişti. O yüzden malesef oyle bir sansim yok ins. Oyle degildir
Çok şükür canııımbu kadar desteğine karşılık sendende güzel haberler duymak istiyoruz hayırlısıyla
Amin sepidem Hep beraber pozitifleri görmek nasip olsun Allah razı olsun inşallahCanim hadi bakalım hayırlısı olsun bu güzel ayda Allah yüzünü, yüzümüze gülsün inşallah
Aşkım Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun sağlıcakla kucağına al inşallah
Merhabalar sonuçlar ne oldu acaba ?
Ya ne güzel maşallahCanımmm çok sağollllSüpriz oldu evet Hatta doktoru beklerken eşime iki parmağımdan birini seç dedim, seçti. İkiz olanı seçtin dedim gülüştük. Doktor iki kese görünüyor deyince eşim ‘Hocam ben uzun çubuğu seçtim ikiz olacağını tahmin ettim’ dedi gülüştük epey Hayırlısı olsun kuzum ya değişik duygular, Rabbim hepimize sağlıkla, hayırla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Ya ne güzel maşallahinşallah sağ salim ilerleyip kucağınıza almayı nasip etsin Allah isteyen herkeze böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Merhaba HoşbuldumMerhaba hoşgeldinnasıl yani kan sonuçlarını mı diyorsun
Çok haklısın mesajları okumak için bütün gün iş yapmadan okumak gerekiyorMerhaba HoşbuldumYazılanlar o kadar çoktu ki bende hepsini okuyamadım o yüzden bu zamana kadar olan süreç nasıl geçti diye sormak istemiştim
Amiiiinnn ecmainnn inşaallahhh hepimiz sevinçten havalara uçalımYa ne güzel maşallahinşallah sağ salim ilerleyip kucağınıza almayı nasip etsin Allah isteyen herkeze böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?