- 4 Aralık 2024
- 2.688
- 2.389
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #6.081
Merhaba canım geçmiş olsunMerhaba kızlar, çok mutsuzum. Yine kanamam oldu bugün. Hiç umudum yok artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım geçmiş olsunMerhaba kızlar, çok mutsuzum. Yine kanamam oldu bugün. Hiç umudum yok artık![]()
Canını sıkma canım doktorunla konuştunmu progestan veriyor kalçadan hemen doktoruna yazdaydınMerhaba kızlar, çok mutsuzum. Yine kanamam oldu bugün. Hiç umudum yok artık![]()
Böyle dediğin için söylemiyorumyok canım seninle de olurdum üstüne kapıyı kilitlerdim en azından her gün kan vermeye gitmezdin
yine kan verdin mi ne yaptın
İlaçlarına devam ediomusun canımMerhaba kızlar, çok mutsuzum. Yine kanamam oldu bugün. Hiç umudum yok artık![]()
Karacabeydeyim ben gidip geliyoruzA öylemi çok iyi bırsadamı yaşıyorsun canım
Eşim test yaptığımı bilmiyor maalesef kızdığıniçin ona söylemedim mecburen beklicem 27 sinde merkeze gidip vericem kanKandada ver istersen ben öyle yapmıştım dayanamadım inş kandada çıkar canım
Neden kızıyorki böyle durumda seni anlaması lazım heyecanlı yerinde duramaz insan ben öyleydim hemen kan verdim dayamadım benEşim test yaptığımı bilmiyor maalesef kızdığıniçin ona söylemedim mecburen beklicem 27 sinde merkeze gidip vericem kan
Çok uzak değilmiş iyi bariKaracabeydeyim ben gidip geliyoruz
Ben yıllardır bu anı bekliyorum 8 düşüğüm var hep çok üzülüp çok ağladım yine hayal kırıklığı olur kendimi üzerim diye beklememi istiyorNeden kızıyorki böyle durumda seni anlaması lazım heyecanlı yerinde duramaz insan ben öyleydim hemen kan verdim dayamadım ben
Anladım hayırlısı canım o zaman sana sımsıkı tutunur inş minnoşBen yıllardır bu anı bekliyorum 8 düşüğüm var hep çok üzülüp çok ağladım yine hayal kırıklığı olur kendimi üzerim diye beklememi istiyor
İnşallah canımMerhaba canım geçmiş olsunumudunu yitirme bebeğin seninledir inşallah
sakın olumsuzluğa kapılma kiminin üç dört ay sürüyor kanaması önemli olan bebeğinin sağlıklı bir şekilde büyümesi diğer türlü önlem alınır dilerim Rabbim sana bağışlasın inşallah
![]()
Evet ediyorumİlaçlarına devam ediomusun canım
Endişe etme, çarşamba günü iyi olduğunu gördük dinlenmeye devam et dediCanını sıkma canım doktorunla konuştunmu progestan veriyor kalçadan hemen doktoruna yazdaydın
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlenİnşallah canım
Evet ediyorum
Endişe etme, çarşamba günü iyi olduğunu gördük dinlenmeye devam et dedi![]()
Kaç haftalık şu anda canım senin minnoşİnşallah canım
Evet ediyorum
Endişe etme, çarşamba günü iyi olduğunu gördük dinlenmeye devam et dedi![]()
Canım endişelenme ve umudunu yitirme, inşallah bebeğin seninledirMerhaba kızlar, çok mutsuzum. Yine kanamam oldu bugün. Hiç umudum yok artık![]()
İnşallah canım allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAnladım hayırlısı canım o zaman sana sımsıkı tutunur inş minnoş![]()
5+5 şuanKaç haftalık şu anda canım senin minnoş
Yok, aynı devam sabah ve akşam ikişer fitil, öğlen dex.Canım endişelenme ve umudunu yitirme, inşallah bebeğin seninledir![]()
bu durumda doktorun ilaçlarda değişiklik yaptı mı?
10 haftalıkmı5+5 şuan
Amin canım inşİnşallah canım allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()