- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.261
Canım bana perşembe cuma görülebilir dedilerKızlar, kese görmek için doktor ne zamana çağırıyor?
Ben bugün ikinci kanımı vereceğim Beta için, pazartesi bildireceğim doktoruma.
Bayramdan sonraya verir herhalde değil mi randevuyu?
Çatlamaz canım sıkıntı yapma kendine. Doktorlar ona göre ilaç ve doz veriyorlar.Kızlar
Bugün iğnemin 10. Günü ve yumurtlama olcakmış gibi bel ağrım var. Yarın kontrolüm var ama umarım çatlamaz bunlar. Doktora dün söyledim yok çatlamaz dedi ama çatlamaması içinde bişey vermedi. Ne diyorsunuz? Evham mı yapıyorum ?
Hmm, aynı gün transfer olmuştuk değil mi seninle canım? 10 Mart?Canım bana perşembe cuma görülebilir dediler
Bazen bu durumu kullanmak gerek demi canımPinkycim canım bu defa güzel geçecek hamileliğin, herşey yolunda gidecek inşaallahazıcık yürü evde, şöyle pencereden etrafı seyret biraz. Madem kocan bey izinleri bir sonraki emre kadar yasakladı Sende naz yap filan etrafında fır döndür onu Anaaammm salayım ben bu hatunu desin
Ay aşkım düşüncesi bile çok güzelOlsun kı , şöyle düşün nasip olursa kış bebeği olacak ama tam böyle sevimli çağında hareketli zamanlarında havalar güzel olacakAllah nasip ederse
Bizde bir şekilde eşofman falan idare ederiz
Kuşum 2.kandan sonra bir hafta diye biliyorumKızlar, kese görmek için doktor ne zamana çağırıyor?
Ben bugün ikinci kanımı vereceğim Beta için, pazartesi bildireceğim doktoruma.
Bayramdan sonraya verir herhalde değil mi randevuyu?
hayırlı uğurlu olsun maşallahArkadaşlar transfer gününü saymazsak 11.gun kan sonucum 69sizce nasıl
Allah razı olsunAy aşkım düşüncesi bile çok güzeltam ele tutulmalık zamanda denize girecek yazın
Kuşum 2.kandan sonra bir hafta diye biliyorum
hayırlı uğurlu olsun maşallah
Çok teşekkür ederimÇatlamaz canım sıkıntı yapma kendine. Doktorlar ona göre ilaç ve doz veriyorlar.
Bende yaptırsam mı diye düşünüyorumM Maralim2019 ama onun yaptırdığı serum transfer öncesi bağışıklık için mi neydi tiroid için değil sabah gelirse yazar
Testiniz pozitif ama iyi veya kötü diye yorumlamak yanlış olur.Arkadaşlar transfer gününü saymazsak 11.gun kan sonucum 69sizce nasıl
Evet düşüncesi çok güzel, pıtınpıtı minicik bir yavruAy aşkım düşüncesi bile çok güzeltam ele tutulmalık zamanda denize girecek yazın
Kuşum 2.kandan sonra bir hafta diye biliyorum
Teşekkür ederimTestiniz pozitif ama iyi veya kötü diye yorumlamak yanlış olur.
Geç döllenme olmuş ola bilir.
İkinci kanı verip doktorunuza bildirin o daha iyisini bilir sağlıklı olup olmadığını. Genelde %65 civarı artış beklerler
Hayırlı olsun hamileliğiniz
Bende onu düşünüyorum vallaEvet düşüncesi çok güzel, pıtınpıtı minicik bir yavru
Ben bugün kan vereceğim, yarın bildireceğim doktoruma. Bayramda geldiği için dedim herhalde bayramdan sonraya kalır.
Ama E er38 perşembe cuma doktoru çağırınca acaba bir umut bayram öncesi kese sevinci veririm diye düşünmedim değil
Hayırlısıyla kan sonucum güzel çıksında
Ya şimdi nazlanmayacağız da ne zaman nazlanacağız yahuBazen bu durumu kullanmak gerek demi canımkendileri kaşınıyor bazı durumlarda da
Canım hayırlı olsuuunnn bebiş ben buradayım demişArkadaşlar transfer gününü saymazsak 11.gun kan sonucum 69sizce nasıl
17-18 mm olmadan çatlamazKızlar
Bugün iğnemin 10. Günü ve yumurtlama olcakmış gibi bel ağrım var. Yarın kontrolüm var ama umarım çatlamaz bunlar. Doktora dün söyledim yok çatlamaz dedi ama çatlamaması içinde bişey vermedi. Ne diyorsunuz? Evham mı yapıyorum ?
Amin canım benim hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım ins.Pinkycim canım bu defa güzel geçecek hamileliğin, herşey yolunda gidecek inşaallahazıcık yürü evde, şöyle pencereden etrafı seyret biraz. Madem kocan bey izinleri bir sonraki emre kadar yasakladı Sende naz yap filan etrafında fır döndür onu Anaaammm salayım ben bu hatunu desin
Çok teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsuuunnn bebiş ben buradayım demişDeğerin güzel yükselmesi önemli, sonuçta 5 üzeri pozitif Hayırla sağlıkla ilerlesin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?