Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pinkycim canım bu defa güzel geçecek hamileliğin, herşey yolunda gidecek inşaallah azıcık yürü evde, şöyle pencereden etrafı seyret biraz. Madem kocan bey izinleri bir sonraki emre kadar yasakladı Sende naz yap filan etrafında fır döndür onu Anaaammm salayım ben bu hatunu desin

Çatlamaz canım sıkıntı yapma kendine. Doktorlar ona göre ilaç ve doz veriyorlar.

Canım bana perşembe cuma görülebilir dediler
Hmm, aynı gün transfer olmuştuk değil mi seninle canım? 10 Mart?
Bakalım bana ne diyecek pazartesi günü. Bugün kan vereyim sonucumu alayım da bi
İnşAllah keseside görürüz hayırlısıyla.
Ondan sora burada da kendime doktor bakacağım, ikisinede gözükmek için

Bazen bu durumu kullanmak gerek demi canım kendileri kaşınıyor bazı durumlarda da

Olsun kı , şöyle düşün nasip olursa kış bebeği olacak ama tam böyle sevimli çağında hareketli zamanlarında havalar güzel olacak Allah nasip ederse
Bizde bir şekilde eşofman falan idare ederiz
Ay aşkım düşüncesi bile çok güzel tam ele tutulmalık zamanda denize girecek yazın
Kızlar, kese görmek için doktor ne zamana çağırıyor?
Ben bugün ikinci kanımı vereceğim Beta için, pazartesi bildireceğim doktoruma.
Bayramdan sonraya verir herhalde değil mi randevuyu?
Kuşum 2.kandan sonra bir hafta diye biliyorum
Arkadaşlar transfer gününü saymazsak 11.gun kan sonucum 69 sizce nasıl
hayırlı uğurlu olsun maşallah

Arkadaşlar transfer gününü saymazsak 11.gun kan sonucum 69 sizce nasıl
Testiniz pozitif ama iyi veya kötü diye yorumlamak yanlış olur.
Geç döllenme olmuş ola bilir.
İkinci kanı verip doktorunuza bildirin o daha iyisini bilir sağlıklı olup olmadığını. Genelde %65 civarı artış beklerler
Hayırlı olsun hamileliğiniz

Ay aşkım düşüncesi bile çok güzel tam ele tutulmalık zamanda denize girecek yazın

Kuşum 2.kandan sonra bir hafta diye biliyorum
Evet düşüncesi çok güzel, pıtınpıtı minicik bir yavru

Ben bugün kan vereceğim, yarın bildireceğim doktoruma. Bayramda geldiği için dedim herhalde bayramdan sonraya kalır.
Ama E er38 perşembe cuma doktoru çağırınca acaba bir umut bayram öncesi kese sevinci veririm diye düşünmedim değil
Hayırlısıyla kan sonucum güzel çıksında

Bende onu düşünüyorum vallakan verdin mi kuzum

Amin canım benim hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım ins. Yavrum yapıyorum canından bezsin beni salsın diye herşeyi yapıyorum gayet sakin metanetli adam normalde hiç naz niyaz yapmam gayet sabırla karsiliyormus öğrenmiş oldum adam yıllardır çocuk bekliyor onu böyle yildiramayacagimi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…