• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman gerçekten çok saçma. Bahçeciden yaptıran yok mu hiç bize bilgi verecek. Muhakkak bisey vardır boşu boşuna para mı alıyorlar yani 🙄
Arkadaş yazmıştı hiçbir ekstra işlem yok diyorlar iki adet dinlen diye para istiyorlar ne alaka zaten siz onu demesenizde Rahim dinleniyor ve toparlar ama nerden para koparsak derdindeler yani

Kızlar bişey sorcam tüp bebek yaptıran illa ki kan sulandırıcı iğne mi kullanmak zorunda ? Bikaç yerde okudum da hep kan sulandırıcı kullanmışlar. Neden kullanılıyor ne kadar kullanılıyor bilen var mı ?
Canım benim yaşım 40 ( ama hissedilen 15 ) 🤭🤭 neyse belli bir yaştan sonra ve pıhtılaşma problemi yada ihtimali olanlara veriliyor diye biliyorum. Mesela bana bu tedavimde doktorum reçete etti transferden sonra kullanicam. Ama ilk tedavide doktorum yazmamıştı mesela hiç kullanmadim

Canım benim yaşım 40 ( ama hissedilen 15 ) 🤭🤭 neyse belli bir yaştan sonra ve pıhtılaşma problemi yada ihtimali olanlara veriliyor diye biliyorum. Mesela bana bu tedavimde doktorum reçete etti transferden sonra kullanicam. Ama ilk tedavide doktorum yazmamıştı mesela hiç kullanmadim
Bende tam tersi hissettiğim yaş 60 🙈😂

Gözün aydın, çok sevindim 🎉 nasıl hissediyorsun kendini?
Teşekkür ederim ☺️
Bilmiyorum bir karmaşıklık.. idrar testinde görmüştüm ikinci çizgiyi ama bi acaba mı vardı içimde.
Şimdide Pazar günü acaba nasıl artış olacak düşüncesi sonrasından da kese heyecanı..
Yani hep bir bekleyiş, her halde doğuma kadar hah tamam oldu bitti diyemeyeceğim 😂

Bu bahçeci para avcısı falan mı..
İnternette reklamı çok olanda bir şey çıkıyor varya. Kayseri’de Mustafa hoca diye biri var tüp bebek uzm. Ama şikayet okudum. Mustafa hocayı görmüyorlarmış birbirlerinden haberdar değiller her randevuda başka biri falan.
Üzücü gerçekten. Sonuçta ona güvenerek gidiyorsun bir enerji sinerji oluşuyor arada.
Mrb. ben bahcecide tedavi oldum İstanbul bahçeci umutta. Çok ilgiliydiler ilk deneme pozitif

tüpün pat

tüpün patlayınca aldılar mı tek tuple hamıle kalma şansın %50 dıye bılıyorum bakalaım bana bı rahım fılmı cekecek yıne ne olacak dıye
Canım tüpüm patlayınca aldılar evet iç kanama geçirmiştim. Diğer tüpümle de hamile kaldım. 3.hamileliğim tek tüpleyken oldu ama oda dış gebelik olunca tüp bebek yapmak dışında başka bir seçeneğim kalmadı. Çünkü tekrar hamile kalırsam onun tek tüpünü patlatma ihtimali %400 oluyor

Kızlar bişey sorcam tüp bebek yaptıran illa ki kan sulandırıcı iğne mi kullanmak zorunda ? Bikaç yerde okudum da hep kan sulandırıcı kullanmışlar. Neden kullanılıyor ne kadar kullanılıyor bilen var mı ?
Canım ben coraspirin kullanıyorum oksapar iğne vermedi bana yaşın genç gerek yok dedi kişiye göre değişiyor sanırım

Back
X