Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalmı değilmi bilmiyorum canım ama benden görüşmeye gittiğim gün doktorla hemen prolaktin progesteron testi istediler

Merhabalar ben de 11 martta transfer oldum 17 martta kahverengi kanamam oldu hala devam ediyor.karnim da agriyor.yerlesme kanamasinda karin agrir mi?
Biraz endiseliyim.
Şimdi kanama ne şekil nasıl yoğunlukta vb bilgileri olmadığı için net bir şey diyemeyiz.
Doktorunuza danıştınız mı?
Genelde yerleşme kanaması devamlı olmaz diye okuyorum. Yani hafif bazen silindikçe bazen bir ped kirletmeyecek şekilde bu 1-2 gün süre bilir ama doktorunuza söylemenizi tavsiye derim

Ben pazartesi OPU olup Pazar regl olmuştum o zaman, yani bir hafta içinde gelmişti. Adetim düzensiz olduğu için adet günündeki geliyor bilmiyorum internette 1-2hafta içinde gelmesi gerekir diye yazıyor ikinci adettede gecikme ola bilirmiş.

teşekkürler cevap içinn doktora sordum oturarak ılık banyo uygundur sıcak olmaz demiş
Ya canım acaba benim dr fazlamı rahat hiç öyle şeyler söylemedi ya aksine normal hayatına dön ağır işler yapmadığın sürece sıkıntı yok demişti, bazıları 9 ay duş almıyor, merdiven çıkmıyor bu çok yalnış demişti o kadar ben her şeyi yaptım duşta aldım, yemekte yaptım, yürüdümde

Çok teşekkür ederim canım umarım çok bekletmeden olur iki reglide

Herkese selam
Canlarım Nasipse inşallah pazartesi dondurulmuş embriyo transferim olacak dua edin canım kızlar çok ihtiyacım var korku endile heyecan umut hepsi bşr arada hepimizin duası bir ve kabul edecek olan da Rabbimiz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin Rabbim Çokça Amin

Kızlar transferden sonra ne zaman duş aldınız sıcak olmamak şartıyla ılık duş alsak sıkıntı olur muu
Benim doktorum ala bilirsin dedi ama ben 2 gün bekledim, transferden sonra 3.gün duş aldım.
Aslında duş etkilemiyormuş sadece olurda tansiyon düşerse diye biraz bekleyin diyen doktorlar var.

Benim doktorumda aynı normal hayatına dön ağır kaldırma sadece dedi
Pozitifi görünce ne yiyip içe bilirsin söyleyeceğim demişti ama dikkat etmek istersen yine et ama şu an gerek yok demişti
Yürüyüşü de kan dolaşımından dolayı tavsiye etmişti

Danistim bekleyelim diyor
Az miktarda ama peceteye sildikce geliyor.
Kirmiziya donmez insallah
Yarin test verecegim

Maşallah canım maşallah inşAllah bu sürecini iyi geçirir pozitifi görürüz
Çok teşekkür ederim aşkımmm inşallah
Doktorlarımız aynı olabilir mi canım

Şimdiden hayırlı olsun canım Transferin.. bizi haberdar et sonrasında
İnşAllah sonrasında pozitif görmek nasip olur.
Tek embriyo mu olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…