Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, yarın transfer sonrası 6. günüm ve ben muhtemelen test yapacağım. Hiç umudum yok, kızıyorsunuz biliyorum ama hiç belirtim yok. Kendimi bir patates çuvalı gibi hissediyorum. Belki bu bir belirtidir “kendini patates çuvalı gibi hissetmek”

Ahahah bndede belirti yok canm çok belirti arama ama kan mı vericeksin idrar testimi yapcaksn

Ben şimdi henüz transfer olmadığım için “yapma daha erken ve bekle biraz” demek kolay ama sanırım bende sabırsızlanırdım
Dış gebelik geçirdiğimde bende hep iki güne bir gidiyordum kan vermeye ve öncesinde idrar testi yaptığımda negatif çıkıyor diye her gün test yapıyordum

Herkese merhaba, açıkçası buraya kendimi yalnız hissettiğim ve biraz morale ihtiyacım olduğu için yazıyorum.

41 yaşındayım. İlk defa tüp bebek tedavisindeyim, dün yumurta toplama operasyonu oldu. Normalde 4 yumurta görünüyordu ama 3 tanesini alabilmişler. 3'ü de iyi görünen yumurtalarmış ve döllendiler. Doktorumuz eğer bir sorun olursa arayacağız, eğer aramadıysak her şey yolundadır dedi. Salı gününü bekleyeceğiz, eğer embriyolar 5. güne ulaşırsa sonrasında PGT-A testine gidecek. Oradan elimizde bir şey kalırsa ondan sonra embriyo transferi olacak.

Bu bekleyiş gerçekten çok zor, sürekli kaygı atakları yaşıyorum. Biz yurt dışında yaşıyoruz, ailelere tedavi gördüğümüzü haber vermedik. Yanımda eşimden başka kimsem yok destek olabilecek. Yaşımdan ve az yumurta sayısından dolayı şansımın çok çok düşük olduğunu biliyorum ama işte, insan yine de umutlanıyor. Burada her şey özelde oluyor ve cidden çok pahalı. Bu sefer olmazsa bu sene tekrar deneyebilir miyiz bilmiyorum...

Benim durumum böyle, herkese (ve kendime) bol şans diliyorum

Merhaba benide yazabilirsin Şubat 19 da toplama işlemi yapıldı Nisan 5 10 arası transfer olacak Allah tan mani olmazsa benimde ilk tüp bebek denemesi inş olur rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin içinde bizim de

Amiin canım benim sen hangi aşamadasın
Ben şu an regl bekliyorum doktora gittim kan testleri yaptılar doktor haftaya arayacak eğer ki herşey yolundaysa gebelige ve tedaviye engel bir durum yoksa reçeteyi gönderecek dil baştan Opu olacağım nasip olursa dilerim hepimiz için hayırlısı sağlıklısı olsun Amin

Aleyküm Selam canım biz ne desek yalan olur yani moralini bozmayacaksan yap ama kan test gününü beklersen daha sağlıklı olur belirti olmaması tutunmadogı anlamına gelmez kalbini ferah tut dilerim burası pozitifle dolar Amin

Ahahah bndede belirti yok canm çok belirti arama ama kan mı vericeksin idrar testimi yapcaksn
Bilmiyorum yaa, o konuda bile kararsızım. Evde gebelik testi yok, evden çıkmışken de direkt kan verebilirim aslında. Kanda çıkması daha muhtemel değil mi? Kanda çıkmayıp idrarda çıkması çok normal olmaz sanki

Geçmiş olsun canım bende tüp bebekle dış gebelik geçirdim daha hamile kalamadım bekliyoruz bakalım

Merhaba benide yazabilirsin Şubat 19 da toplama işlemi yapıldı Nisan 5 10 arası transfer olacak Allah tan mani olmazsa benimde ilk tüp bebek denemesi inş olur rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin içinde bizim de
Merhaba hoşgeldin tabi ki eklerim şimdiden hayırlı olsun inşallah canım dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle pozitif düşün pozitif olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…