- 3 Eylül 2023
- 496
- 227
- 23
- 30
- Konu Sahibi mayala katar
-
Benim nisan sonuna kaldı transfer canım bekliyorum baskılama için ilaç içiyorumUmudayolculuk35 @CinnamonQueen @Nazli kizz kızlar nasılsınız son durumlarınız nedir inşallah herşey yolundadır arada ses verin merak etmeyelim sizleri inşallah diğer isimlerini unuttuğum kızlar sizlerde arada yazın
Amin hepimize inşallahHayırlı olsun, Allah bekleyişinizi mutluluğa ulaştırsın
Allah razı olsun Allah şu mübarek günlerde kucağımızı boş bırakmasınHaydi inşallah pozitif olur hemen tabloya yazayım test gününü
Bende ilaçlarımı kullanıyorum pazartesi transfer günüm inşallahBenim Salı günü randevum vardı kan testi yaptırdım sonuçlar haftaya belli olacakmış eğer herşey yolundaysa adetimle beraber başlayacağım inşallahsende durumlar nedir inşallah herşey yolundadır
Şifa olsun inşallah az kalmış transferin hayırlısıyla sağlıkla sonuçlansın inşallahBende ilaçlarımı kullanıyorum pazartesi transfer günüm inşallah
Amin canım senden de inşallahAllah razı olsun Allah şu mübarek günlerde kucağımızı boş bırakmasın
Hayırlısı olsun inşallah canım geç olsun güç olmasın inşallah dilerim sonunda mucizelerimize kavuşuruz AminBenim nisan sonuna kaldı transfer canım bekliyorum baskılama için ilaç içiyorum
Amiin canım benim sen hangi aşamadasınHayırlısı olsun inşallah canım geç olsun güç olmasın inşallah dilerim sonunda mucizelerimize kavuşuruz Amin
AhahahSelam kızlar, yarın transfer sonrası 6. günüm ve ben muhtemelen test yapacağım. Hiç umudum yok, kızıyorsunuz biliyorum ama hiç belirtim yok. Kendimi bir patates çuvalı gibi hissediyorum. Belki bu bir belirtidir “kendini patates çuvalı gibi hissetmek”
Ben şimdi henüz transfer olmadığım için “yapma daha erken ve bekle biraz” demek kolay ama sanırım bende sabırsızlanırdımSelam kızlar, yarın transfer sonrası 6. günüm ve ben muhtemelen test yapacağım. Hiç umudum yok, kızıyorsunuz biliyorum ama hiç belirtim yok. Kendimi bir patates çuvalı gibi hissediyorum. Belki bu bir belirtidir “kendini patates çuvalı gibi hissetmek”
Ben şu an regl bekliyorum doktora gittim kan testleri yaptılar doktor haftaya arayacak eğer ki herşey yolundaysa gebelige ve tedaviye engel bir durum yoksa reçeteyi gönderecek dil baştan Opu olacağım nasip olursa dilerim hepimiz için hayırlısı sağlıklısı olsun AminAmiin canım benim sen hangi aşamadasın
Aleyküm Selam canım biz ne desek yalan olur yani moralini bozmayacaksan yap ama kan test gününü beklersen daha sağlıklı olur belirti olmaması tutunmadogı anlamına gelmez kalbini ferah tut dilerim burası pozitifle dolar AminSelam kızlar, yarın transfer sonrası 6. günüm ve ben muhtemelen test yapacağım. Hiç umudum yok, kızıyorsunuz biliyorum ama hiç belirtim yok. Kendimi bir patates çuvalı gibi hissediyorum. Belki bu bir belirtidir “kendini patates çuvalı gibi hissetmek”
Bilmiyorum yaa, o konuda bile kararsızım. Evde gebelik testi yok, evden çıkmışken de direkt kan verebilirim aslında. Kanda çıkması daha muhtemel değil mi? Kanda çıkmayıp idrarda çıkması çok normal olmaz sankiAhahahbndede belirti yok canm çok belirti arama ama kan mı vericeksin idrar testimi yapcaksn
Geçmiş olsun canım bende tüp bebekle dış gebelik geçirdim daha hamile kalamadım bekliyoruz bakalımBen şimdi henüz transfer olmadığım için “yapma daha erken ve bekle biraz” demek kolay ama sanırım bende sabırsızlanırdım
Dış gebelik geçirdiğimde bende hep iki güne bir gidiyordum kan vermeye ve öncesinde idrar testi yaptığımda negatif çıkıyor diye her gün test yapıyordum
Merhaba hoşgeldinMerhaba benide yazabilirsin Şubat 19 da toplama işlemi yapıldı Nisan 5 10 arası transfer olacak Allah tan mani olmazsa benimde ilk tüp bebek denemesi inş olur rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin içinde bizim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?