- 20 Şubat 2025
- 23
- 35
- 3
- 23
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.661
Canım bazen idrar testinde çıkmayabiliyor bence bugün kan testi yaptır sen. Hem ilaçlar regl olmana engel olduğu için bu ağrılar da regl ağrısı olamaz.. ilaçları bırakınca regl olursun. Allahım seni sevindirsinKızlar bugün transferimin 10.günüydü 3.gün embriyosu idrar testi negatif . Zaten adet ağrılarım başladı. Yarın yine de kan vericem bakalımm
5.gün embriyosu 10.günde kesin çıkıyor diyorlar.Kızlar bugün transferimin 10.günüydü 3.gün embriyosu idrar testi negatif . Zaten adet ağrılarım başladı. Yarın yine de kan vericem bakalımm
Ben ilk gebeliğimde Baby Center web sitesinden çok yararlanmıştım, uygulaması da var, bütün sorulara/sorunlara yönelik çok iyimser bilgiler içeriyorBunlar çok iyi gerçekten gün gün nasıl olduğunu takip ediyorsun
Bende 50-75 -100 arası yapıldı olmadı hiç 225 oldu dirençli oluyor galiba , Prolaktin de yüksek olmuyor diyorlarGonal f 225 yapılıyor. Bi iğne daha var unuttum. 4 gün kullandım işte bugün kontrole gittim. Sadece 5 mmden 7ye çıkmış. Diğeri de yok zaten. 4 gün daha kullanıp cumartesi gidcem artık.
Evet eş konusunda çok şanslıyız çok şükür, baştan biliyordu problemimi hiç önemli değil benim için çocuk olmasada olur sen ol diyordu hala öyleOlur mu kuzum herkesin yaşadıkları kendine büyük hiçbiri kolay değilAynen benim eşimde iğne vurulamadigi için bu yaşadıklarıma inanamiyor. O da diyor bu çocuk sana sesini cikartamaz iyiki böyle eşlerimiz de var ailelerimiz de var. Ben yatan hasta olunca muhtacım hepsine sagolsunlar incitmiyorlar o da nimet
Aslında yarın test günüm. 20 mart adet günüm olduğu için dedim acaba adet ağrısı mı. İnşallah canım .Allahım isteyen herkese bana da nasip etsinCanım bazen idrar testinde çıkmayabiliyor bence bugün kan testi yaptır sen. Hem ilaçlar regl olmana engel olduğu için bu ağrılar da regl ağrısı olamaz.. ilaçları bırakınca regl olursun. Allahım seni sevindirsin
Amin inşallah5.gün embriyosu 10.günde kesin çıkıyor diyorlar.
3.gümün de iki gün geriden olduğu için artı 2gün hesaplamak gerekmiş.
Belki kanda çıkar pozitifiniz inşAllah
Aminnn hoşbuldum çok teşekkür ederimHoşgeldinnnRabbim sağlıkla, hayırla, kolaylıkla bebeğine kavuştursunn
Bende 50-75 -100 arası yapıldı olmadı hiç 225 oldu dirençli oluyor galiba , Prolaktin de yüksek olmuyor diyorlar
Canımm çok üzgünüm, Allah gönlüne ferahlık versin. Sana sımsıkı sarılıyorum, senin için dua edeceğim. Rabbim yeniden başlama gücü versin ve bir sonrakinde bebeğine kavuş inşaallahKızlar benim sonucum negatif oldu. İnşallah sizler pozitif görürsünüz
Allah razı olsun canım inşallah bir gün kavuşacağımCanımm çok üzgünüm, Allah gönlüne ferahlık versin. Sana sımsıkı sarılıyorum, senin için dua edeceğim. Rabbim yeniden başlama gücü versin ve bir sonrakinde bebeğine kavuş inşaallah
Canım benim senin adına üzüldümKızlar benim sonucum negatif oldu. İnşallah sizler pozitif görürsünüz
İyiyim canım kürtaj oldum daha çok iyi olucam inşallah. Allahım sizlere en sağlıklı en hayırlı şekilde versinCanım benim sağol bitanem biraz açık pembeye döndü bira tedirginim ama bakalım bnmde şuan pedte yok silerken var sen nasılsın canım
Çok geçmiş olsunİyiyim canım kürtaj oldum daha çok iyi olucam inşallah. Allahım sizlere en sağlıklı en hayırlı şekilde versin
Çok sağol canımÇok geçmiş olsunRabbim inşallah sağlıklı hayırlı gebelikler nasip eylesin inşallah
Canım dilerim yarın bir mucize olur kanda çıkar moralini bozma daha kan test sonucunu görmeden kendini sakın bırakma herşey gönlünce olsun inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar bugün transferimin 10.günüydü 3.gün embriyosu idrar testi negatif . Zaten adet ağrılarım başladı. Yarın yine de kan vericem bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?