- Konu Sahibi mayala katar
- #4.681
İlk deneme yaş 34 5.gun transferi 3bb kalitede tek embriyo 15 Martta transfer oldum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunmerhaba kızlar baya mesaj birikmiş yine hepsını okuycamdün muayene oldum yumurtalar güzel gelısmıs 8-9 tane olmuş da bana hoca grip olma dedi dün ve ben bugün grip oldum burun akıntısı boğazda acı tat genız akıntısı vs. Opu işlemi iptal olur mu ya
Hoşgeldinİlk deneme yaş 34 5.gun transferi 3bb kalitede tek embriyo 15 Martta transfer oldum![]()
Amın canım inşallahÇok geçmiş olsunRabbim şifa versin inşallah dilerim bir sıkıntı yaşamadan Opu olabilirsin inşallah gelişmelerden bizleri de haberdar edersin inşallah
![]()
Canım Arkadaşım inşallah Rabbim yüzüne baksın daha idrara yansımamış olabilir dilerim perşembe günü güzel haberlerle gelirsin inşallah3.gün embriyosu olduğu için cnm Perşembe verip garanti olsun ona göre de bırakırım ilacı dedim 2 gün var zaten olsa zaten azda olsa çıkardı testte
Amin inşallahAmın canım inşallahburda çok güzel bir aile olduk
minik kuşlarımızı eninde sonunda alıcaz ya çok mücadeleci anneleri var hepsının
![]()
Amin bekleyen herkese pozitif görmek nasip olur inşallah. Test günüm 27 Mart'ta.Hoşgeldinhayırlı olsun transferin canım dilerim pozitif haberler almak nasip olsun
test günün ne zaman
![]()
İnşallah canımmCanım dilerim yarın bir mucize olur kanda çıkar moralini bozma daha kan test sonucunu görmeden kendini sakın bırakma herşey gönlünce olsun inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah![]()
İnşallah canım tamam ekledim dilerim bol pozitifli bir tablo olsun İnşallahAmin bekleyen herkese pozitif görmek nasip olur inşallah. Test günüm 27 Mart'ta.
Olacaksın canım bnmİyiyim canım kürtaj oldum daha çok iyi olucam inşallah. Allahım sizlere en sağlıklı en hayırlı şekilde versin![]()
Amin canım. Bir süre ara vericem biraz toparlanmam lazimCanım benim senin adına üzüldüminsan ne dese seni teselli edecek hiçbirşey yok maalesef Rabbim kalbine gönlüne İnşirah ferahlığı versin
Allahım hayırlı zamanda tekrardan başlama gücü kuvveti nasip eylesin dilerim bu sefer herşey çok güzel olur bugün tüm yaşadıklarını unuttursun inşallah
![]()
İnan ki embriyonun kalitesine takılma en iyi kalitedeki embriyolar tutmuyor nasip olmayınca eğer kısmeti nasibi varsa hangi kalitede olursa olsun tutacaktır canım Rabbim herşeyin en iyisini bilir inşallahİnşallah canımmhep hayırlı, sağlıklıysa olsun diye dua ettim zaten çok mükemmel bir embriyo değildi , hiç umudum yok aslında hayırlısı olsun bakalım
![]()
Evet canım en güzeli olur önce kafanı bir toparla bedenin dinlensin kendini hazır hissettiğin an başlarsın inşallah Rabbim gönlüne göre herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallah Allahtan ümit kesilmez birgün olacaktır inşallahAmin canım. Bir süre ara vericem biraz toparlanmam lazim
Yok canım aslında olsaydı bi umudum olurdu . Yeniden basliycam ama 6 ay sonra artık. Eşim askeri personel zaten şuan ayrıyız. Haziranda tayinimiz çıkacak gideceğimiz yere göre bakacamİnan ki embriyonun kalitesine takılma en iyi kalitedeki embriyolar tutmuyor nasip olmayınca eğer kısmeti nasibi varsa hangi kalitede olursa olsun tutacaktır canım Rabbim herşeyin en iyisini bilir inşallahpeki arka hiç embriyon varmı
Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıcakla kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin evet bazı semptomlar erken haftada ortaya çıkabiliyor dilerim ilk üç ayı kolaylıkla sağlıcakla atlatmak nasip olsunKızlar 6. Haftada mide bulantısı yaşayan var mı aranızda . Yemek yapasım gelmiyor midem bulantım başladı gibi biraz sizde durumlar nasıl
Ah canım benim yalnız değilsin bu konuda benim de arkada hiç olmadığı için daha çok üzülüyordum ama elimizden geleni yapıyoruz demek ki kısmetimiz bu kadar çıkıyor dilerim önümüzdeki tedavi de çok iyi sonuçlar almak nasip olsunYok canım aslında olsaydı bi umudum olurdu . Yeniden basliycam ama 6 ay sonra artık. Eşim askeri personel zaten şuan ayrıyız. Haziranda tayinimiz çıkacak gideceğimiz yere göre bakacam![]()
Canım insan ne diyeceğini bilemiyor inan ki ne desem ne yazsam senin üzüntünü gideremem Rabbim kalbine gönlüne inşirah Ferahlığı versin inşallahkızlar selam çok konuşma olmuş okuyamadım. Benim sonucum maalesef negatif. hayırlısı olsun herkes için
Kan mı verdin canım emin misinKızlar benim sonucum negatif oldu. İnşallah sizler pozitif görürsünüz![]()