- 4 Aralık 2024
- 2.306
- 1.974
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.481
Senin ikinci denemenmiAminnn canım inşşş
Öyle hepimiz ayniyiz birbirimize de duacıyız çok şükürAynen öyle gerçekten buraya gelenler de bizim gibiymiş yavallahi çok şanslıyız o konuda evet inşallah yaramazlık yapmaz vaktinde gelir
Çok şükür ElhamdüllilahÖyle hepimiz ayniyiz birbirimize de duacıyız çok şüküray umarım vaktinde gelsinler yeter da bekle bekle bezdummm
Aslında şöyle ilk denememizde covıd zamanıydı eşim covid olduğu için ozamanlar evden çıkamıyorduk tedavımız yarım kaldı toplama işlemine gelmeden bitti. 2.denememizde maalesef tutmadı Buda 3. Deneme gibi oluyor ilkini saymaysak aslında 2. Deneme ve tek emrıom oldu tek şansım yani tutmazsa herseye baştan başlanılacakSenin ikinci denemenmi
Tablo ne oluyor kiRümeysa hanımcım seni de tabloya eklemek içimden geldisende istermisin
İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur amh mı düşük benim de fazla yumurta çıkmıyor her seferinde yeniden Opu ben severim zorluklarıAslında şöyle ilk denememizde covıd zamanıydı eşim covid olduğu için ozamanlar evden çıkamıyorduk tedavımız yarım kaldı toplama işlemine gelmeden bitti. 2.denememizde maalesef tutmadı Buda 3. Deneme gibi oluyor ilkini saymaysak aslında 2. Deneme ve tek emrıom oldu tek şansım yani tutmazsa herseye baştan başlanılacak
İlk sayfaya tıkla görmüş olursun mesajlaştığımız yerin altında rakamların yanında geri dönüş tuşu var oraya bas karşına çıkacaktırTablo ne oluyor kibilmiyorum ne oldugunu ama olablır tabi ki de
Nekdar pozitifsinizİnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur amh mı düşük benim de fazla yumurta çıkmıyor her seferinde yeniden Opu ben severim zorlukları1. Tüp bebekte döllenme olmadığı için transfer olamadım 2. Tüp bebekte ilk transfer oldu hamile kaldım dış gebelik geçirdim 3. Tüp bebekte minnoşlar tutunmadı şu anda gelmek istemiyoruz dediler annelerine gittiler şu an 4. Tüp bebek için adetlerimi bekliyorum yeniden Opu olacağım nasip olursa inşallah
HoşgeldinKızlar bende geçen hafta 10 Mart pazartesi günü 3. Gün taze embriyo transferi oldum. Cuma günü test günüm bu mübarek günlerde Rabbim hepimize o güzel duyguyu nasip etsin inşallahpozitifi gören arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi ve 3. Gün embriyosu idrar testinde en erken ne zaman çıkar acaba beklemek çok zor
Allah razi olsun canim. Gercekten yaşamayan anlamiyor ben 3 senedir hep hastanelerdeyim yumurta takipleri asilamalar tüp bebekler çok yoruldum bu son denemem olabilir devam edecek gücüm yok dogal yöntemlere yönelmeye calisicam olmazsa. Ben de hep dua ediyorum kim istiyosa allahim kolaylikla nasip etsin hep üzüntüden agladik insallah mutluluktan aglariz artikSonuç ne çıkarsa çıksın herzaman hayırlısını dile gönülden söylüyorum ki inş tutunmuştur eğer tuttunmadıysa herseyde vardır bı hayır . Sabah namazında senın için bol bol dua edeceğim Allah gönlümüze göre versin hepımızın stres yapma hakkında hayırlısı ne ise oo olsun hepımızın inş . Bizden başka bizi kımse anlamaz o yüzden duygularını endişelilerini çok iyi anlıyorum
HoşbuldumHoşgeldincanım hayırlı olsun transferin dilerim Rabbim seni sevindirsin inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur bence vaktin az kalmış kan gününü beklemeni tavsiye ederim en azından kesin sonuç alacaksın Amin inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağımızı doldursun sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah
Aa evet gördüm şimdi evet olablırİlk sayfaya tıkla görmüş olursun mesajlaştığımız yerin altında rakamların yanında geri dönüş tuşu var oraya bas karşına çıkacaktır
TeşekkürNekdar pozitifsinizkaramsar değilsiniz çok güzel gerçekten aslında hiç bi sıkıntımız yok 10 tane yumurta toplandı ama döllenme gelinde 2 tane yumurta kaldı 1 tanesi gitti ilerlemedi. Doktorda anlam veremedi eğer tutunmazsa ileri derece genetiklere bakılacak neden döllenme olmuyor dıye
Tamam canım ekliyecegimAa evet gördüm şimdi evet olablırtransfer günüm mart 12 3. Gün embriyosu 2. Deneme sonuç tarihi 23 Mart
İnşallah tutunma belirtileridir canım kalbini ferah tut dilerim küçük mercimeğin seninledir annesinin yüzünü güldürür inşallah AminHoşbuldumaminnnn çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bir yanım bekle diyor diğer yanımda sabırsızlanıyor benim işlem yapıldığı günden beridir kasıklarda batma bel ağrısı var son iki gündür de baş ağrısı ve göz kararması yaşıyorum tabi bu belki ilaçların da etkisinden olabilir ancak bunları yaşayıp pozitif alan kişileri duyunca da daha bir heyecan yapıyorum
Amin canım inş göz yaşlarımız mutluluktan olsun inşAllah razi olsun canim. Gercekten yaşamayan anlamiyor ben 3 senedir hep hastanelerdeyim yumurta takipleri asilamalar tüp bebekler çok yoruldum bu son denemem olabilir devam edecek gücüm yok dogal yöntemlere yönelmeye calisicam olmazsa. Ben de hep dua ediyorum kim istiyosa allahim kolaylikla nasip etsin hep üzüntüden agladik insallah mutluluktan aglariz artik
Amin Ecmain inşallah Rabbim yüzüne baksın inşallah herşey gönlünce olsun inşallahAllah razi olsun canim. Gercekten yaşamayan anlamiyor ben 3 senedir hep hastanelerdeyim yumurta takipleri asilamalar tüp bebekler çok yoruldum bu son denemem olabilir devam edecek gücüm yok dogal yöntemlere yönelmeye calisicam olmazsa. Ben de hep dua ediyorum kim istiyosa allahim kolaylikla nasip etsin hep üzüntüden agladik insallah mutluluktan aglariz artik
Teşekkür ederim canım sabah soracağım artıkAnladım canım, belki işlem sırasında oralar tahriş olduğu içindir, sor istersen doktoruna, çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?