Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin ikinci denemenmi
Aslında şöyle ilk denememizde covıd zamanıydı eşim covid olduğu için ozamanlar evden çıkamıyorduk tedavımız yarım kaldı toplama işlemine gelmeden bitti. 2.denememizde maalesef tutmadı Buda 3. Deneme gibi oluyor ilkini saymaysak aslında 2. Deneme ve tek emrıom oldu tek şansım yani tutmazsa herseye baştan başlanılacak

İnşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur amh mı düşük benim de fazla yumurta çıkmıyor her seferinde yeniden Opu ben severim zorlukları 1. Tüp bebekte döllenme olmadığı için transfer olamadım 2. Tüp bebekte ilk transfer oldu hamile kaldım dış gebelik geçirdim 3. Tüp bebekte minnoşlar tutunmadı şu anda gelmek istemiyoruz dediler annelerine gittiler şu an 4. Tüp bebek için adetlerimi bekliyorum yeniden Opu olacağım nasip olursa inşallah

Kızlar bende geçen hafta 10 Mart pazartesi günü 3. Gün taze embriyo transferi oldum. Cuma günü test günüm bu mübarek günlerde Rabbim hepimize o güzel duyguyu nasip etsin inşallah pozitifi gören arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi ve 3. Gün embriyosu idrar testinde en erken ne zaman çıkar acaba beklemek çok zor

Nekdar pozitifsiniz karamsar değilsiniz çok güzel gerçekten aslında hiç bi sıkıntımız yok 10 tane yumurta toplandı ama döllenme gelinde 2 tane yumurta kaldı 1 tanesi gitti ilerlemedi. Doktorda anlam veremedi eğer tutunmazsa ileri derece genetiklere bakılacak neden döllenme olmuyor dıye

Hoşgeldin canım hayırlı olsun transferin dilerim Rabbim seni sevindirsin inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur bence vaktin az kalmış kan gününü beklemeni tavsiye ederim en azından kesin sonuç alacaksın Amin inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağımızı doldursun sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah

Allah razi olsun canim. Gercekten yaşamayan anlamiyor ben 3 senedir hep hastanelerdeyim yumurta takipleri asilamalar tüp bebekler çok yoruldum bu son denemem olabilir devam edecek gücüm yok dogal yöntemlere yönelmeye calisicam olmazsa. Ben de hep dua ediyorum kim istiyosa allahim kolaylikla nasip etsin hep üzüntüden agladik insallah mutluluktan aglariz artik

Hoşbuldum aminnnn çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bir yanım bekle diyor diğer yanımda sabırsızlanıyor benim işlem yapıldığı günden beridir kasıklarda batma bel ağrısı var son iki gündür de baş ağrısı ve göz kararması yaşıyorum tabi bu belki ilaçların da etkisinden olabilir ancak bunları yaşayıp pozitif alan kişileri duyunca da daha bir heyecan yapıyorum

Teşekkür ederim dilerim hepimiz hikayelerimizin sonunda mucizelerimize kavuşuruz Rabbimin izniyle evet aslında iyi yumurta toplanmış üzüldüm bari 4 tane döllenseydi umudun olurdu inşallah tutunurda gerek kalmaz sperm dna hasarına falan o zaman bakılıyormuş neden döllenme olmuyor yada ilerlemiyor diye dilerim hiçbirine gerek kalmaz inşallah dilerim mucizen seninledir inşallah

İnşallah tutunma belirtileridir canım kalbini ferah tut dilerim küçük mercimeğin seninledir annesinin yüzünü güldürür inşallah Amin

Amin canım inş göz yaşlarımız mutluluktan olsun inş 9 yıllık evliyim 6 7 yıldır deniyoruz sizin gibi o hastahne bu hastahne kım ne derse oraya gittik onu denedık bunu denedık koca karı yöntemleri bıle denedik kım ne derse onu yaptık ama ne yaparsak olmadı herzaman şuna inanırım gelecegı bi vakit zaman var bızım için . Sana kısaca şu söyleyim kuzenım 8 yıl boyunca çocuk istemedi çocuk düşüncesi yoktu eşi artık istıyordu doktora gittiler eşinde spermleri çok kötüyle tüp bebekle bile zor olur demişler hemen giriştiler tüp bebeğe ve ilk denemede tuttu bebeişleri çocuk doğdu çocuk 6 aylıkken ayrıldılar okdar beklediler ettiler ama belkide hayırlı gelemedi herzaman dua ediyorum bana sağlıklısını ve hayırlısını evıme yuvama bana mutluluk huzur vatananına dinine hayırlı gelecekse gelsin dıye o yüzden canını sıkma gecıcen hersey gudelliyordır daha iyisi olsun dıye

Amin Ecmain inşallah Rabbim yüzüne baksın inşallah herşey gönlünce olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…