- 4 Aralık 2024
- 2.277
- 1.940
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.501
Bende her zaman derim Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin hayırsız olacaksa şimdi olmasın böyle bir kere ağlarız hayırsız gelirse hergün ağlarız Rabbim hepimize herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallahAmin canım inş göz yaşlarımız mutluluktan olsun inş9 yıllık evliyim 6 7 yıldır deniyoruz sizin gibi o hastahne bu hastahne kım ne derse oraya gittik onu denedık bunu denedık koca karı yöntemleri bıle denedik kım ne derse onu yaptık ama ne yaparsak olmadı herzaman şuna inanırım gelecegı bi vakit zaman var bızım için . Sana kısaca şu söyleyim kuzenım 8 yıl boyunca çocuk istemedi çocuk düşüncesi yoktu eşi artık istıyordu doktora gittiler eşinde spermleri çok kötüyle tüp bebekle bile zor olur demişler hemen giriştiler tüp bebeğe ve ilk denemede tuttu bebeişleri çocuk doğdu çocuk 6 aylıkken ayrıldılar okdar beklediler ettiler ama belkide hayırlı gelemedi herzaman dua ediyorum bana sağlıklısını ve hayırlısını evıme yuvama bana mutluluk huzur vatananına dinine hayırlı gelecekse gelsin dıye o yüzden canını sıkma gecıcen hersey gudelliyordır daha iyisi olsun dıye
Hoşgeldin arkadaşım, ben de 10 Mart’ta transfer oldum ve bende de söylediğin belirtiler var. İnşallah tutunma belirtileridir bunlarHoşbuldumaminnnn çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bir yanım bekle diyor diğer yanımda sabırsızlanıyor benim işlem yapıldığı günden beridir kasıklarda batma bel ağrısı var son iki gündür de baş ağrısı ve göz kararması yaşıyorum tabi bu belki ilaçların da etkisinden olabilir ancak bunları yaşayıp pozitif alan kişileri duyunca da daha bir heyecan yapıyorum
Evet canım çok şükür iyi cuma günü tekrar kontrol var kesinleşecek. Ya kusura bakmayın aktif olamıyorum fazla zamanım olmuyor taşınıyoruz da hepsi üst üste geldi
Çok şükür canım dilerim güzel haberler alırsın ne kusuru canım işin çokmuş ya Allah kolaylık versin tedavi ortasında niye taşındın canım sana zor olucaktırEvet canım çok şükür iyi cuma günü tekrar kontrol var kesinleşecek. Ya kusura bakmayın aktif olamıyorum fazla zamanım olmuyor taşınıyoruz da hepsi üst üste geldisizde durumlar nasıl ?
Dogru diyosun belki olmamasi daha hayirlidir bilemiyoruz ama sanki olsa hersey mükemmel olacakmis gibi geliyor bende hep hayirlisiyla olsun diye dua ediyorum elimizden geleni fazlasiyla yapiyoruz gerisi allaha kalmışAmin canım inş göz yaşlarımız mutluluktan olsun inş9 yıllık evliyim 6 7 yıldır deniyoruz sizin gibi o hastahne bu hastahne kım ne derse oraya gittik onu denedık bunu denedık koca karı yöntemleri bıle denedik kım ne derse onu yaptık ama ne yaparsak olmadı herzaman şuna inanırım gelecegı bi vakit zaman var bızım için . Sana kısaca şu söyleyim kuzenım 8 yıl boyunca çocuk istemedi çocuk düşüncesi yoktu eşi artık istıyordu doktora gittiler eşinde spermleri çok kötüyle tüp bebekle bile zor olur demişler hemen giriştiler tüp bebeğe ve ilk denemede tuttu bebeişleri çocuk doğdu çocuk 6 aylıkken ayrıldılar okdar beklediler ettiler ama belkide hayırlı gelemedi herzaman dua ediyorum bana sağlıklısını ve hayırlısını evıme yuvama bana mutluluk huzur vatananına dinine hayırlı gelecekse gelsin dıye o yüzden canını sıkma gecıcen hersey gudelliyordır daha iyisi olsun dıye
Saol canım inşTeşekkürederim dilerim hepimiz hikayelerimizin sonunda mucizelerimize kavuşuruz Rabbimin izniyle evet aslında iyi yumurta toplanmış üzüldüm bari 4 tane döllenseydi umudun olurdu inşallah tutunurda gerek kalmaz sperm dna hasarına falan o zaman bakılıyormuş neden döllenme olmuyor yada ilerlemiyor diye dilerim hiçbirine gerek kalmaz inşallah dilerim mucizen seninledir inşallah
Amin canim. Valla herkes pozitif düşünüp konusuyor ben sürekli negatif konusuyorum bazen kendime de kiziyorumAmin Ecmain inşallah Rabbim yüzüne baksın inşallah herşey gönlünce olsun inşallah
Amin aminnBende her zaman derim Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin hayırsız olacaksa şimdi olmasın böyle bir kere ağlarız hayırsız gelirse hergün ağlarız Rabbim hepimize herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallah
İnan ki nasip ya varya olmadı mı ne yap ne et olmuyor Rabbim kısmet etmiyor işte bizde diyoz şöyle olsa böyle olurmuydu diyeSaol canım inşevet doktorda dedi bizi bekledıgımız 4 5 emrıo oluşmasıydı dedi oda şaşırdı . Aslında genetik teslerımız tedavıye başlanmadan yapıldı bı sıkıntı testlerde yumurtalıklarda kanlarda rahım flmde yok . Artık nasıl oluyorsa ileri derece genetikler oluyormuş ona bakılacakmış . Doktor olumlu sonuç bekliyor ama bakalım göreceğiz
Tabi ki de biz elimizden geleni yapalım taktir AllahınDogru diyosun belki olmamasi daha hayirlidir bilemiyoruz ama sanki olsa hersey mükemmel olacakmis gibi geliyor bende hep hayirlisiyla olsun diye dua ediyorum elimizden geleni fazlasiyla yapiyoruz gerisi allaha kalmış
30 yaşımİnan ki nasip ya varya olmadı mı ne yap ne et olmuyor Rabbim kısmet etmiyor işte bizde diyoz şöyle olsa böyle olurmuydu diyebu arada yaşın kaç canım onu da yazayım
İnş canım benim sağol btnm Allah razı olsunPembeyse korkma dinlen kalkma canım ama yarın doktora git sabah ihmal etme şu an hamilesin adet olmuyorsun başka nedenler vardır
Çok şükür canım dilerim güzel haberler alırsın ne kusuru canım işin çokmuş ya Allah kolaylık versin tedavi ortasında niye taşındın canım sana zor olucaktır
Teşekkürler inşallah cnm hepimizÇok şükür canım dilerim güzel haberler alırsın ne kusuru canım işin çokmuş ya Allah kolaylık versin tedavi ortasında niye taşındın canım sana zor olucaktır
Aşko 2 güne geliyor yoldaYok canim bugün bitiminin ilk günü olmadim daha ilk günlerden kalan birtane vardi dün onla beraber bitti. Şimdi şafak sayıyorum
İnşallah çok güzel sonuçlar alırız canım bende cuma kan vereceğim sizlerle paylaşırım Rabbim bu mübarek ay hürmetine nasip etsin sağlıklı hayırlı şekildeHoşgeldin arkadaşım, ben de 10 Mart’ta transfer oldum ve bende de söylediğin belirtiler var. İnşallah tutunma belirtileridir bunlarBenimki 5. gün embriyosu ve çarşamba günü, yani 9. günü idrar testi yapmaya karar verdim, sonucu paylaşırım
Takvimde 22 mart diyor. Ama genelde geri geri geliyorÇok şükür Elhamdüllilahnormalde adet günün geldi mi yoksa geçiyor mu
Pozitif ol canım biliyorum insanın yaşadıkları artık ağır geliyor mental olarak çöküyorsun ama her zaman umudun olsun birde insan çok olumsuzluk yaşayınca hissettiklerin çok normal ama yine de her daim pozitif ol enerjini düşürme canım tüm dualarım seninle dilerim herşey güzel olur senin için sakın pes etmeAmin canim. Valla herkes pozitif düşünüp konusuyor ben sürekli negatif konusuyorum bazen kendime de kiziyorumçok mu karamsarım acaba
Amin canim. Valla herkes pozitif düşünüp konusuyor ben sürekli negatif konusuyorum bazen kendime de kiziyorumçok mu karamsarım acaba
Çok şükür az kalmış dilerim vaktinde gelir inşallahTakvimde 22 mart diyor. Ama genelde geri geri geliyor
Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah tedavinin sonunda hayırlı sağlıklı güzel haberler alırsın Allahım kucağını boş bırakmasın inşallahTeşekkürler inşallah cnm hepimizyurtdışında böyle hemen değince randevu vermiyorlarki, ben ocakta yaparız değe düşünmüştüm mart sonu dedi dr taşınmamız da 2 senedir bekliyoruz ev yapıyorduk ayni zamana denk geldi Çok zor, bi de ilaçlar felan aşırı yoruyor İnsAllah olur bu defa bebek konusu geçince bile, o an gözlerim doluyor başka bi şey düşünemiyorum artık taşınma felan telaşında bile bebek düşünüyorum delirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?