- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.461
İlk tüp bebeğimde yaptım hergun morelim bozuldu her seferinde . Bu sefer dedim kesinlikle yapmayacağım kan testi gününe kadarBen keseye gidene kadar yapıyordumdedim aaa ne güzel hemen T çizgisi hızlı çıkıyormuş eskiden olsa gidip gelir bakardım çizgi çıktı mı diye dedim demek ki pozitif olunca böyle oluyormuş
Pembeyse korkma dinlen kalkma canım ama yarın doktora git sabah ihmal etme şu an hamilesin adet olmuyorsun başka nedenler vardırKahve başladı benim pembe ilerliyor henüz kıpkırmızı değil ama benim normal adettede ilk gün öyle başlar Rabbimin dediği olacak bitanem
Benim canım mayalam iyi ki tanımışım seniM Maralim2019 son durumun nedir doktorla göreşebildin mi inşallah bir aksilik çıkmaz sürecin sağlıklı hayırlı güzel ilerler
Anladım canım, belki işlem sırasında oralar tahriş olduğu içindir, sor istersen doktoruna, çok geçmiş olsunYanma normal var idrarda değil canım
Ben iki transferde yapmadım kanda öğrendim 14 gün sabrettim bana ödülİlk tüp bebeğimde yaptım hergun morelim bozuldu her seferinde . Bu sefer dedim kesinlikle yapmayacağım kan testi gününe kadar
Bencede kesinlikle yapmayan az insan var iyi dayanmışsın gerçektenBen iki transferde yapmadım kanda öğrendim 14 gün sabrettim bana ödülverilmesi Lazım sabrımdan ötürü
Ben iki transferde yapmadım kanda öğrendim 14 gün sabrettim bana ödülverilmesi Lazım sabrımdan ötürü
Ya insallah canim önceki transferimde idrar testi yaptigim pozitif cikmisti bunda cikmayinca panik oldum insallah yarin mucize yasarim 4.denemem olmazsa naparim bilmiyorumCanım içini ferah tut evdeki testler bazen yanlışı gösteriıyor ve erken zamanda yapmıssın herkesin bır olmuyor geç döllenme oluyor vs. herzaman kan testi ve gününde yapılan daha sağlıklı . İnş tutunmuştur bebişinn güzel haberler alırız
Bende iyi ki tanıdım ya kim derdi ben 2024 sonunda buraya gelecem üç ay sonra sizlerle tanışacağım demek ki sizleri tanımam gerekiyormuş iyi ki tanıdım inan ki sizle konuşunca sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hepinizi çok öpüyorumBenim canım mayalam iyi ki tanımışım senihayatimizdaki bazen böyle kötü gidişatlar iyi şeylere de vesile olabiliyor. Burada olmak gibi sizlerle tanışmak gibi iyiyim canım bugün ki o yüksek tiroid değerinden sonra doktordan gelen habere kadar galiba stres yaptim migrenim tuttu yine. Eve gelir gelmez yatmışım akşam 9 gibi uyandim son durumlar iyi gibi bakalım doktoruma gidince anlicam sende durumlar nasıl misafirlerin gelmesine daha var mi
Ya insallah canim önceki transferimde idrar testi yaptigim pozitif cikmisti bunda cikmayinca panik oldum insallah yarin mucize yasarim 4.denemem olmazsa naparim bilmiyorum
Normalde adetim birgün geçse test yapma isteği gelir koşup test yaparım olmadığını bildiğim haldeBencede kesinlikle yapmayan az insan var iyi dayanmışsın gerçekten
Ümidini kaybetme canım inşallah dilerim Rabbim sana en güzel süprizi yaşatsın inşallahYa insallah canim önceki transferimde idrar testi yaptigim pozitif cikmisti bunda cikmayinca panik oldum insallah yarin mucize yasarim 4.denemem olmazsa naparim bilmiyorum
Ay canim çok iyi haber buAcaba direk yarına mı muayene için çağırırlar?
Heyecanlandım sizin için
Teşekkürlerburdan biz versek olur mu ? ben kesin dayanamam 14 gün çünkü
Sonuç ne çıkarsa çıksın herzaman hayırlısını dile gönülden söylüyorum ki inş tutunmuştur eğer tuttunmadıysa herseyde vardır bı hayır . Sabah namazında senın için bol bol dua edeceğim Allah gönlümüze göre versin hepımızın stres yapma hakkında hayırlısı ne ise oo olsun hepımızın inş . Bizden başka bizi kımse anlamaz o yüzden duygularını endişelilerini çok iyi anlıyorumYa insallah canim önceki transferimde idrar testi yaptigim pozitif cikmisti bunda cikmayinca panik oldum insallah yarin mucize yasarim 4.denemem olmazsa naparim bilmiyorum
Ne güzel dualar ettiniz Rabbim kabul etsin inşallahSonuç ne çıkarsa çıksın herzaman hayırlısını dile gönülden söylüyorum ki inş tutunmuştur eğer tuttunmadıysa herseyde vardır bı hayır . Sabah namazında senın için bol bol dua edeceğim Allah gönlümüze göre versin hepımızın stres yapma hakkında hayırlısı ne ise oo olsun hepımızın inş . Bizden başka bizi kımse anlamaz o yüzden duygularını endişelilerini çok iyi anlıyorum
Ayyy bende her ay psikolojik olarak evde test yapardım 1 gün geçse bile akşamına hasta olurdumNormalde adetim birgün geçse test yapma isteği gelir koşup test yaparım olmadığını bildiğim haldeama tüp bebekte ekstra bir sabır yüklendi bana
Valla buraya bi giriyorsun bir bakiyorsun senden o kadar kişi var ki iki dk da samimi oluyorsunBende iyi ki tanıdım ya kim derdi ben 2024 sonunda buraya gelecem üç ay sonra sizlerle tanışacağım demek ki sizleri tanımam gerekiyormuş iyi ki tanıdım inan ki sizle konuşunca sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hepinizi çok öpüyorumbenim şafak 12 geçerse 7 kalıyor beklenen adet haftaya Salı günü tedaviye başlayınca adetler de sanki hissediyor seni şaşırtabiliyor
Aminnn canım inşşşNe güzel dualar ettiniz Rabbim kabul etsin inşallah
Aynen öyle gerçekten buraya gelenler de bizim gibiymiş yaValla buraya bi giriyorsun bir bakiyorsun senden o kadar kişi var ki iki dk da samimi oluyorsunay hadi bakalım bekliyoruz onları iyi zamanda gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?