Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben keseye gidene kadar yapıyordum dedim aaa ne güzel hemen T çizgisi hızlı çıkıyormuş eskiden olsa gidip gelir bakardım çizgi çıktı mı diye dedim demek ki pozitif olunca böyle oluyormuş
İlk tüp bebeğimde yaptım hergun morelim bozuldu her seferinde . Bu sefer dedim kesinlikle yapmayacağım kan testi gününe kadar

Kahve başladı benim pembe ilerliyor henüz kıpkırmızı değil ama benim normal adettede ilk gün öyle başlar Rabbimin dediği olacak bitanem
Pembeyse korkma dinlen kalkma canım ama yarın doktora git sabah ihmal etme şu an hamilesin adet olmuyorsun başka nedenler vardır

M Maralim2019 son durumun nedir doktorla göreşebildin mi inşallah bir aksilik çıkmaz sürecin sağlıklı hayırlı güzel ilerler
Benim canım mayalam iyi ki tanımışım seni hayatimizdaki bazen böyle kötü gidişatlar iyi şeylere de vesile olabiliyor. Burada olmak gibi sizlerle tanışmak gibi iyiyim canım bugün ki o yüksek tiroid değerinden sonra doktordan gelen habere kadar galiba stres yaptim migrenim tuttu yine. Eve gelir gelmez yatmışım akşam 9 gibi uyandim son durumlar iyi gibi bakalım doktoruma gidince anlicam sende durumlar nasıl misafirlerin gelmesine daha var mi

Ya insallah canim önceki transferimde idrar testi yaptigim pozitif cikmisti bunda cikmayinca panik oldum insallah yarin mucize yasarim 4.denemem olmazsa naparim bilmiyorum

Bende iyi ki tanıdım ya kim derdi ben 2024 sonunda buraya gelecem üç ay sonra sizlerle tanışacağım demek ki sizleri tanımam gerekiyormuş iyi ki tanıdım inan ki sizle konuşunca sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hepinizi çok öpüyorum benim şafak 12 geçerse 7 kalıyor beklenen adet haftaya Salı günü tedaviye başlayınca adetler de sanki hissediyor seni şaşırtabiliyor

Ya insallah canim önceki transferimde idrar testi yaptigim pozitif cikmisti bunda cikmayinca panik oldum insallah yarin mucize yasarim 4.denemem olmazsa naparim bilmiyorum
Ümidini kaybetme canım inşallah dilerim Rabbim sana en güzel süprizi yaşatsın inşallah

Sonuç ne çıkarsa çıksın herzaman hayırlısını dile gönülden söylüyorum ki inş tutunmuştur eğer tuttunmadıysa herseyde vardır bı hayır . Sabah namazında senın için bol bol dua edeceğim Allah gönlümüze göre versin hepımızın stres yapma hakkında hayırlısı ne ise oo olsun hepımızın inş . Bizden başka bizi kımse anlamaz o yüzden duygularını endişelilerini çok iyi anlıyorum

Ne güzel dualar ettiniz Rabbim kabul etsin inşallah

Normalde adetim birgün geçse test yapma isteği gelir koşup test yaparım olmadığını bildiğim halde ama tüp bebekte ekstra bir sabır yüklendi bana
Ayyy bende her ay psikolojik olarak evde test yapardım 1 gün geçse bile akşamına hasta olurdum psikoloji nekadar etkiliyor insanı ya . Sabrına hayran kaldım gerçekten

Valla buraya bi giriyorsun bir bakiyorsun senden o kadar kişi var ki iki dk da samimi oluyorsun ay hadi bakalım bekliyoruz onları iyi zamanda gelsinler

Valla buraya bi giriyorsun bir bakiyorsun senden o kadar kişi var ki iki dk da samimi oluyorsun ay hadi bakalım bekliyoruz onları iyi zamanda gelsinler
Aynen öyle gerçekten buraya gelenler de bizim gibiymiş ya vallahi çok şanslıyız o konuda evet inşallah yaramazlık yapmaz vaktinde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…