- 4 Aralık 2024
- 2.199
- 1.848
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.141
Sagol canım sizden de olsun inşallah okuyan herkese şifa olsun Allahım dualarımızı kabul eylesin inşallahAhh canım bu güzel duayi okumamiza vesile oldun Allah razı olsunbütün kalbimle Aminnn
Aminn canımSagol canım sizden de olsun inşallah okuyan herkese şifa olsun Allahım dualarımızı kabul eylesin inşallah
İnşallah güzel sonuç çıkarMalum sabah erkenden doktor kontrolüm var. Troidlere baktiricam inşallah yüksek çıkmaz yine
Teşekkür ederim canım amin inşallahİnşallah güzel sonuç çıkar
Geçmiş olsun canım benim dilerim hepsi temiz çıkar Allah’ın izniyle inşallah Allah’a emanet olMalum sabah erkenden doktor kontrolüm var. Troidlere baktiricam inşallah yüksek çıkmaz yine
Günaydın canim, bende 8. Gün sabah idrariyla yapmıştım çıkmıştıGünaydın kızlar
Bugün muayenesi olan, transfer günü olanlar ve test günü olanlar için inşAllah hayırlı haberler ile gelirsiniz
Benim cumartesi günü test günüm, progestan dex o gün tek dozum kalacağı için her ihtimale karşı bir kutu daha aldım bugün
İnşAllah pozitif çıkar da devam kullanırım.
Yani ilaç kullanmak için bu kadar hevesli ve duacı olacağımı düşünmezdim..
Ama merakımdan çatlayacağım için erken gebelik testi de alacağım bugün. Yarın sabah deneyeceğim cesaretim olursa..
Transfer sonrası 8.gün olmuş oluyor (5.gün embriyosu)
İdrarda çıkar mı bilmem..
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım benim dilerim hepsi temiz çıkar Allah’ın izniyle inşallah Allah’a emanet olHayırlı geceler canım sabah görüşürüz Allahtan bir mani çıkmasa çok öptüm
İnş pozitif çıkar testin cnm 8.gün kesin çıkar zaten varsaGünaydın kızlar
Bugün muayenesi olan, transfer günü olanlar ve test günü olanlar için inşAllah hayırlı haberler ile gelirsiniz
Benim cumartesi günü test günüm, progestan dex o gün tek dozum kalacağı için her ihtimale karşı bir kutu daha aldım bugün
Ama merakımdan çatlayacağım için erken gebelik testi de alacağım bugün. Yarın sabah deneyeceğim cesaretim olursa..
Günaydın arkadaşım, sana da iyi haftalar! İyi yapmışsın Progestan Dex’i almakla…Günaydın kızlar
Biraz korkuyorum da yalan yok.. acaba kan testini mi beklesem diyorum sonrada dayanamıyorumGünaydın canim, bende 8. Gün sabah idrariyla yapmıştım çıkmıştıins. Pozitif çıkar merakla bekliyoruz
İnş pozitif çıkar testin cnm 8.gün kesin çıkar zaten varsainş bol pozitifli bi gün olur
Biraz tedirginlik var yapsam mı yapmasammı diye bugün testi alayım da sabaha Allah KerimGünaydın arkadaşım, sana da iyi haftalar! İyi yapmışsın Progestan Dex’i almakla…amin, inşallah iyi haberler bekliyoruz
Ben de gebelik testi almamak için zor tutuyorum kendimi. Geçen transferimden sonra 7. gün çok çok silik çıkmıştı, ama bu sefer biraz karamsarım, baş dönmesi, mide bulantısı gibi belirtilerim vardı kaybolduevde test yaparsan paylaş sonucunu
Günaydın canlar bugün transfer dahil 7.günüm bel ağrım ve adet sancılarım devam ediyoryarın sabah tekrar idrar testi yapacağım inş iğne etkisinden kurtulup pozitif li bi çizgi görmek nasip olur
Çok sevindim cnm sağlıkla ilerlesn inşİkinci kan testini verdim sabah 2 kat artmış çok Şükürama doktor sende hedefimiz 30-32 haftayı görebilmek dedi canımı sıktı sabah sabah insana daha ilk haftadan böyle bişey denir mi ya bazı doktorlar gerçekten gerizekalı. Allah'tan benim doktorum değil
Canim arttığına çok sevindim böyle devam etsin inşallahİkinci kan testini verdim sabah 2 kat artmış çok Şükürama doktor sende hedefimiz 30-32 haftayı görebilmek dedi canımı sıktı sabah sabah insana daha ilk haftadan böyle bişey denir mi ya bazı doktorlar gerçekten gerizekalı. Allah'tan benim doktorum değil
Canım çok sevindim adına, hangisi dedi bunu? Memorialdamı dendi?İkinci kan testini verdim sabah 2 kat artmış çok Şükürama doktor sende hedefimiz 30-32 haftayı görebilmek dedi canımı sıktı sabah sabah insana daha ilk haftadan böyle bişey denir mi ya bazı doktorlar gerçekten gerizekalı. Allah'tan benim doktorum değil
Ay gerçektenmiCanim arttığına çok sevindim böyle devam etsin inşallahbende hamilelik oluştuktan sonra bulunduğum ildeki doktora geçmiştim oda diyordu bana sana denildiği gibi, seninki tüp bebek olduğu için senden 30 lu haftaları görmek istiyoruz demişti bizden ümit mi etmiyorlar anlamadim
Yok kiz aslinda benimki kötülüğüne değil tüp bebek ya daha bi üstüne düşüyorlar. Senden yeter ki 30 lu haftalari görelim diye diyorlar bence.Ay gerçektenmibenim ilk denememde tüp bebek dr değil kalp atışından sonra başka dr devam ettim kadın o kadar pozitifti ki ben kötü şeyler düşünüp söylüyordum
Aynen cnm napalım böle böle teste kadar bakacağızBiraz korkuyorum da yalan yok.. acaba kan testini mi beklesem diyorum sonrada dayanamıyorum
Biraz tedirginlik var yapsam mı yapmasammı diye bugün testi alayım da sabaha Allah Kerim
Benimde belirtilerim azaldı. Yani kramplarım yok dünden bugüne, sadece böyle guruldamak oluyordu dün ama kramp hafif sancı tarzı şeyler dün kalmadı.
Bir yandan korkum acaba tutmadı belirtimi kesildi diye test yapmak istemiyorum
Diğer yandan da yerleşti artık ondan mı bu kramplar yok artık diyip test yapasım varçok ikilemde kaldım
İnşallah canı , bu iğne etkiside başa ayrı bir bela, insan emin olamıyor iğne etkisini yada gebelik mi diye
İnşAllah hayırlı haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?