Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malum sabah erkenden doktor kontrolüm var. Troidlere baktiricam inşallah yüksek çıkmaz yine
Geçmiş olsun canım benim dilerim hepsi temiz çıkar Allah’ın izniyle inşallah Allah’a emanet ol Hayırlı geceler canım sabah görüşürüz Allahtan bir mani çıkmasa çok öptüm

Günaydın kızlar
Bugün muayenesi olan, transfer günü olanlar ve test günü olanlar için inşAllah hayırlı haberler ile gelirsiniz

Benim cumartesi günü test günüm, progestan dex o gün tek dozum kalacağı için her ihtimale karşı bir kutu daha aldım bugün
İnşAllah pozitif çıkar da devam kullanırım.
Yani ilaç kullanmak için bu kadar hevesli ve duacı olacağımı düşünmezdim..

Ama merakımdan çatlayacağım için erken gebelik testi de alacağım bugün. Yarın sabah deneyeceğim cesaretim olursa..
Transfer sonrası 8.gün olmuş oluyor (5.gün embriyosu)
İdrarda çıkar mı bilmem..

Günaydın canim, bende 8. Gün sabah idrariyla yapmıştım çıkmıştı ins. Pozitif çıkar merakla bekliyoruz

İnş pozitif çıkar testin cnm 8.gün kesin çıkar zaten varsa inş bol pozitifli bi gün olur

Günaydın arkadaşım, sana da iyi haftalar! İyi yapmışsın Progestan Dex’i almakla… amin, inşallah iyi haberler bekliyoruz

Ben de gebelik testi almamak için zor tutuyorum kendimi. Geçen transferimden sonra 7. gün çok çok silik çıkmıştı, ama bu sefer biraz karamsarım, baş dönmesi, mide bulantısı gibi belirtilerim vardı kayboldu evde test yaparsan paylaş sonucunu

Günaydın canim, bende 8. Gün sabah idrariyla yapmıştım çıkmıştı ins. Pozitif çıkar merakla bekliyoruz
Biraz korkuyorum da yalan yok.. acaba kan testini mi beklesem diyorum sonrada dayanamıyorum
İnş pozitif çıkar testin cnm 8.gün kesin çıkar zaten varsa inş bol pozitifli bi gün olur
Biraz tedirginlik var yapsam mı yapmasammı diye bugün testi alayım da sabaha Allah Kerim
Benimde belirtilerim azaldı. Yani kramplarım yok dünden bugüne, sadece böyle guruldamak oluyordu dün ama kramp hafif sancı tarzı şeyler dün kalmadı.
Bir yandan korkum acaba tutmadı belirtimi kesildi diye test yapmak istemiyorum
Diğer yandan da yerleşti artık ondan mı bu kramplar yok artık diyip test yapasım var çok ikilemde kaldım
Günaydın canlar bugün transfer dahil 7.günüm bel ağrım ve adet sancılarım devam ediyor yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım inş iğne etkisinden kurtulup pozitif li bi çizgi görmek nasip olur

İnşallah canı , bu iğne etkiside başa ayrı bir bela, insan emin olamıyor iğne etkisini yada gebelik mi diye
İnşAllah hayırlı haberler alırız

Çok sevindim cnm sağlıkla ilerlesn inş Daha kese kalp atışı görmeden niye böle saçma sapan bi bilgi verdi şimdi ben bilmiyordum zaten deseydin yani insan biraz pozitif konuşur zaten zor bi süreçten geçiyoruz

Canim arttığına çok sevindim böyle devam etsin inşallah bende hamilelik oluştuktan sonra bulunduğum ildeki doktora geçmiştim oda diyordu bana sana denildiği gibi, seninki tüp bebek olduğu için senden 30 lu haftaları görmek istiyoruz demişti bizden ümit mi etmiyorlar anlamadim

Canım çok sevindim adına, hangisi dedi bunu? Memorialdamı dendi?

Ay gerçektenmi benim ilk denememde tüp bebek dr değil kalp atışından sonra başka dr devam ettim kadın o kadar pozitifti ki ben kötü şeyler düşünüp söylüyordum

Ay gerçektenmi benim ilk denememde tüp bebek dr değil kalp atışından sonra başka dr devam ettim kadın o kadar pozitifti ki ben kötü şeyler düşünüp söylüyordum
Yok kiz aslinda benimki kötülüğüne değil tüp bebek ya daha bi üstüne düşüyorlar. Senden yeter ki 30 lu haftalari görelim diye diyorlar bence. benim o doktorumda çok güleçti doğumda kesin gülmekten öldürürdü beni ama genel anestezi olmak zorunda kaldım

Aynen cnm napalım böle böle teste kadar bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…