- 10 Mart 2025
- 5
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.101
GölbaşıAnkara’nın neresi
Yaş , kaçıncı denemen onları da yazarsan eklerim inşallahOlur canım 5 gün emriyom dondurulmuş 21 Mart sonuc inşallah hayırla
Aminnn İnşallah hep birlikte sevinirizHoşgeldin, transferin hayırlı olsun, sular seller gibi geçsin bekleme dönemi… Ben de 21 Mart’ta kan vereceğim, inşallah aynı gün müjdeli haber alırız
35 yaşındayım 2.denemem ilk transferim tek emrioYaş , kaçıncı denemen onları da yazarsan eklerim inşallah
Bu hafta Ankara ya gelme durumum varAnkaradayım 2 hafta oldu açılalı. Alacaksanız bugün bana söylemeniz lazım yarın hastaneye bırakacaktım burdan yazan olmadığı için
Bana Çok ters çok bilmiyorum orayı hiç gitmedim sadece Keçiören ve Çankaya gidebiliyorum yeni evlendim Ankara ya kısmetimde yokmuş.Gölbaşı
Tamam dır canım ekledim dilerim topigimiz sana da şans getirsin durumunu bize arada söyle haberdar olalım inşallah35 yaşındayım 2.denemem ilk transferim tek emrio
Şuan tedaviye başladın mı nerede oturuyorsun anlamadım tam olarakBu hafta Ankara ya gelme durumum var
Bana Çok ters çok bilmiyorum orayı hiç gitmedim sadece Keçiören ve Çankaya gidebiliyorum yeni evlendim Ankara ya kısmetimde yokmuş.
Teşekkür ederim canım haber vereceğim herkese şans getirsin çok zor bir dönem yaşamayan bilemez rabbim güç kuvvet versin hepimize sabır versinTamam dır canım ekledim dilerim topigimiz sana da şans getirsin durumunu bize arada söyle haberdar olalım inşallah
Amin Ecmain inşallah canım emin ol bizi bizden başka kimse anlayamaz anlatsan da anlamazlar inan ki dilerim hepimizin pozitif olur sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallahTeşekkür ederim canım haber vereceğim herkese şans getirsin çok zor bir dönem yaşamayan bilemez rabbim güç kuvvet versin hepimize sabır versin
Şuan tedaviye başladın mı nerede oturuyorsun anlamadım tam olara
Özelden mesaj attımŞuan tedaviye başladın mı nerede oturuyorsun anlamadım tam olarak
Olabilir canım her doktor farklı söylüyorBana da hiç öyle demedi ikinci günden sonra normal hayatına dön eğilme ve uzanma sadece dedi
Canım yanlış anlama ama ben buranın uğuruna çok inanıyorum bence burası iyiKızlar neden grup kurmuyoruz. Wathsap ya da telegram. Sayfayı sürekli sürekli yeniliyorum
Tabloya nereden bakıyoruz yaa bende bakayım birTamam dır canım ekledim dilerim topigimiz sana da şans getirsin durumunu bize arada söyle haberdar olalım inşallah
Aleykümselam hoşgeldin ne güzel böyle pozitif bi enerjiyle geldin umarim sonucunda pozitif olsun canımSelam rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ben 11 Mart transferiyim 21 Mart'ta sonuç alacağım inşallah çok heyecanlı ve güzel geçiyor günlerim elimizden geleni yaptık gerisi taktir ilahi günümü bekliyorum
Canım nisana okeyim tamam. Ama olurda mayısa sarkarsa aaa valla bak birakmam seniAz kaldıMart annelerini yolculayıp
Nisan annelerine geçiyoruz inşallah Amin dilerim herkesin yüzü gülsün
Mayıs ayından sorumlu değilim artık benden çıkıyor
Keşke hepimize nasip olsa keşkeee Yüce Allah’ımdan isteğimdir tüm kardeşlerime nasip olsun hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaDaha dur büyüdükçe sıcaklıkbasar daha henüz çok erken sen yine üşüyorsun ben yazın sıcaktan terden ölecektim öyle bana sıcaktı anlatamam dua et ilk aylar ve son ayların güzel aylara denk gelecek nasip olursa inşallah
Senle buradayız kız nasip olursa hamilelikCanım nisana okeyim tamam. Ama olurda mayısa sarkarsa aaa valla bak birakmam seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?