- 7 Ekim 2022
- 1.609
- 1.924
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.201
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSelamlar canım arkadaşlarım
Umarım güzel haberlerle başlanmıştır güneBen bugün 2. kan testimi verdim, güzel yükselmiş çok şükür Haftaya pazartesi kese için randevu oluşturduk
Maşallah canım bayram öncesi keseyide görmüş olucaksın ne güzel darısı bize inşSelamlar canım arkadaşlarım
Umarım güzel haberlerle başlanmıştır güneBen bugün 2. kan testimi verdim, güzel yükselmiş çok şükür Haftaya pazartesi kese için randevu oluşturduk
Hayırlı olsun transferin cnm sımsıkı tutunsun sana inşSelam kızlarbugün 4aa kalite tek embriyo transferimi oldum 29 mart test günüm inşallah güzel haberler alırım
Tiroid yüksek çıkarsa düşüge sebep oluyormuş. Bir kaç kiside yüksek diye iptal olduğunu okumuştumHiç bilgim yok tiroid etkiliyor mu işlemleri ve tedaviyi?
Amin Ecmain inşallah canım beklenen adet tarihi 25 Mart olursam ikinci gün iğnelere başlayacağım nasip olursa inşallah son 1 haftaya girdim allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAmin canım inş hep birlikte görelim pozitiflerisen ne zaman başlayacaksın cnm
Aleyküm selam canım hayırlı olsun transferin dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur annesine en güzel bayram hediyesi olsun Amin İnşallahSelam kızlarbugün 4aa kalite tek embriyo transferimi oldum 29 mart test günüm inşallah güzel haberler alırım
Bilmiyorum, bir gün daha mı beklesem diyorum sabredip…Bende öyle düşünüyorum, sonuçta idrarda negatif görüp kanda pozitif görende çok.
Sende mi sabah idrar testi yapacaksın?
Evet yüksek olmaması gerekiyor Allah korusun inşallah ben 15 yıldır düzenli ilaç içiyorum ölene kadar içmem gerekiyor onun için çok şükür hep aynı seviyede dilerim senin de düşer canım daha vaktin varTiroid yüksek çıkarsa düşüge sebep oluyormuş. Bir kaç kiside yüksek diye iptal olduğunu okumuştum
29 MartAleyküm selam canım hayırlı olsun transferin dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur annesine en güzel bayram hediyesi olsun Amin İnşallahtest günün ne zaman canım güncelleme yapayım
Benim de sol tarafta sancı oluyor bazen, şöyle bir şey okumuştum, hadi bakalım inşallahbenimde aynı şekilde. Dün neredeyse yok gibiydi. Bıgünde yok gibi ama o doygunluk doluluk hissi var sol tarafımda. Ama oda hafifledi
Amin amin inşallah Allah’ın izniyle ertelenmez kalbini ferah tut ilaçlarını düzenli içmen gerekiyor o zamana kadar dilerim dengelenir dualarımız seninleTeşekkür ederim canim. Şimdi sonucu gostermeye sira bekliyorum. Kendi klinigimin hemşire hattina sonucu gösterdim bakalim ne dicekler yaa umarim düşer çok sıkıldım çünkü bana da dua edinde transferim ertelenmesin lütfen
Canım hayirli olsun transferin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins.29 Mart
Etkiliyor ne yazık ki benim doktorda onun için tiroid testi de yaptı çünkü yüksek çıkarsa düşüge yada bebeğe engel durumu olacak şeyler yaşatabilir tiroid çok önemli benim eğer hamilelik gerçekleşirse tiroid doktoruna tekrar gitmem gerekiyor onlar ona göre kan alıp sonuca göre ilaç veriyor birde doğum edince gitmen gerekiyor sene de 1 de düzenli gitmen lazımHiç bilgim yok tiroid etkiliyor mu işlemleri ve tedaviyi?
MaşallahSelamlar canım arkadaşlarım
Soğan kğrğne falan baksana canım , ben yapmadım ama yapanları duydum. Birde adaçayı işe yarayabilirKızlarrrr benim göğüsler çok fena oldu gece uyuyamaz oldum ilaçsız regl olmam lazım benim bi yöntem bilen var mıinek göğsü gibi oldu sığdıramıyorum hiçbir yere acısından bayılcam artık
Senin pozitif çıkarsa bana da cesaret gelir belkiBende öyle düşünüyorum, sonuçta idrarda negatif görüp kanda pozitif görende çok.
Sende mi sabah idrar testi yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?