Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar canım arkadaşlarım
Umarım güzel haberlerle başlanmıştır güne Ben bugün 2. kan testimi verdim, güzel yükselmiş çok şükür Haftaya pazartesi kese için randevu oluşturduk
Maşallah canım bayram öncesi keseyide görmüş olucaksın ne güzel darısı bize inş

Amin canım inş hep birlikte görelim pozitifleri sen ne zaman başlayacaksın cnm
Amin Ecmain inşallah canım beklenen adet tarihi 25 Mart olursam ikinci gün iğnelere başlayacağım nasip olursa inşallah son 1 haftaya girdim allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Selam kızlar bugün 4aa kalite tek embriyo transferimi oldum 29 mart test günüm inşallah güzel haberler alırım
Aleyküm selam canım hayırlı olsun transferin dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur annesine en güzel bayram hediyesi olsun Amin İnşallah test günün ne zaman canım güncelleme yapayım

Tiroid yüksek çıkarsa düşüge sebep oluyormuş. Bir kaç kiside yüksek diye iptal olduğunu okumuştum
Evet yüksek olmaması gerekiyor Allah korusun inşallah ben 15 yıldır düzenli ilaç içiyorum ölene kadar içmem gerekiyor onun için çok şükür hep aynı seviyede dilerim senin de düşer canım daha vaktin var

Amin amin inşallah Allah’ın izniyle ertelenmez kalbini ferah tut ilaçlarını düzenli içmen gerekiyor o zamana kadar dilerim dengelenir dualarımız seninle

Hiç bilgim yok tiroid etkiliyor mu işlemleri ve tedaviyi?
Etkiliyor ne yazık ki benim doktorda onun için tiroid testi de yaptı çünkü yüksek çıkarsa düşüge yada bebeğe engel durumu olacak şeyler yaşatabilir tiroid çok önemli benim eğer hamilelik gerçekleşirse tiroid doktoruna tekrar gitmem gerekiyor onlar ona göre kan alıp sonuca göre ilaç veriyor birde doğum edince gitmen gerekiyor sene de 1 de düzenli gitmen lazım

Selamlar canım arkadaşlarım
Umarım güzel haberlerle başlanmıştır güne Ben bugün 2. kan testimi verdim, güzel yükselmiş çok şükür Haftaya pazartesi kese için randevu oluşturduk
Maşallah darısı keseye olsun güzel haberlerini bekliyoruz belki annesine süpriz yaparlar iki kese görünür Amin

Soğan kğrğne falan baksana canım , ben yapmadım ama yapanları duydum. Birde adaçayı işe yarayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…