Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan tedaviye başladın mı nerede oturuyorsun anlamadım tam olarak
Tedavideyim 3. Transferim negatifle sonuçlandı. Tekrardan opu olacağım doktor adet olunca gel dedi âdetimi bekliyorum. Eşim Ankara da ben İstanbul dayım haftanın 4 günü İstanbul 3 günü Ankara da oluyorum . Bu 2 gün içinde adet olursam bu hafta Ankara ya geleceğim. Doktorum İstanbul da. Bana 2-3 gün müsaade eder misiniz eşim izin alabilirse iş yerinden onunla gelebilirim

Dilerim bu sefer sizin için herşey güzel olur sonunda mucizenize kavuşursunuz inşallah Rabbim yüzüne baksın yar ve yardımcın olsun inşallah

Dilerim bu sefer sizin için herşey güzel olur sonunda mucizenize kavuşursunuz inşallah Rabbim yüzüne baksın yar ve yardımcın olsun inşallah
Amin dua inşallah son denemelerim artık yaş 45 bu sefer genetik yapalım dedi doktor zaten 1 yada 2 yumurtam oluyor inşallah onlarda sağlıklı gelir testten. Maddi ve manevi olarak çok zordayız. Özellikle manevi olarak 4-5 gündür evden ölü çıkmış gibi ben biraz daha kabullenip hemen tedaviye başlayacağım ama eşim kötü bide ayrı ildeyiz negatifi aldığımdan beri bir araya gelemedik. Zaten 20 gündür de görüşemiyoruz. Allahım duy sesimi kucağımı boş bırakma anne olmak isteyen bütün kadınların kucağını doldur

Ay canım üzme kendini Allahım inşallah yanında olsun senin yüzüne baksın inşallah dilerim fazla yumurtan çıkar da kaliteli hepsi döllensin sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Allahtan ümit kesilmez inşallah bu sefer Altın embriyonu bulursun bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine dualarını geri çevirmesin yakın zamanda seni bebek müjdesiyle müjdelendirsin inşallah

Allah yardım etsin sizi çok iyi anlıyorım benimde yaş 40 her ay 1-2 yumurta çıkınca başladık yenice daha transfer olmadı. Rabbimz en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip eder inşallah.

“Bana zor olan,sana kolaydır Allahım.”
“Uzak gibi görünenleri yakın edecek güç
Ve kudret senin elindedir.”
“Ben sana sığındım,dayandım,tevekkül ettim.”
“Başı, ortası, sonu; iki dünyama da hayır ve güzellik
Getirecek şekilde duamı bana nasip et.”
“Beni ümidim üzere mükafatlandır.”

AMİN

Ahh canım bu güzel duayi okumamiza vesile oldun Allah razı olsun bütün kalbimle Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…