- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.161
Neden öyle bişey dedi. Benimde sürekli gittiğim doktor kilomdan başka konuşmuyordu. 100 kiloyumİkinci kan testini verdim sabah 2 kat artmış çok Şükürama doktor sende hedefimiz 30-32 haftayı görebilmek dedi canımı sıktı sabah sabah insana daha ilk haftadan böyle bişey denir mi ya bazı doktorlar gerçekten gerizekalı. Allah'tan benim doktorum değil
En önemlisi psikoloji canım. Benim tanıdığım da aşırı kilolu ve bebeği oldu. Bu doktorlar öyle deyince hırslanacaz ve kilo mu verecez sanıyorlar anlamadım. 65 kilo iken bana da yapmıştı bir doktor bununla daha da gitmedim ona. Şimdi 75 oldumNeden öyle bişey dedi. Benimde sürekli gittiğim doktor kilomdan başka konuşmuyordu. 100 kiloyumbıraktım onu bu ay başka doktora gittim. O da bana 120 kilo ile hamile kalan hastam var şimdi takma onu kafaya dedi.
Çok şükür canımİkinci kan testini verdim sabah 2 kat artmış çok Şükürama doktor sende hedefimiz 30-32 haftayı görebilmek dedi canımı sıktı sabah sabah insana daha ilk haftadan böyle bişey denir mi ya bazı doktorlar gerçekten gerizekalı. Allah'tan benim doktorum değil
Benim tüp bebek öncesi gittiğim doktorda bana diyordu normal kadın doğum doktoruNeden öyle bişey dedi. Benimde sürekli gittiğim doktor kilomdan başka konuşmuyordu. 100 kiloyumbıraktım onu bu ay başka doktora gittim. O da bana 120 kilo ile hamile kalan hastam var şimdi takma onu kafaya dedi.
İnşallah dediğin gibi embriyo tutunduğu için azalmıştır kramplar… ben de okula gelirken aldım Predictor’ı, dediğin gibi sabaha Allah kerimBiraz korkuyorum da yalan yok.. acaba kan testini mi beklesem diyorum sonrada dayanamıyorum
Biraz tedirginlik var yapsam mı yapmasammı diye bugün testi alayım da sabaha Allah Kerim
Benimde belirtilerim azaldı. Yani kramplarım yok dünden bugüne, sadece böyle guruldamak oluyordu dün ama kramp hafif sancı tarzı şeyler dün kalmadı.
Bir yandan korkum acaba tutmadı belirtimi kesildi diye test yapmak istemiyorum
Diğer yandan da yerleşti artık ondan mı bu kramplar yok artık diyip test yapasım varçok ikilemde kaldım
İnşallah canı , bu iğne etkiside başa ayrı bir bela, insan emin olamıyor iğne etkisini yada gebelik mi diye
İnşAllah hayırlı haberler alırız
Pozitif olucak inş ben hissediyorumİnşallah dediğin gibi embriyo tutunduğu için azalmıştır kramplar… ben de okula gelirken aldım Predictor’ı, dediğin gibi sabaha Allah kerimidrarda negatifi görürsem enjeksiyonlar iyice işkence gibi olacak diye düşünüyorum ama kan gününe kadar devam etmek lazım tabii
İnşallah arkadaşımPozitif olucak inş ben hissediyorum
Kramplar kaçıncı günde başladı acabaİnşallah dediğin gibi embriyo tutunduğu için azalmıştır kramplar… ben de okula gelirken aldım Predictor’ı, dediğin gibi sabaha Allah kerimidrarda negatifi görürsem enjeksiyonlar iyice işkence gibi olacak diye düşünüyorum ama kan gününe kadar devam etmek lazım tabii
Benim transferden beri aralıklarla kramp, ağrı, sancı benzeri şeyler oluyor. İlk iki gün daha yoğundu sonra azaldı… senin nasıl?Kramplar kaçıncı günde başladı acaba
1,5 yil evliyim esimde bisi yok cok sükür ve ben valla bilmiyorum catlama ignesi yazcak bugün inşallah olurMerhaba canım bence değerlerin iyi görünüyor tiroid süt hormonlar Amh normal ama çok yüksekte değil tabi ki şansınız var amin dilerim herşey gönlünüze göre olsun kaç yıldır evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz sebepsiz infertilite olabilir eşinde sıkıntı yoksa
Benim 3.günde bir batma hissettim çok kısa sürdü o kadar onun haricinde belirtim yok şuan transfer dahil 4.gün bugünBenim transferden beri aralıklarla kramp, ağrı, sancı benzeri şeyler oluyor. İlk iki gün daha yoğundu sonra azaldı… senin nasıl?
Yok canım tüp bebekle alakası yok benim servikal yetmezligim var geçmiş öyküme göre dedi haklı olabilir benim için ama daha kese oluşmadan söylemesi sinirimi bozdu her hamilelik farklı sonuçta zaten yüreğim ağzında zor karar vermişim tekrar denemeye modunu düşürdü haliyleCanim arttığına çok sevindim böyle devam etsin inşallahbende hamilelik oluştuktan sonra bulunduğum ildeki doktora geçmiştim oda diyordu bana sana denildiği gibi, seninki tüp bebek olduğu için senden 30 lu haftaları görmek istiyoruz demişti bizden ümit mi etmiyorlar anlamadim
Yok memoriala kese için gidicem kan verirken doktora görünüyorum ya yoksa kayıt açmıyor benim gittiğim hastane oradaki doktor dedi ama tüp bebekle alakalı değil benim özel durumumla alakaliCanım çok sevindim adına, hangisi dedi bunu? Memorialdamı dendi?
Hmm anladim canım çok haklısın böyle bir problemin varken bunu söylemesi sinir bozucu tabiki. Bende tüp bebek yaptirdik ya ondan Üstümüze titriyorlar o yüzden dedi sandım.Yok canım tüp bebekle alakası yok benim servikal yetmezligim var geçmiş öyküme göre dedi haklı olabilir benim için ama daha kese oluşmadan söylemesi sinirimi bozdu her hamilelik farklı sonuçta zaten yüreğim ağzında zor karar vermişim tekrar denemeye modunu düşürdü haliyle
Benim servikal yetmezligim var tüp bebekle alakalı değil o yüzden oyle dedi banaNeden öyle bişey dedi. Benimde sürekli gittiğim doktor kilomdan başka konuşmuyordu. 100 kiloyumbıraktım onu bu ay başka doktora gittim. O da bana 120 kilo ile hamile kalan hastam var şimdi takma onu kafaya dedi.
Bende aynı durumdayım opudan sonra ilk adet 3 gün sonra geldi normal devam etti, ikinci regl 13ünde olmalıydı ama hala olamadım çoğu kişi normal demiş ama bende endeşileniyorum normalde hiç gecikmez ilk defa böyle olduMerhaba kizlar opu sonrası ikinci adeti geciken var mı normal mi bu durum benim hep düzenlidir adetlerim böyle olunca gerildim
Birde geçen ay 3.18 di. Doktor transfer öncesi ilaç verelim dedi. İlaç kullandığım halde bugün 4.22 moralim bozuldu ya. Acaba yasmin çıkarmış olabilir mi ?Kizlar benim troid yine yüksek çıkmış. Transfer için adetimi bekliyordum sizce transfer ertelenir mi ? Kasimdan beri hem opu hem dinlenme sıkıldım beklemekten ya
Daha erken, hem de önemli olan belirti değil sonuçBenim 3.günde bir batma hissettim çok kısa sürdü o kadar onun haricinde belirtim yok şuan transfer dahil 4.gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?