Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba
Bugün iğnelerin 3. Günü salı günü yumurta büyüklüklerine bakılacak. Yani 5 mm olan yumurta en fazla ne kadar büyüyebilir ki? Zaten 2 tane var. Bu şekilde başına gelen oldu mu ?

Kızlar merhaba
Bugün iğnelerin 3. Günü salı günü yumurta büyüklüklerine bakılacak. Yani 5 mm olan yumurta en fazla ne kadar büyüyebilir ki? Zaten 2 tane var. Bu şekilde başına gelen oldu mu ?
Ben hiç bilmiyordum ne kadar büyüklükte olduklarını.
Hiç detaylarda boğulmadım boğdurmadı doktorum

Ben hiç bilmiyordum ne kadar büyüklükte olduklarını.
Hiç detaylarda boğulmadım boğdurmadı doktorum
Ya bende hem az hemde küçük olunca doktor olası riskleri anlattı tabi. Büyük ihtimal büyüklüklerinde sıkıntı yoktur ondan dememiştir. Gittiğim iki doktor da aynı şeyi söyledi. Ama haklısınız tabi detaylara takılmamak lazım,

Kızlar merhaba
Günde 1 ila 2 mm büyüyorlar diye biliyorum canım, 10 gün sonra istenen büyüklüğe ulaşabilirler

Kızlar merhaba
En az 18 mm olana kadar iğnelere devam edilecek düzenli muayene çağıracak ondan önce toplayamaz çünkü olgun çıkmaz bir yumurtanın olgun çıkması için en az 17 yada 18 mm ve üzeri olması gerekiyor ki döllenebilen yumurta çıkabilsin Salı günü gittiğinizde büyük olacaktır inşallah

İnşallah çok teşekkür ederim.

Her hoca farklı veriyor canım benimde ilk denememde progestan iğne vermemişti bu doktor verdi

Benim eşim onuda triple yaptı çok eziyet çekti garibim

Kusura bakmayin nolur, cok gecmis olsun, saglikla kucaginiza alin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…