Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnce yedek uçlarım var ama bunu değiştireceğim yeri yok
Canim zoladex kendinden uclu ve bu şekilde vurulması gerekiyor. Galiba sen dedikten sonra internetten baktim öyle diyor. Rabbim yardimcin olsun canim ya. Çok geçmiş olsun

Eklentiler

• images (38).webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 15
Ayy o zaman doktora sorsa bari belki kolay bir çözüm sunar.. Ahh benim canım yandı burada sen nasıl yaptın onu kuzum valla helal sana
Bence de doktorla görüşse belki ona yakın başka iğne yazılır ben bile buradan tedirgin oldum İnan ki

Aaa ben transferden sonra Oksapar yapıorum bide progestan iğne kalcadan
Onu bende yapıyorum canım bu yolda yapmadığımız iğne vurunmadığımıx yerimiz kalmadı gerçekten neden herşey kadınlar için bu kadar zorki ya benim eşim bi toplama öncesi örnek verdi tamam biz doğum yapana kadar uğraşıyoruz iğnelerle ilaçlarla

Bende eşime diyom tüm eziyeti çeken biz sen o gün örnek veriyon tamam baba oldun maşallah

Aaa ben transferden sonra Oksapar yapıorum bide progestan iğne kalcadan
Kan sulandırıcı, yani oksapar kullanmıyorum ben yumurta toplamadan önce başladım o bir paket bitene kadar. Başkada kullanmadım.
Kullanmak şartmı kafam karıştı? Yarın doktora sorasım geldi
Şu an progestan dex karından folikasit ve estrofem var sadece

Yaptım şükür vücudum titreye titreye. Dua edip soktum birde sonuna kadar sokmanız gerekiyor. Enjekte edince sonuna kadar tık diyor içinde yay var iğneyi kendi geri çekiyor
Vallahi seni tebrik ediyorum ince de olsa kalinda olsa ucu hiçbir iğneyi kendime yapamadim ya eşim yapti yada acile gittim. Sen bunlari cekiyorsun ya rabbim yüzüne gülsün inşallah canım ya

Her doktor farklı demekki cnm ben toplama öncesi ilk defa duydum genelde transfer sonrası veriyorlar hamile kalınca kesiyorlar kanama filan olursa

Evet canım suan hamileyim hayırlısıyla devamı gelir inşallah
Ay bebişine sağlıklı uzun ömürler diliyorum canım benim. Peki biraz sürecinden bahseder misin müsait olduğunda? Benim her iki yumurtalığımda da çikolata kisti var 5’er cm’lik. Amh 0.88. Rahim içi hsg’de temiz gözüküyor ama ultrasonla da bakmak istedi doktorum. Bana 3. gün embriyosu taze transfer yapmak istedi ama daha sürecim başlamadı regl bekliyorum

Zoladex Lucrin’in muadili arkadaşlar, Lucrin piyasada bulunmadığı için yazıyorlar, transferden önceki adetin 21. gününde tek sefer vuruluyor, doktorunuz yazarsa gününde bence doğrudan hastaneye gidin çünkü dediğim gibi sıvı enjeksiyon değil deri altı implant

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…