- 11 Kasım 2015
- 847
- 1.228
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.021
Canim zoladex kendinden uclu ve bu şekilde vurulması gerekiyor. Galiba sen dedikten sonra internetten baktim öyle diyor. Rabbim yardimcin olsun canim ya. Çok geçmiş olsunİnce yedek uçlarım var ama bunu değiştireceğim yeri yok
Bunu ucu değişiyordur bence cnm bu şekilde asla göbeğine girmezki mutlaka hemrilerine sorKızlar zoladex iğne bugün vurulmam gerekiyor ama iğnesi çok kalın görünce tansiyonum düştü. Bunu göbekten nasıl vurayım
Kuzum seni grubumuzun en cesur annesi ilan ediyorum şu anYaptım şükür vücudum titreye titreye. Dua edip soktum birde sonuna kadar sokmanız gerekiyor. Enjekte edince sonuna kadar tık diyor içinde yay var iğneyi kendi geri çekiyor
Umarım birdaha vermez bir tane vermişti çünkü. Bu iğne aklınızda bulunsun ben hiç unutamayacağım çünküAyy o zaman doktora sorsa bari belki kolay bir çözüm sunar.. Ahh benim canım yandı burada sen nasıl yaptın onu kuzum valla helal sana
Aaa ben transferden sonra Oksapar yapıorum bide progestan iğne kalcadanBen mesela toplamada oldum ovitrelle bide transferden 3 gün sonrada gonapeptyl iğne vurundum
Bence de doktorla görüşse belki ona yakın başka iğne yazılır ben bile buradan tedirgin oldum İnan kiAyy o zaman doktora sorsa bari belki kolay bir çözüm sunar.. Ahh benim canım yandı burada sen nasıl yaptın onu kuzum valla helal sana
Ahh çok şükür, bir daha ihtiyaç olmaz inşaallah kuzumUmarım birdaha vermez bir tane vermişti çünkü. Bu iğne aklınızda bulunsun ben hiç unutamayacağım çünkü
Aminn canım inşallahAhh çok şükür, bir daha ihtiyaç olmaz inşaallah kuzum
Bakarken bile içim gitti ne işe yarıyor peki bu iğneCanim zoladex kendinden uclu ve bu şekilde vurulması gerekiyor. Galiba sen dedikten sonra internetten baktim öyle diyor. Rabbim yardimcin olsun canim ya. Çok geçmiş olsun
Onu bende yapıyorum canımAaa ben transferden sonra Oksapar yapıorum bide progestan iğne kalcadan
Bende eşime diyom tüm eziyeti çeken biz sen o gün örnek veriyon tamam baba oldun maşallahOnu bende yapıyorum canımbu yolda yapmadığımız iğne vurunmadığımıx yerimiz kalmadı gerçekten neden herşey kadınlar için bu kadar zorki ya benim eşim bi toplama öncesi örnek verdi tamam biz doğum yapana kadar uğraşıyoruz iğnelerle ilaçlarla
Kan sulandırıcı, yani oksapar kullanmıyorum benAaa ben transferden sonra Oksapar yapıorum bide progestan iğne kalcadan
Vallahi seni tebrik ediyorum ince de olsa kalinda olsa ucu hiçbir iğneyi kendime yapamadimYaptım şükür vücudum titreye titreye. Dua edip soktum birde sonuna kadar sokmanız gerekiyor. Enjekte edince sonuna kadar tık diyor içinde yay var iğneyi kendi geri çekiyor
Aynı kalınlıkta kendime iğne yaptım maalesef Allah’a sığındım birden soktumKızlar zoladex iğne bugün vurulmam gerekiyor ama iğnesi çok kalın görünce tansiyonum düştü. Bunu göbekten nasıl vurayım
Her doktor farklı demekki cnm ben toplama öncesi ilk defa duydum genelde transfer sonrası veriyorlar hamile kalınca kesiyorlar kanama filan olursaKan sulandırıcı, yani oksapar kullanmıyorum benyumurta toplamadan önce başladım o bir paket bitene kadar. Başkada kullanmadım.
Kullanmak şartmı kafam karıştı? Yarın doktora sorasım geldi
Şu an progestan dex karından folikasit ve estrofem var sadece
Canım hastanenin aciline git orada vursunlar, içinden sıvı değil minik bir hap çıkıyor, deri altına yerleştirilmesi gerekiyorKızlar zoladex iğne bugün vurulmam gerekiyor ama iğnesi çok kalın görünce tansiyonum düştü. Bunu göbekten nasıl vurayım
Ay bebişine sağlıklı uzun ömürler diliyorum canım benim. Peki biraz sürecinden bahseder misin müsait olduğunda? Benim her iki yumurtalığımda da çikolata kisti var 5’er cm’lik. Amh 0.88. Rahim içi hsg’de temiz gözüküyor ama ultrasonla da bakmak istedi doktorum. Bana 3. gün embriyosu taze transfer yapmak istedi ama daha sürecim başlamadı regl bekliyorumEvet canım suan hamileyim hayırlısıyla devamı gelir inşallah
Sorma ben bi irkildim görünce hiç bilmiyorum görünce internete yazdim yapılışı cikti.Bakarken bile içim gitti ne işe yarıyor peki bu iğne
Minik hap nasıl girecek deriye içindeki sıvıyı sıktım gittiCanım hastanenin aciline git orada vursunlar, içinden sıvı değil minik bir hap çıkıyor, deri altına yerleştirilmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?