Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo bizim aramız baya var bende Freiburg şehrinde yaşıyorum Fransa ve İsviçre sınırındayım ne zaman döndün türkiyeye ben de evlenip geldim 15 yıldır buradayım
1 yıl oldu kuzum normalde ben eşi getirecektim ama onun petrolü var gelmek istemedi ben geldim mecburen bide Almanca kurs zorunluymuş uğraşamam benim burda düzenim var dedi tabi ben sıkıldıkça gidiyorum tek başıma onun da vizesi var ama turist vizesi ben gibi kalamıyor orda istediği kadar bilirsin gerçi sen

Evet canim transferden 6gun önce yumurta olgunlastiginda yaptırıyor benim doktorum bende öyle transfer oldum. Saatini bile söylüyor. Sanırım tutunma kolay olsun diye ama tam da bilmiyorum.

Anladım canım benim en azından gidip gelebiliyorsan ailen burada galiba değil mi senin için zor olmadı orada kalmak burada doğup büyüyünler için biraz alışma süreci zor olabilir oy kızımın beni bırakıp uzağa gitmesi bile beni üzer

Yumurta olgunlaştığında mı ? Benim ilaçsız yumoş zor büyüyor valla nasıl yapcak aceba
He benim doğal transfer yani sadece takip ediyor 3 günde bir ölçüyor dışarıdan müdahale ilaç yok. Sadece transferden önce yumurta büyüdüğünde çatlama iğnesi vuruyorum. Senin durumun farklı o zaman bende durum bu dondurulmuştu. Seninki ilaçlı olucaktir belki

Bizim Türkiye’de de ev var canı sıkıldığında geliyor yok aşkım ya Türkiye daha iyi az çok biliyon Almanyayı hep yaşlı insanlar sokaklarda genç yok einfach git bi cafeye bişeyler iç olayı yok Türkiye’deki gibi ben orda yaşarken ya evdeydim ya işte yada bahçede

O konuda haklısın canım benim biraz monoton geçiyor ama yapacak birşey yok

Bu transferin kaç çeşiti var acaba ?

Yok cnm ondan bahsetmiyor dındulmuş olsa bile transfer günü bazı doktorlar iğne yapıyor tutunmayı destekliyormuş hamile sanıp çabuk yerleşmesine katkı sağlıyormuş iğne

Bu transferin kaç çeşiti var acaba ?
Üç çeşit var taze doğal transfer yada ilaçlı hazırlık dondurulmuşta seni takip ediyorlar yumurtanın kendi kendine çatlamasını ondan sonra transfer oluyor ona da doğal siklus deniliyor vücut normal hamile gibi kalmış hissediyor tutunma ve rahimin kalınlığı için iyi oluyor

Yok cnm ondan bahsetmiyor dındulmuş olsa bile transfer günü bazı doktorlar iğne yapıyor tutunmayı destekliyormuş hamile sanıp çabuk yerleşmesine katkı sağlıyormuş iğne
Hmm ben onu bilmiyorum bende ovitrella yaptığım için transferden önce o aşamayı soruyor sandım

Aber ilaçla büyütmek zorunda kalacaklar yine ?
Bende pcos var hayatta büyümez ilaçsız yumoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…