- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.981
Canım ovitrelle dışında doktorum kabul etmemişti başka olursa taze transfer yapmam dedi önerdiği eczaneler var tabiki ama onlarda işin yolunu bulmuş bu şekilde para kırmaya çalışıyorlar ben Kayseri'den kaynaklı konuşuyorum İstanbul yada büyük şehirler belki daha kolay bulunuyordurCanim burda şöyle bir durum var amh hariç diğer horman testleri ve yumurtalarin varlığı adetin 2. Ve 3. Gün net daha belli olduğu için bu hormonlara göre ilaclar yazilip veriliyor. Öyle tedavi başlanıyor. Adetten önce ilaç listesi verilse adetteki hormonlara gereksinimli ilaçlar olmayabilir. Ve varsayim tedavi olur. Ovitrelle de bazi hastaların dinlendirme sonucunda ya yumurtasi çatlaması gerekiyorsa son dk o yüzden veriliyor. Piyasada bulunmasa da bazi klinikler kendi çalıştıkları eczanelerden temin edip hastalarina buluyor. Bulunmayan ilaclara da eşdeğer ilaç yaziyor. Mesela ben piyasadan bulamadim ilacı doktoruma söyledim çaliştiği eczaneden getirtti.
4yıl oldu. NRW’denAaaa sen ne zaman nerden geldin
Amin inşallah canımİnşallah hayırlısıyla tutunur minnoşlar güzel pozitif haberler almak nasip olsun inşallah
Canım çok haklısın. Benim doktorumun çalıştığı eczane var anlaşmalı.Kızlar sizlere birşey diyeceğim ben aylardır buradayım dikkatimi çeken bir husus var doktorlar tüp bebek planını önceden yapıyor değil mi yani hepimizin öyle şimdi benim bildiğim adete en az 1 hafta kala doktor reçeteyi göndermesi gerekiyor ki hasta tedavisi için ilaçlarını alsın diye bizde böyle çünkü birde toplu yazar hormon ilacı çatlatma iğnesi yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye vurulan igne Progesteron fitiller vs burada gördüğüm kadarıyla insanların adeti gelmiş tedavi olacak henüz ilaç yok ve piyasada bulup alamıyorlar insanları mağdur etmekten başka birşey değil bence en azından herkes ilacını ayarlar strese girmez ilaç bulmak için
Canim zaten çatlatma iğnesi birtek ovitrelle var diye biliyorum o şaşmaz zaten. Ama diğer ilaçlarda mesela kan sulandirici coraspirin var sana onu yazdi alerjin varsa oksapar iğne yazabiliyor. Progestan fitil kullanamiyorsun yada piyasada yok crinone yazabiliyor yada iğnesini veriyor. Tüp bebek tedavisinde ilaclar aslında yok degil kullanilmasi zorunlu olduğu için dediğin gibi eczaneler yada depolar para kirma derdine düşünüyor. Bulamıyorum diye doktorunla iletişime geçince kendi çalıştıkları eczanelerden temin ediyor tabiki fiyat kirmadan çünkü hasta yönlendirmiş oluyor. Yani istanbulda böyle en azindan ben böyle karşılaştım. Ovitrelle yi bulamadim aradım doktorumu sağolsun çaliştiği eczaneden temin ettik piyasa fiyatiyla tabikiCanım ovitrelle dışında doktorum kabul etmemişti başka olursa taze transfer yapmam dedi önerdiği eczaneler var tabiki ama onlarda işin yolunu bulmuş bu şekilde para kırmaya çalışıyorlar ben Kayseri'den kaynaklı konuşuyorum İstanbul yada büyük şehirler belki daha kolay bulunuyordur
Evet canım suan hamileyim hayırlısıyla devamı gelir inşallahTuttu mu peki
Kızlar zoladex iğne bugün vurulmam gerekiyor ama iğnesi çok kalın görünce tansiyonum düştü. Bunu göbekten nasıl vurayım
Ayyy kaç mm bu?
Bilmiyorum ki ama çok kalınAyyy kaç mm bu?
Bununla olmaz bence nöbetçi eczaneden ince uçlu alın derim canınızı yakabilirKızlar zoladex iğne bugün vurulmam gerekiyor ama iğnesi çok kalın görünce tansiyonum düştü. Bunu göbekten nasıl vurayım
Bununla olmaz ki zaten ince uçlu almanız gerek canınızı mahveder sakın bununla yapmayın nöbetçi eczane arayın derimBilmiyorum ki ama çok kalın
Evet acaba dedim fotoğrafta mı öyle duruyorBilmiyorum ki ama çok kalın
Sanırım kendi ucu bu değişiyormu bilemedim fotoğraftanBununla olmaz ki zaten ince uçlu almanız gerek canınızı mahveder sakın bununla yapmayın nöbetçi eczane arayın derim
Yok kiz kiyaslama değil orda farkli bilmiyorum ama burda durum bu bacimAnladım kızlar öyle burada çok okudum dikkatimi çekti ondan dolayı merak ettim şimdi aydınlandım demek ki heryerin sistemi farklı oluyor sadece yani insanlar mağdur oluyor onun için yoksa kıyaslama için yazmadım
Aman yarabbiSanırım kendi ucu bu değişiyormu bilemedim fotoğraftan
Çok şükürYok kiz kiyaslama değil orda farkli bilmiyorum ama burda durum bu bacimpiyasa bizi fiyat olarak mağdur etmeye çalışsa da doktorlar hastalarını mağdur etmiyor çok şükür
İnce yedek uçlarım var ama bunu değiştireceğim yeri yokAman yarabbitövbe hayatta yapamam bu ne böyle bazı ilaçlar bu uçla diğer sıvıyı çekmek için sonra ince uç takıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?