Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ovitrelle dışında doktorum kabul etmemişti başka olursa taze transfer yapmam dedi önerdiği eczaneler var tabiki ama onlarda işin yolunu bulmuş bu şekilde para kırmaya çalışıyorlar ben Kayseri'den kaynaklı konuşuyorum İstanbul yada büyük şehirler belki daha kolay bulunuyordur

Canım çok haklısın. Benim doktorumun çalıştığı eczane var anlaşmalı.
Çok şükür orda yazılan ilaçları hemen ala biliyorum. Tedavimin ilk aşamalarında bi im buradaki eczaneyi aramıştım bizde yok sipariş etmemiz gerek yarına gelir mi bilemem demişti.
Ben görüşmeye gittim tedaviye başlarken muayene etti vs ve sonra bana protokol hazırladı.
PCOS olduğu için ohss olmamak için bana ovitrelle vermedi mesela

Her muayenede şu ilaca devam şu şekilde devam dedi.
Transfer öncesi progestan estrofem başladı. Ve transferden bir önceki muayenemde progestan ve estrofem ilaçlarından tekrar aldım.
Bu iki ilaç şükür buradada bulunuyor bunda sıkıntı yok ama yumurta toplamadan önce kullanılan ilaçlar heryerde bulunmuyor.
Benim şansım, doktorumun anlaşmalı olduğu eczanesi bulunmasıydı şükür

Bu sebepten ilk bende şaşırdım hanımlar nasıl ilaç bulamıyor diye ama demek ki bir sebebi varmış

25 aralıkta ptorokolümü aldı.
Duphaston
Gonal F
Pergoveris

Bu ilaçları kaldığım yer bulmam çok zordu daha doğrusu sipariş üzeri en ge, iki güne gelirmiş
O sebepten doktorumun çalıştığı eczaneden aldım, birlikte çalıştıkları için haliyle ellerinde bulunuyordu.

Daha sonrasında OPU öncesi Oksapar verdi pıhtılaşmayı önlemek için

Şimdi progestan estrofem ve folikasit.
Folikasit heryerde bulunuyor, eczacıdan öğrendiğim estrofem i aile sağlık ocağıda yazıyormuş.
Progestanı bilmiyorum sağlık ocağı yazıyormu ama depomuzda var dediler. Ankara’ya gitmeyeceğim yani inşAllah İlaçlar için

Yani demem şu ki oksaparı bana sonradan verdi muayene sonrası.
Muayeneye göre ilaçlarımızı yazıyor doktorlar burada

Canim zaten çatlatma iğnesi birtek ovitrelle var diye biliyorum o şaşmaz zaten. Ama diğer ilaçlarda mesela kan sulandirici coraspirin var sana onu yazdi alerjin varsa oksapar iğne yazabiliyor. Progestan fitil kullanamiyorsun yada piyasada yok crinone yazabiliyor yada iğnesini veriyor. Tüp bebek tedavisinde ilaclar aslında yok degil kullanilmasi zorunlu olduğu için dediğin gibi eczaneler yada depolar para kirma derdine düşünüyor. Bulamıyorum diye doktorunla iletişime geçince kendi çalıştıkları eczanelerden temin ediyor tabiki fiyat kirmadan çünkü hasta yönlendirmiş oluyor. Yani istanbulda böyle en azindan ben böyle karşılaştım. Ovitrelle yi bulamadim aradım doktorumu sağolsun çaliştiği eczaneden temin ettik piyasa fiyatiyla tabiki

Anladım kızlar öyle burada çok okudum dikkatimi çekti ondan dolayı merak ettim şimdi aydınlandım demek ki heryerin sistemi farklı oluyor sadece yani insanlar mağdur oluyor onun için yoksa kıyaslama için yazmadım

Yok kiz kiyaslama değil orda farkli bilmiyorum ama burda durum bu bacim piyasa bizi fiyat olarak mağdur etmeye çalışsa da doktorlar hastalarını mağdur etmiyor çok şükür

Yok kiz kiyaslama değil orda farkli bilmiyorum ama burda durum bu bacim piyasa bizi fiyat olarak mağdur etmeye çalışsa da doktorlar hastalarını mağdur etmiyor çok şükür
Çok şükür Elhamdüllilah yani zaten tüp bebek başlı başına stres birde insanlar ilaç için mağdur olması daha ayrı stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…