- 7 Ekim 2022
- 1.595
- 1.882
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.901
Yok yok değil, rahat olSağol canım benim Allah razı olsun acaba düşük mü diorum
Amin canım benm Allahım hepimizi sevindirsinCanım başınız sağolsun, Rabbim sizleri bir evlatla müjdelesin, gönlünüze ferahlık versin
Merhabalar ben yurdişinda yaşıyorum bana bi yardımcı olurmusunuz ben bu degerlerden anlamıyorum sizce ben değerlerim iyiyim yoksa bizdeni tüp bebek sürecine girmemeiz lazım bu kan degerlerim regl 19 gün alındı burdaki doktor bişe yok dedi ama ben hemşireyim ve degerlerim sınıra oldunu düşünüyorum belki yardımını olabilirsiniz diye size danışmak istedim şimdiden teşekkürlerRabbim çıkacağımız bu yolda bizlere yardım et çektiğimiz sıkıntıları unutturacak güzel günler nasip eyle burada evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerime ve bana isteyen herkese hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin inşallah sağlıklı hayırlı güzel gebelikler cümlemize nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarma güzel Allahım dualarımızı kabul eyle inşallah Amin Ecmain
Nefes darlığım yok eşim gelsin gidecez onu bekliyorumCanım hastaneye git vakit kaybetmeden serum taksınlar nefes darlığın var mı ?
Maşaallah canım, erken yaptırmışsın bu değer normal. Gitgide yükselecektir Allahın izniyleKan verdim 38.81 geldi bugün transfer günü hariç 6. Günüm
Denedim ya yine içemedimBen suyun içine yeşil elma doğrayıp limon sıkıp içiyordum, iyi gelen meyve varsa sen de böyle bir şeyler denesen?
İnşallah canım benimNe güzel söylediniz bebişimi alıp geleceğim
Aminn inşaallah arkadaşım, inşaallah hepimiz süreçlerimizi kolayca atlatır bebeklerimize kavuşuruz.Evet, seninki daha zormuş arkadaşım, bir yandan sancı, bir yandan kanama, uzun süre etkisinden kurtulamıyor insan, inşallah bu sefer sağlıklı ilerleyen bir gebelikle ve sular seller gibi geçen bir doğumla telafi olur
Merhaba canım bence değerlerin iyi görünüyor tiroid süt hormonlar Amh normal ama çok yüksekte değil tabi ki şansınız var amin dilerim herşey gönlünüze göre olsun kaç yıldır evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz sebepsiz infertilite olabilir eşinde sıkıntı yoksaMerhabalar ben yurdişinda yaşıyorum bana bi yardımcı olurmusunuz ben bu degerlerden anlamıyorum sizce ben değerlerim iyiyim yoksa bizdeni tüp bebek sürecine girmemeiz lazım bu kan degerlerim regl 19 gün alındı burdaki doktor bişe yok dedi ama ben hemşireyim ve degerlerim sınıra oldunu düşünüyorum belki yardımını olabilirsiniz diye size danışmak istedim şimdiden teşekkürlerve Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah şu mübarek ramazan günü
Çok üzüldümÇıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Canım benim degerin 6. Güne göre iyi çıkmış düşük değil henüz hamileliğin çok başındasın tutunma yeni gerçekleşmiş bebek büyüdükçe degerin artacaktır doktorun o yüzden 12. Gün kan testi istiyor değerin nasıl çıkacak diye kafanı bulandırma test gününe kadar inşallah sağlıcakla artacaktır öyle olsa doktor derdi 5. Gün kan verin ama onlarda kesin sonuç elde etmek için bir tarih veriyor şimdi sakin kal tebrik ederim en azından gebelik gerçekleşmiş kendini yormadan strese katmadan sakince gününü bekleSağol canım benim Allah razı olsun acaba düşük mü diorum
Amin canım inşallah çoğu bitti az kaldı hadi bakalımAmin inşallah canım dilerim bir aksilik çıkmadan bu güzel zorlu aşamaları da atlatırız Allah’ın izniyle
Valla sakinim aslında anı yaşamaya bakacam gerisi hiç birşey elimizde değilki kuzumCanım benim degerin 6. Güne göre iyi çıkmış düşük değil henüz hamileliğin çok başındasın tutunma yeni gerçekleşmiş bebek büyüdükçe degerin artacaktır doktorun o yüzden 12. Gün kan testi istiyor değerin nasıl çıkacak diye kafanı bulandırma test gününe kadar inşallah sağlıcakla artacaktır öyle olsa doktor derdi 5. Gün kan verin ama onlarda kesin sonuç elde etmek için bir tarih veriyor şimdi sakin kal tebrik ederim en azından gebelik gerçekleşmiş kendini yormadan strese katmadan sakince gününü bekle
Yaaa sevin düşünme araştırma bugünün tadını çıkar herkes şuan senin yerinde olmayı bekliyor canım senin için ikinci süreç başladı biz daha başındayız bakalımValla sakinim aslında anı yaşamaya bakacam gerisi hiç birşey elimizde değilki kuzum
Aynen öyle anın tadını çıkar kafan da soru işareti kalmasın emin ol 11. Günde 20 değerle ögrenen var ben neler okudum burada önemli olan sağlıcakla degerinin artması kimseyle kendi değerini kıyaslama üzülürsün çünkü herkesinki farklı oluyor kiminin birden yükselir kiminin yavaş yavaş önemli olan dediğim gibi sağlıcakla yükselmesi test gününü bekle artık rahatla bebeğine mutluluk hormonu gönderValla sakinim aslında anı yaşamaya bakacam gerisi hiç birşey elimizde değilki kuzum
Bat 31 mart kuzum tam bayrama denk geliyor.İnşallah erken gelmez kalbini ferah tut beklenen adet tarihin ne zaman yani ilaçları en az 6 gün vuracaksın sonra muayenede çağıracak o zaman kadar bayram bitmiş olur büyük ihtimalle onlar herhalde adetin erken gelir yetişmez diye o ihtimali göz önüne alıyor
İnşallah birkaç gün de gecikse yetişirsin bayram tatili bir hafta oluyor galiba öyle olmasaydı inşallah yetişirdi o zaman ilaç mecbur almak zorunda kalacaksın diğer randevun ne zaman belli miBat 31 mart kuzum tam bayrama denk geliyor.
22 martta kontrole çağırdı kuzum. Bayram tatili bir hafta değil bu sene sanırım salı günü bitiyor bayram diye biliyorumİnşallah birkaç gün de gecikse yetişirsin bayram tatili bir hafta oluyor galiba öyle olmasaydı inşallah yetişirdi o zaman ilaç mecbur almak zorunda kalacaksın diğer randevun ne zaman belli mi
O zaman ilaç bile kullanmana gerek Yok ilaçlarını önceden verse adetin 2. Günü başlasan en geç adetin 6. Günü muyaneye gitmen gerekiyor bence yetişir doktor boşuna evham yapmış22 martta kontrole çağırdı kuzum. Bayram tatili bir hafta değil bu sene sanırım salı günü bitiyor bayram diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?