- 20 Haziran 2016
- 4.844
- 8.771
- 158
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.921
Benim çikolata kistim olduğu için rahim içime de bakmak istiyor kuzum o yüzden adetin 2. gün bana ultrasonla muayene yapıcak. Gerçi çok afedersiniz kanlı kanlı nasıl bakıcak ben bilemedim ilk defa adetli muayene olucam. O yüzden aslında beni özellikle çağırmak istedi. Rahim içi uygunsa taze transfer, değilse endometriozis odakları varsa da rahim dinlendirme ya da temizleme operasyonu yapıcakmış. Normalden daha farklı bi süreç aslındaO zaman ilaç bile kullanmana gerek Yok ilaçlarını önceden verse adetin 2. Günü başlasan en geç adetin 6. Günü muyaneye gitmen gerekiyor bence yetişir doktor boşuna evham yapmış
Anladım canım benim o zaman senin durumun farklı bence üstten muayene eder alttan bakmaz yoğun kanama olursa evet doktorun ince eleyip sık dokuyacak işini şansa bırakmamak için o zaman doktorun ne derse onunla birlikte hareket edersin önce Allah’a sonra doktoruna güven inşallah sonunda mucizene kavuşursun inşallah seninle beraber süreçlerini takip ederiz canım senin de adını listeye yazdırmak nasip olsun inşallahBenim çikolata kistim olduğu için rahim içime de bakmak istiyor kuzum o yüzden adetin 2. gün bana ultrasonla muayene yapıcak. Gerçi çok afedersiniz kanlı kanlı nasıl bakıcak ben bilemedim ilk defa adetli muayene olucam. O yüzden aslında beni özellikle çağırmak istedi. Rahim içi uygunsa taze transfer, değilse endometriozis odakları varsa da rahim dinlendirme ya da temizleme operasyonu yapıcakmış. Normalden daha farklı bi süreç aslında
Merhaba canım evet 5.gün embriyosu. Ama belirtim yok. Transferden önce ara ara kramplar giriyordu rahim bölgeme şimdi onlar çok hafiften çok nadir oluyor. Ama transferle alakası olduğunu sanmıyorum canım. Sende var mı bir belirtim kaçıncı gün embriyosu seninki de canım
Haklısın canım bnm Rabbim hepimizin yollarını kolaylaştırsın yolun sonu mutluluk olsun hepimizeYaaa sevin düşünme araştırma bugünün tadını çıkar herkes şuan senin yerinde olmayı bekliyor canım senin için ikinci süreç başladı biz daha başındayız bakalımşimdi ikinci değerini bekleyeceğiz senin
inşallah bebeğin tutunmayı başarıyla tamamlar AminMerhaba canım evet 5.gün embriyosu. Ama belirtim yok. Transferden önce ara ara kramplar giriyordu rahim bölgeme şimdi onlar çok hafiften çok nadir oluyor. Ama transferle alakası olduğunu sanmıyorum canım. Sende var mı bir belirtim kaçıncı gün embriyosu seninki de canım
Haklısın vanım bu süreçler hepimiz için sağlıkla mutlulukla tamamlansın evlatlarımızı alalım inş sağsalim Rabbim hepinizden razı olsun benm kimsem bilmiyor sizler yoldaş oldunuz banaAynen öyle anın tadını çıkar kafan da soru işareti kalmasın emin ol 11. Günde 20 değerle ögrenen var ben neler okudum burada önemli olan sağlıcakla degerinin artması kimseyle kendi değerini kıyaslama üzülürsün çünkü herkesinki farklı oluyor kiminin birden yükselir kiminin yavaş yavaş önemli olan dediğim gibi sağlıcakla yükselmesi test gününü bekle artık rahatla bebeğine mutluluk hormonu gönder
Amin canım çok teşekkür ederiminşallah bebeğin tutunmayı başarıyla tamamlar Aminbu arada test günün ne zaman canım ona göre tabloya eklim
Amin canım benim Allah razı olsun dilerim sağlıcakla kucağına da almayı Rabbim nasip etsin inşallah tam bebeğini gör ondan sonra kime söylemek istersen söyle öncesi biraz daha gizli tutHaklısın vanım bu süreçler hepimiz için sağlıkla mutlulukla tamamlansın evlatlarımızı alalım inş sağsalim Rabbim hepinizden razı olsun benm kimsem bilmiyor sizler yoldaş oldunuz bana
Tamam canım dilerim pozitif haberle gelirsiniz inşallahAmin canım çok teşekkür ederim26 Mart canım hem benim hem @akbs’nin aynı gün
Amin canım çok sağ olTamam canım dilerim pozitif haberle gelirsiniz inşallah
Amin canım benim inşallah Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizi müjdelendirsin sevindirsin inşallahAmin canım çok sağ oldarısı en kısa zamanda senin haberlerine de sevinmeye inşallah
Amin canım inşallah hepimizin hayırlı olsunCanım hoşgeldin aramızatedavin hayırlı olsun Rabbim güzel sonuçlar almani nasip etsin de bizi de sevindir inşallah
Çift transfer olacak inşallah canım 4 tanesi 5.gün embriyosu diğer 8 tanesi 4.gün embriyosu. Tabi ki bütün gelişmelerden haberdar ederim. İnşallah hepimiz yaza hamiş olarak girerizMerhaba canım hoşgeldintabi ki eklerim şimdiden hayırlı uğurlu olsun dilerim hep birlikte pozitifleri görmek nasip olsun süreçlerimizi beraber takip edelim kaçıncı gün embriyosuydu canım birde tek transfer mi olucak onları da yazarsın eklerim durumunla alakalı bir gelişme olunca yaz bilelim canım dilerim bu bahar bizim baharımız olsun Amin inşallah
Evet canım benimAşko sen Almanya’da mı yaşıyorsunmayala katar
NerdensinnnnnnEvet canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?