- 4 Aralık 2024
- 2.164
- 1.789
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.881
Evet canım dünde yazdım bugün de sabah etiketledim daha cevap gelmedi umuyorum pozitif çıkmıştır inşallahTabloda zeynega var bide onunki geçmiş umarım pozitiftir
Amin inşallah canım dilerim bir aksilik çıkmadan bu güzel zorlu aşamaları da atlatırız Allah’ın izniyleİnşallah bu adetle baslicak transfer sürecim. Hersey yolunda giderse transfer olucam nisanin ortasi gibi
Çok geçmiş olsun ya ben su içemiyorum yemek yiyemiyorum midem felaket bulanıyor nasıl yapacam bilmiyorumPcos olanlara taze transfer yapılmaz canım dondurulup 2 Regl sonra yapılırmış. Benden 46 yumurta toplandı Ohss son anda olmadım ekstra bir iğne yazdı doktorum geri kalan yumurtaları söndürmeleri için çünkü daha içerde yumurta vardı. Bol su iç bir de bol bol yumurta ye ben aşılamada oldum Ohss ve ağır geçirdim ona rağmen 10 günde atlattım
Amin inşallah rabbimin izniyleMaşallah bir sürü yumurtan olmuş canım buna şükür diyelimBi sonraki ay sağlıkla tutunur inşallah
Rabbim şifa versin inşallah doktorunla görüştün mü canım şikayetlerinin olduğunu söyleseydinÇok geçmiş olsun ya ben su içemiyorum yemek yiyemiyorum midem felaket bulanıyor nasıl yapacam bilmiyorum
Yarın kontrolüm var zaten mide bulantısı normal beklenen birşey de su içememe sıkıntı işte anca tuzlu şeyler yiyip zar zor öyle içebiliyorumRabbim şifa versin inşallah doktorunla görüştün mü canım şikayetlerinin olduğunu söyleseydin
Normal değil aslında bi doktoruna bilgi ver bence cnmÇok geçmiş olsun ya ben su içemiyorum yemek yiyemiyorum midem felaket bulanıyor nasıl yapacam bilmiyorum
Bir yazayım kendisine olmadı ama bugün de pazar cevap verir mi bilmiyorumNormal değil aslında bi doktoruna bilgi ver bence cnm
Siz yine de şansınızı deneyin umarım cevap gelirBir yazayım kendisine olmadı ama bugün de pazar cevap verir mi bilmiyorum
Ay hadi inş canım benim inşAllahİnşallah bu adetle baslicak transfer sürecim. Hersey yolunda giderse transfer olucam nisanin ortasi gibi
Acile git dedi serum yapsınlar karnın çok şiş değilse korkma dedi of ne kötü bir durummuş yaSiz yine de şansınızı deneyin umarım cevap gelir
Ne güzel söylediniz bebişimi alıp geleceğimŞanssenden yana olsun canım bebişini al gel seninle beraber gün sayalım inşallah
Canım hastaneye git vakit kaybetmeden serum taksınlar nefes darlığın var mı ?Çok geçmiş olsun ya ben su içemiyorum yemek yiyemiyorum midem felaket bulanıyor nasıl yapacam bilmiyorum
Ben suyun içine yeşil elma doğrayıp limon sıkıp içiyordum, iyi gelen meyve varsa sen de böyle bir şeyler denesen?Yarın kontrolüm var zaten mide bulantısı normal beklenen birşey de su içememe sıkıntı işte anca tuzlu şeyler yiyip zar zor öyle içebiliyorum
Bende dün gece diş ağrısıyla uyandım ve dudağımda da yara çıktı canım. Halbuki transfer öncesi dişçiye gitmiştim ki ileride sorun yaşamayayım diye. Yani dişlerde sorun yok ama yine de ağrıdı. çok geçmiş olsun sanaGünaydın canım kadınlarsabah 8 ilaçları alındı mı?
Hamileliğin bir başka belirtisini, tüp bebek ilaçlarının da bir başka yan etkisini öğrendim: diş ağrısı!
Geçen transferimden sonra kaplamalı bir dişim ağrımaya başlamıştı, ben de “hay Allah, pozitif çıkarsa dişçiye de gidemeyeceğim şimdi” diye üzülüyordum, sonra pozitif geldikten sonra geçmişti ağrı kendiliğinden.
Şimdi yine aynı aşamada aynı dişim ağrımaya başladı, tesadüf olamaz diye düşündüminternete baktım, östrojen ve progesteron hormonları diş hassasiyeti yapıyormuş maalesef spesifik bir hamilelik belirtisi değil çünkü dışarıdan bol miktarda östrojen ve progesteron alıyoruz. Var mı başka dişi ağrıyan?
Canımmm sımmsıkı sarılıyorum sanaÇıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Canımm pozitif bu sonuç, gözün aydınKızlar bi bakar mısınız
Sağol canım benim Allah razı olsun acaba düşük mü diorumCanımm pozitif bu sonuç, gözün aydın
Canım başınız sağolsun, Rabbim sizleri bir evlatla müjdelesin, gönlünüze ferahlık versinKızlar benim 7 yeğenim var ama evlat gibi büyüttük biz doğuluyuz hepsi erken evlendi abimler 2022 de abimin 13 yaşındaki oğlunu kaybettik o gittiğinden beri herşey eksik ben bebek yapmayacaktım ondan önce öğrenmiştim tüp bebek yapmam gerektiğini vazgeçmiştim oğlunu kaybeden abim bana yeğenim vefatından 6 ay sonra çocuk yapmazsan sana hakkımı helal etmem dedi ozmn gittim denedm olmadı kendim içinde istiyorum ama en çok abim için istiyorum çünkü ben İstanbul’da yaşıyorum ailem mersinee oğlunun vefatından sonra evini alıp oda yanıma İstanbul’a geldi abimin 2 çocuğu daha var onlar da burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?