Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımsın canım dua et bitanem sence sonuç nasıl biraz düşük mü bu arada sen ne durumdasın
Yok kız ne düşügü daha test gününe var ona göre iyi değer çıkmış daha yeni tutunma başlamış test gününe kadar bebiş artık tam yerleşmiş büyümeye başlar adım adım gideceğiz inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Ben transfer olmadım daha. Ama benim de göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı oluyor. Aynı adet olcakmisim gibi. Adetim de yaklaştı aslında. Kullandığım ilaçlar adet olmamı engelliyormus.
Canım transferin yarın mı olacak şimdiden hayırlı olsun dilerim herşey güzel geçer pozitif haberlerini almak nasip olsun bizi de durumunla ilgili haberdar edersin inşallah

Bayramda tatil de oldukları için değil mi yapmıyorlar bence adetin normal gelse diğer adetinle başlasan daha iyi olmaz mı hem ilaca maruz kalmazsın
Yani bilemiyorum kuzum bakıcakmış duruma göre ama adetimin erken gelme ihtimali de var. Ertelemek istemiyorum hiç zaten sadece alttan muayene edip ilaç yazıcak ertelemesi mantıksız geldi bana da

Yani bilemiyorum kuzum bakıcakmış duruma göre ama adetimin erken gelme ihtimali de var. Ertelemek istemiyorum hiç zaten sadece alttan muayene edip ilaç yazıcak ertelemesi mantıksız geldi bana da
İnşallah erken gelmez kalbini ferah tut beklenen adet tarihin ne zaman yani ilaçları en az 6 gün vuracaksın sonra muayenede çağıracak o zaman kadar bayram bitmiş olur büyük ihtimalle onlar herhalde adetin erken gelir yetişmez diye o ihtimali göz önüne alıyor

Evet, gerçekten çok yıpratıcı oluyor, düşük yapmak da çok travmatik bir deneyim, kürtaj olmamak için 4,5 saat ıkındım doğumhanede en sonunda çok kan kaybettiniz deyip anesteziyle aldılar
Ayyy canım çok geçmiş olsun Evet bunlar zor deneyimler.. Benim düşüğümde de yemek yediğim için anestezi uygulayamadılar, gece 3 e kadar filan beklemem gerekiyordu; ama sancıdan ve kan kaybından daha fazla bekleyemediler anestezisiz işleme aldılar. Çok korkunç bir deneyimdi, 1 yıldan fazla süre tekrar denemek için beklemem gerekti. Allahım kimseye böyle şeyler yaşatmasın..

Canımmmlarrr güzel pazarlar diliyorum herkese Dün telefona bakamadım midem bulandı, başım ağrıdı sanki.. Umarım çok şey kaçırmamışımdır
Sagol canım hoşgeldin sana da iyi pazarlar dilerim güzel çok yıpranmadan sağlıklı bir gebelik geçirirsin çok güzel belirtilerin ortaya çıkmış bile dert yanmak yok tamam mı bunların olması için çok bekledik sonu güzel olsun inşallah dilerim yarın değerlerin katlanmıştır inşallah

Canım transferin yarın mı olacak şimdiden hayırlı olsun dilerim herşey güzel geçer pozitif haberlerini almak nasip olsun bizi de durumunla ilgili haberdar edersin inşallah
Evet yarın inşallah bir aksilik olmazsa amin teşekkür ederim her şey güzel olur umarım tabiki buraya da yazarım Allah razı olsun

Evet, seninki daha zormuş arkadaşım, bir yandan sancı, bir yandan kanama, uzun süre etkisinden kurtulamıyor insan, inşallah bu sefer sağlıklı ilerleyen bir gebelikle ve sular seller gibi geçen bir doğumla telafi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…