- 4 Aralık 2024
- 2.164
- 1.789
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.861
Yok kız ne düşügü daha test gününe var ona göre iyi değer çıkmış daha yeni tutunma başlamış test gününe kadar bebiş artık tam yerleşmiş büyümeye başlar adım adım gideceğiz inşallah güzel haberlerini bekliyoruzCanımsın canım dua et bitanem sence sonuç nasıl biraz düşük mü bu arada sen ne durumdasın
Ne zaman transferin canım benmAyyyy aminnnnnn canım benim ilacim bitti olmaya gün sayiyorum artikartik sira transfer surecine inşallah hadi sende gel
Canım transferin yarın mı olacak şimdiden hayırlı olsun dilerim herşey güzel geçer pozitif haberlerini almak nasip olsun bizi de durumunla ilgili haberdar edersin inşallahBen transfer olmadım daha. Ama benim de göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı oluyor. Aynı adet olcakmisim gibi. Adetim de yaklaştı aslında. Kullandığım ilaçlar adet olmamı engelliyormus.
Hadi inşallah çok gecikmeden gelsin bende arkandan geleyim inşallah dilerim herşey güzel geçer AminAyyyy aminnnnnn canım benim ilacim bitti olmaya gün sayiyorum artikartik sira transfer surecine inşallah hadi sende gel
Böyle zamanlarda gün geçmiyor işteAy canım valla ne bilim pazarteside bir türlü gelmedi ya
Yani bilemiyorum kuzum bakıcakmış duruma göre ama adetimin erken gelme ihtimali de var. Ertelemek istemiyorum hiçBayramda tatil de oldukları için değil mi yapmıyorlar bence adetin normal gelse diğer adetinle başlasan daha iyi olmaz mı hem ilaca maruz kalmazsın
İnşallah erken gelmez kalbini ferah tut beklenen adet tarihin ne zaman yani ilaçları en az 6 gün vuracaksın sonra muayenede çağıracak o zaman kadar bayram bitmiş olur büyük ihtimalle onlar herhalde adetin erken gelir yetişmez diye o ihtimali göz önüne alıyorYani bilemiyorum kuzum bakıcakmış duruma göre ama adetimin erken gelme ihtimali de var. Ertelemek istemiyorum hiçzaten sadece alttan muayene edip ilaç yazıcak ertelemesi mantıksız geldi bana da
Ayyy canım çok geçmiş olsunEvet, gerçekten çok yıpratıcı oluyor, düşük yapmak da çok travmatik bir deneyim, kürtaj olmamak için 4,5 saat ıkındım doğumhanede en sonunda çok kan kaybettiniz deyip anesteziyle aldılar
Sagol canım hoşgeldinCanımmmlarrr güzel pazarlar diliyorum herkeseDün telefona bakamadım midem bulandı, başım ağrıdı sanki.. Umarım çok şey kaçırmamışımdır
Canımmm test yaptırdın mıııı? Hadi güzel haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba çok mesaj olmuş okumaya başladımyarın test günüm bana şans dileyin dua edin
Çıkrı kızlar sonuç yine olmadı çok üzüldüm canım benim gerçekten bende aşırı umutlanmıştım sendendondurulmuş var mıydı canım senın
Evet yarın inşallah bir aksilik olmazsaCanım transferin yarın mı olacak şimdiden hayırlı olsun dilerim herşey güzel geçer pozitif haberlerini almak nasip olsun bizi de durumunla ilgili haberdar edersin inşallah
Canim daha 6. Gün tabiki iyi sonucun. O her geçen gün artacak Allahın izniyle dualarım seninleCanımsın canım dua et bitanem sence sonuç nasıl biraz düşük mü bu arada sen ne durumdasın
ŞansEvet yarın inşallah bir aksilik olmazsaamin teşekkür ederim her şey güzel olur umarım tabiki buraya da yazarım Allah razı olsun
İnşallah bu adetle baslicak transfer sürecim. Hersey yolunda giderse transfer olucam nisanin ortasi gibiNe zaman transferin canım benm
Evet, seninki daha zormuş arkadaşım, bir yandan sancı, bir yandan kanama, uzun süre etkisinden kurtulamıyor insan, inşallah bu sefer sağlıklı ilerleyen bir gebelikle ve sular seller gibi geçen bir doğumla telafi olurAyyy canım çok geçmiş olsunEvet bunlar zor deneyimler.. Benim düşüğümde de yemek yediğim için anestezi uygulayamadılar, gece 3 e kadar filan beklemem gerekiyordu; ama sancıdan ve kan kaybından daha fazla bekleyemediler anestezisiz işleme aldılar. Çok korkunç bir deneyimdi, 1 yıldan fazla süre tekrar denemek için beklemem gerekti. Allahım kimseye böyle şeyler yaşatmasın..
Tabloda zeynega var bide onunki geçmiş umarım pozitiftirH hayelim_92 nasılsın son durumun nedir hangi aşamadasın canım bizi de haberdar et beraber süreçlerimizi takip edelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?