Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah bu sefer sonucu çok iyi olur canım %3 ya da 1 hiç çnemi yok aslında olunca oluyo canım sen elinden geleni yapmışsın takdiri Allah ta artıkBen inanıyorum hepimizin sonuçları çok güzel olcak inşallah

Aşkım sen hepsini almanyada yaptırdın dimi tüp bebeklerin, çünkü burda özellerde hemen sonuç çıkıyor 1 saate

Rabbim bir daha yaşatmasın sen en iyisini yaptın en azında kafanda soru işareti kalmaz gönlünü ferah tut ben inanıyorum bu sefer olacak Allah’ın izniyle yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar sağlıklı güzel bir gebelik nasip olsun cümlemize inşallah

İnşallah canımmmm Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlısıyla

Allah razı olsun bu bilgiyi verdin 2 gündür dişim ağrıodu ama ilaçlardanmış demek

Çıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Canım benim çok üzüldüm vallahi ama ne olur dik dur herşeyden önce gerçekten senin canın sağolsun olacak birgün olacak direncini kırma

Yani insanın sol ayağı uyuşurmu huzursuz bacak sendromu gibi bugün ayağıma vuruyor resmen ağrı inş herşey yolundadır sağol cnm güzel haberler alalım inş
Canım benimde uyuşuyor huysuz bacak sendromu var bende normalde şuan da kalkmadan yattigim için tetikledi daha başında perişanım gece tutardı önceden şuan gündüz de ağrıyor

Canım benimde uyuşuyor huysuz bacak sendromu var bende normalde şuan da kalkmadan yattigim için tetikledi daha başında perişanım gece tutardı önceden şuan gündüz de ağrıyor
Bendede var cnm ama şuan acayip tuttu belim ayağım bilmiyorum kötü düşünmekte istemiyorum inş normaldir adet belirtisi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…