- 31 Ocak 2025
- 238
- 273
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.761
Ayy inşallah bu sefer sonucu çok iyi olur canım %3 ya da 1 hiç çnemi yok aslında olunca oluyo canım sen elinden geleni yapmışsın takdiri Allah ta artıkEvet aşkım anladım
Ben çok ağır atlattım o süreci doktorumda gördü nasıl etkilendiğimi bana çözdürüp ngs yaptırmayı önerdi. Dondur çöz tutunma ihtimalini 3% düşüyormuş. Bakalım bizi ne bekliyor. O riski aldım ama diğer türlüde rahat edemezdim. Doğru diyorsun Allah nasip etmeyecekse ngs pgt olsa bile etmiyor. Hakkımzıda hayırlısı olsun canım inşallah. Bu sefer tüm tuşlara bastık yani, trombofili paneli tüm testleri yaptırdım her şey çok iyi geldi pıhtılaşma falan yoktu, en azından elimden gelen her şeyi yaptım derim.
Aşkım sen hepsini almanyada yaptırdın dimi tüp bebeklerin, çünkü burda özellerde hemen sonuç çıkıyor 1 saateAh sepidem benim test sonucumu akşam 6 ya bırakmışlardı sabah 8 de verdigim kan düşün14 gün zaten zorla beklemişim birde o gün uzattılar baya bizi strese katmıştı aklımızda ne senaryolar dönmüştü
Rabbim bir daha yaşatmasın sen en iyisini yaptın en azında kafanda soru işareti kalmaz gönlünü ferah tut ben inanıyorum bu sefer olacak Allah’ın izniyle yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar sağlıklı güzel bir gebelik nasip olsun cümlemize inşallahEvet aşkım anladım
Ben çok ağır atlattım o süreci doktorumda gördü nasıl etkilendiğimi bana çözdürüp ngs yaptırmayı önerdi. Dondur çöz tutunma ihtimalini 3% düşüyormuş. Bakalım bizi ne bekliyor. O riski aldım ama diğer türlüde rahat edemezdim. Doğru diyorsun Allah nasip etmeyecekse ngs pgt olsa bile etmiyor. Hakkımzıda hayırlısı olsun canım inşallah. Bu sefer tüm tuşlara bastık yani, trombofili paneli tüm testleri yaptırdım her şey çok iyi geldi pıhtılaşma falan yoktu, en azından elimden gelen her şeyi yaptım derim.
İnşallah canımmmm Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlısıylaAyy inşallah bu sefer sonucu çok iyi olur canım %3 ya da 1 hiç çnemi yok aslında olunca oluyo canım sen elinden geleni yapmışsın takdiri Allah ta artıkBen inanıyorum hepimizin sonuçları çok güzel olcak inşallah
Evet canım hepsini burda yaptım doktorum aradı neymiş çok yoğunluk varmış da unuttmuşlarda bir sürü laf kalabalığıAşkım sen hepsini almanyada yaptırdın dimi tüp bebeklerin, çünkü burda özellerde hemen sonuç çıkıyor 1 saate
Ya ne güzel unuttuk demek ya şaka gibiEvet canım hepsini burda yaptım doktorum aradı neymiş çok yoğunluk varmış da unuttmuşlarda bir sürü laf kalabalığı
Ayy kuzum yaaÇıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Canım şu an üzülmen çok normal, üzülme demeyeceğim kaçıncı denemen bu bilmiyorum ama bence geride embriyon kaldıysa durmadan devam et, pes etme. İnşallah olacakÇıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Ah canım arkadaşım çok üzüldüm senin adına senden pozitif gelecek diye umuyordum Rabbim kalbine yüreğine ferahlık versin inşallah sana kocaman sarılıyorum üzüntünü paylaşıyorum canım benim Rabbim yüzüne baksın inşallahÇıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Amin inşallah 3. DenemesiydiCanım şu an üzülmen çok normal, üzülme demeyeceğim kaçıncı denemen bu bilmiyorum ama bence geride embriyon kaldıysa durmadan devam et, pes etme. İnşallah olacak
Allah razı olsun bu bilgiyi verdin 2 gündür dişim ağrıodu ama ilaçlardanmış demekGünaydın canım kadınlarsabah 8 ilaçları alındı mı?
Hamileliğin bir başka belirtisini, tüp bebek ilaçlarının da bir başka yan etkisini öğrendim: diş ağrısı!
Geçen transferimden sonra kaplamalı bir dişim ağrımaya başlamıştı, ben de “hay Allah, pozitif çıkarsa dişçiye de gidemeyeceğim şimdi” diye üzülüyordum, sonra pozitif geldikten sonra geçmişti ağrı kendiliğinden.
Şimdi yine aynı aşamada aynı dişim ağrımaya başladı, tesadüf olamaz diye düşündüminternete baktım, östrojen ve progesteron hormonları diş hassasiyeti yapıyormuş maalesef spesifik bir hamilelik belirtisi değil çünkü dışarıdan bol miktarda östrojen ve progesteron alıyoruz. Var mı başka dişi ağrıyan?
Hiç cesaretim yık kuzum yapmaya
Ya kızlar burda ben karıştırıyorum isimleri ama sen predictor markası testi olandın dimi canımHiç cesaretim yık kuzum yapmaya
Ah canım arkadaşım çok üzüldüm senin adına senden pozitif gelecek diye umuyordum Rabbim kalbine yüreğine ferahlık versin inşallah sana kocaman sarılıyorum üzüntünü paylaşıyorum canım benim Rabbim yüzüne baksın inşallah
Canım benim çok üzüldüm vallahi ama ne olur dik dur herşeyden önce gerçekten senin canın sağolsun olacak birgün olacak direncini kırmaÇıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Ben bugün çatlatma iğnesi geçtimi diye yaptım çok çok silik çıktı yani gözle bile zor gözüküyor iğnenin 11.günü bugün salı tekrar yapacağım bakalım silinirse iğne etkisi diye düşüneceğimHiç cesaretim yık kuzum yapmaya
Canım benimde uyuşuyorYani insanın sol ayağı uyuşurmu huzursuz bacak sendromu gibi bugün ayağıma vuruyor resmen ağrı inş herşey yolundadırsağol cnm güzel haberler alalım inş
Evet kuzum alan ama yapamayanYa kızlar burda ben karıştırıyorum isimleri ama sen predictor markası testi olandın dimi canım
Bendede var cnm ama şuan acayip tuttu belim ayağım bilmiyorum kötü düşünmekte istemiyorum inş normaldir adet belirtisi değildirCanım benimde uyuşuyorhuysuz bacak sendromu var bende normalde şuan da kalkmadan yattigim için tetikledi daha başında perişanım gece tutardı önceden şuan gündüz de ağrıyor
Aşkım kasma kendini, sınava giriyormuşsun gibi çok zor bir his, test günün ne zaman? Olmadı bunca dayanmışsın test gününü bekle istersenEvet kuzum alan ama yapamayan
Çok üzüldüm rabbim ins. Daha güzelini hazırlıyordur senin içinÇıkrı kızlar sonuç yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?