Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2. Gün embriyosuyla hamile kalmıştım yeter ki nasibi olsun önünde hiçbirşey duramaz

İnşallah senin ki kan da çıkar Amin sana da bize de süpriz olsun dilerim Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Biraz daha bekle gitgide koyulaşır henüz çok erken olduğu için öyle görünüyor Rabbim inşallah en kısa zaman da hepimize bu güzel duyguları yaşatsın Amin
Kızlar benim 7 yeğenim var ama evlat gibi büyüttük biz doğuluyuz hepsi erken evlendi abimler 2022 de abimin 13 yaşındaki oğlunu kaybettik o gittiğinden beri herşey eksik ben bebek yapmayacaktım ondan önce öğrenmiştim tüp bebek yapmam gerektiğini vazgeçmiştim oğlunu kaybeden abim bana yeğenim vefatından 6 ay sonra çocuk yapmazsan sana hakkımı helal etmem dedi ozmn gittim denedm olmadı kendim içinde istiyorum ama en çok abim için istiyorum çünkü ben İstanbul’da yaşıyorum ailem mersinee oğlunun vefatından sonra evini alıp oda yanıma İstanbul’a geldi abimin 2 çocuğu daha var onlar da burda

Kesin kan vermeye gitti bari yarını bekle canım ya bu sefer değerler arttı mı diye kafanda soru işareti devam edecek

Dualarınıza çok ihtiyacım var

Canım başınız sagolsun Rabbim annesine babasına sizlere bol sabır versin üstünden zaman geçmiş canım kendini böyle üzerek niye istemedin gönül isterdi böyle olmasın ama veren de Allah alan da Allah herkes birşeyle imtihan oluyor yeter ki Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar cümlemize nasip eylesin inşallah

Öyle bitanem öyle denedim o arada 1 tane olmadı zaten psikolojimi toparlamam uzun zaman aldı

Benim hikayem bu
Canım benim çok üzüldüm rabbim mekanını cennet etsin inş senin adına cok ama cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş burda negatif te pozitifte haberler alacağız ama kimimiz imtihanı geçmiş kimimiz biraz daha uğraş vericek sonunda hepimiz anne olalımda bu yolda herşey mübah en çok anne olmayı biz hakettik layıkıyla anne olalım inş

Öyle bitanem öyle denedim o arada 1 tane olmadı zaten psikolojimi toparlamam uzun zaman aldı
Anlıyorum canım hiç kolay değil ateş düştüğü yeri yakıyor ne yazık ki Rabbim annesinin kalbine ferahlık versin çok zor evlat acısı onun tarifi bile yok ne yazık ki Allahım inşallah sana da nasip ermiştir inşallah evlatlarınla beraber iyileşirsin dilerim sağlıklı güzel günleriniz olsun inşallah

Amin canım çok zor bir imtihan dilerim herkes bu imtihanı layıkıyla geçer sonunda herkes sağlıklı bir şekilde mucizelerine kavuşsun inşallah

Çıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Çok üzüldüm arkadaşım, böylesi hayırlısıymış diye düşünmekten başka çare kalmıyor bazen… belki aileniz için doğru zaman bu değildi ama emeğe ve ümitlere üzülüyor tabii insan, yasını tut mutlaka, geçiştirme duygularını, bu süreci sağlıklı bir şekilde geçirmek için duyguları yaşamak önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…