- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.801
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla getirsin devamını ins.Kan vereyim mi kızlar
Ben bugünde bi vereyimTabiki cnm cok sevindim yaaa rahatla şimdi 19unda rahatla verebilirsin kanını
Canım vardır bi hayır. Ağla rahatla, kocaman sarılıyoruz sana hepimiz Elbet bizimde anne olacağımız günler gelecekÇıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Ben 2. Gün embriyosuyla hamile kalmıştım yeter ki nasibi olsun önünde hiçbirşey duramazCanım sen konuşulanlara takılma herkesin durumu farklı herkes kendi yaşadıklarını anlatiyor senin başına bunlar gelicek diye bişey yok ki.Ama pgtlininde %100 diye bir şansı da yok. Hiçbirinin yok Bazen 2.gun embriyosu evlat oluyor bazen iyi dedikleri 5.gun embriyosu tutunmuyor bile Maalesef bu surec bize Sabri, tevekkülu öğretiyor. Teslim olmaktan başka yapacak biseyimiz yok
Evet gördüm yemin ederim özlemdeb dolayı sevincm yarıBak silik görünüyor
Gözün aydın canın maşallahKızlar bi bakar mısınız
Biraz daha bekle gitgide koyulaşır henüz çok erken olduğu için öyle görünüyorEvet gördüm yemin ederim özlemdeb dolayı sevincm yarı
İnşallah senin ki kan da çıkar Amin sana da bize de süpriz olsun dilerim Rabbim gönlüne göre versin inşallahGözün aydın canın maşallahçıkmış çok net. Dün bende hiç çizgi çıkmadı . bebeğin seninle kan verince bence çıkar ama sürekli kan vermek zorunda kalırsın değerin yükseldi mi diye . Pazartesi ver daha net yükselmiş olsun
Amin amin inşBiraz daha bekle gitgide koyulaşır henüz çok erken olduğu için öyle görünüyorRabbim inşallah en kısa zaman da hepimize bu güzel duyguları yaşatsın Amin
Kızlar benim 7 yeğenim var ama evlat gibi büyüttük biz doğuluyuz hepsi erken evlendi abimler 2022 de abimin 13 yaşındaki oğlunu kaybettik o gittiğinden beri herşey eksik ben bebek yapmayacaktım ondan önce öğrenmiştim tüp bebek yapmam gerektiğini vazgeçmiştim oğlunu kaybeden abim bana yeğenim vefatından 6 ay sonra çocuk yapmazsan sana hakkımı helal etmem dedi ozmn gittim denedm olmadı kendim içinde istiyorum ama en çok abim için istiyorum çünkü ben İstanbul’da yaşıyorum ailem mersinee oğlunun vefatından sonra evini alıp oda yanıma İstanbul’a geldi abimin 2 çocuğu daha var onlar da burdaBiraz daha bekle gitgide koyulaşır henüz çok erken olduğu için öyle görünüyorRabbim inşallah en kısa zaman da hepimize bu güzel duyguları yaşatsın Amin
Dualarınıza çok ihtiyacım varKızlar benim 7 yeğenim var ama evlat gibi büyüttük biz doğuluyuz hepsi erken evlendi abimler 2022 de abimin 13 yaşındaki oğlunu kaybettik o gittiğinden beri herşey eksik ben bebek yapmayacaktım ondan önce öğrenmiştim tüp bebek yapmam gerektiğini vazgeçmiştim oğlunu kaybeden abim bana yeğenim vefatından 6 ay sonra çocuk yapmazsan sana hakkımı helal etmem dedi ozmn gittim denedm olmadı kendim içinde istiyorum ama en çok abim için istiyorum çünkü ben İstanbul’da yaşıyorum ailem mersinee oğlunun vefatından sonra evini alıp oda yanıma İstanbul’a geldi abimin 2 çocuğu daha var onlar da burda
Benim hikayem buDualarınıza çok ihtiyacım var
Canım başınız sagolsun Rabbim annesine babasına sizlere bol sabır versin üstünden zaman geçmiş canım kendini böyle üzerek niye istemedin gönül isterdi böyle olmasın ama veren de Allah alan da Allah herkes birşeyle imtihan oluyor yeter ki Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar cümlemize nasip eylesin inşallahKızlar benim 7 yeğenim var ama evlat gibi büyüttük biz doğuluyuz hepsi erken evlendi abimler 2022 de abimin 13 yaşındaki oğlunu kaybettik o gittiğinden beri herşey eksik ben bebek yapmayacaktım ondan önce öğrenmiştim tüp bebek yapmam gerektiğini vazgeçmiştim oğlunu kaybeden abim bana yeğenim vefatından 6 ay sonra çocuk yapmazsan sana hakkımı helal etmem dedi ozmn gittim denedm olmadı kendim içinde istiyorum ama en çok abim için istiyorum çünkü ben İstanbul’da yaşıyorum ailem mersinee oğlunun vefatından sonra evini alıp oda yanıma İstanbul’a geldi abimin 2 çocuğu daha var onlar da burda
Öyle bitanem öyle denedim o arada 1 tane olmadı zaten psikolojimi toparlamam uzun zaman aldıCanım başınız sagolsun Rabbim annesine babasına sizlere bol sabır versin üstünden zaman geçmiş canım kendini böyle üzerek niye istemedin gönül isterdi böyle olmasın ama veren de Allah alan da Allah herkes birşeyle imtihan oluyor yeter ki Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar cümlemize nasip eylesin inşallah
Canım benim çok üzüldüm rabbim mekanını cennet etsin inş senin adına cok ama cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş burda negatif te pozitifte haberler alacağız ama kimimiz imtihanı geçmiş kimimiz biraz daha uğraş vericek sonunda hepimiz anne olalımda bu yolda herşey mübah en çok anne olmayı biz hakettik layıkıyla anne olalım inşBenim hikayem bu
Anlıyorum canım hiç kolay değil ateş düştüğü yeri yakıyor ne yazık ki Rabbim annesinin kalbine ferahlık versin çok zor evlat acısı onun tarifi bile yok ne yazık ki Allahım inşallah sana da nasip ermiştir inşallah evlatlarınla beraber iyileşirsin dilerim sağlıklı güzel günleriniz olsun inşallahÖyle bitanem öyle denedim o arada 1 tane olmadı zaten psikolojimi toparlamam uzun zaman aldı
Amin canım çok zor bir imtihan dilerim herkes bu imtihanı layıkıyla geçer sonunda herkes sağlıklı bir şekilde mucizelerine kavuşsun inşallahCanım benim çok üzüldüm rabbim mekanını cennet etsin inş senin adına cok ama cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş burda negatif te pozitifte haberler alacağız ama kimimiz imtihanı geçmiş kimimiz biraz daha uğraş vericek sonunda hepimiz anne olalımda bu yolda herşey mübah en çok anne olmayı biz hakettik layıkıyla anne olalım inş
İnş cnmAmin canım çok zor bir imtihan dilerim herkes bu imtihanı layıkıyla geçer sonunda herkes sağlıklı bir şekilde mucizelerine kavuşsun inşallah
Çok üzüldüm arkadaşım, böylesi hayırlısıymış diye düşünmekten başka çare kalmıyor bazen… belki aileniz için doğru zaman bu değildiÇıkrı kızlar sonuç yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?