- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.781
Kalbini karartma ins. Kötü bişey yoktur. İnan bende aynı durumdayim normalde magnezyum içiyorum iyi geliyor ama şimdi durum netlesmeden doktora sormadan icmeyeyim diye biraktim.Bendede var cnm ama şuan acayip tuttu belim ayağım bilmiyorum kötü düşünmekte istemiyorum inş normaldir adet belirtisi değildir
Ah canım benim şuan ne desek boş asla bu durumu hafifletecek bi söz yok rabbim inş tez zamanda bu mübarek günler hürmetine nasip eder sanaÇıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Canım sen konuşulanlara takılma herkesin durumu farklı herkes kendi yaşadıklarını anlatiyor senin başına bunlar gelicek diye bişey yok ki.Kızlar günaydın dün okuyamadım ama şimdi fırsatım oldu, genetikle ilgili çok yazmışsınız kafam karıştı birde onu dert ettim şidmi
Ben ilk başta ngs’ye yollamadan dondurma yaptırdım, transfer sonrası 7+5 kalbi durunca biyopside trizomi geldi. Bende kalan embriyolardan 4 tanesini çözdürüp ngs’ye yolladım bir daha aynı şeyleri yaşamayalım diye, hepsi iyi geldi. Sizde pgt li olsa bile düştü kalbi durdu yazmışsınız korktum şimdizaten dondur çözdür kafama takılıyordu birde bu eklendi
Hastanenin verdiği kağıtta 22 Mart dio ama doktorum 19nda yap çıkar dedi pazartesi serumlarım var valla artık bi taraftanda eğer yoksa boşuna taktırmak istemiyorumAşkım kasma kendini, sınava giriyormuşsun gibi çok zor bir his, test günün ne zaman? Olmadı bunca dayanmışsın test gününü bekle istersen
Doğru diyorsun aşkım benim giden 5.gün 6aa kaliteydi, gönül hoca transfer günü günün embriyosu demişti ama yaşadıklarımıza bak. İnşAllah hayırlısıyla olsun, teslim oldum artık pozitif olmaya çalışıyorumCanım sen konuşulanlara takılma herkesin durumu farklı herkes kendi yaşadıklarını anlatiyor senin başına bunlar gelicek diye bişey yok ki.Ama pgtlininde %100 diye bir şansı da yok. Hiçbirinin yok Bazen 2.gun embriyosu evlat oluyor bazen iyi dedikleri 5.gun embriyosu tutunmuyor bile Maalesef bu surec bize Sabri, tevekkülu öğretiyor. Teslim olmaktan başka yapacak biseyimiz yok
19 dediyse testte çıkar cnm ama sen nasıl kendini mutlu hissediceksen öle yap istersen hiç yapma bekle 3 gün var zatenHastanenin verdiği kağıtta 22 Mart dio ama doktorum 19nda yap çıkar dedi pazartesi serumlarım var valla artık bi taraftanda eğer yoksa boşuna taktırmak istemiyorum
Evet 19 yaptır o zaman aşkım, zaten çatlatma iğnesinin etkisi 12 günde geçmiş olmuyormu senin yarına bir şeyin kalmaz İnşallah, yarından sonrada yaptığın pozitif olacak Allahın izniyleHastanenin verdiği kağıtta 22 Mart dio ama doktorum 19nda yap çıkar dedi pazartesi serumlarım var valla artık bi taraftanda eğer yoksa boşuna taktırmak istemiyorum
Yaptın mı cnm bekle 10 dakika süresi var silik sonra beliriyorKızlar bence yok
Yaptın mı cnm bekle 10 dakika süresi var silik sonra beliriyor
Ciddi misinVar cnm bariz belli
Canım görünüyor silik çıkmış inşallah sağlıcakla katlanarak devam etsin aminKızlar bi bakar mısınız
Kan vereyim mi kızlarCanım görünüyor silik çıkmış inşallah sağlıcakla katlanarak devam etsin amin
Tabiki cnm cok sevindim yaaa rahatla şimdi 19unda rahatla verebilirsin kanınıCiddi misin
İstiyorsan ver cnm azda olsa cıkar tahminin 50 nin üstü çıkar baya belli silik olsada 2 gün sonra artış önemli olanKan vereyim mi kızlar
Bak silik görünüyorKan vereyim mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?