- 16 Mart 2024
- 142
- 213
- 18
- 42
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.741
Benim de çok ağrıyor belim, dün akşam 3 parça bulaşığı yıkayamadım. Bence bel ağrısı ya hamilelik belirtisi ya da ilaçların yan etkisi, adet belirtisi olacağını sanmıyorum ana haklısın huylanıyor insan… inşallah hafifler gün içindeBen diş ağrısı yok canım ama bugün belim çok ağrıyor ayaklarıma vuruyor ağrı adet önceside böle oluyordum ben umudum kırılıyor böle olunca ilaçlardan kaynaklı olmam adet ama adete son 5 gün kalması bu şekilde oluyorum
Yani insanın sol ayağı uyuşurmu huzursuz bacak sendromu gibi bugün ayağıma vuruyor resmen ağrı inş herşey yolundadırBenim de çok ağrıyor belim, dün akşam 3 parça bulaşığı yıkayamadım. Bence bel ağrısı ya hamilelik belirtisi ya da ilaçların yan etkisi, adet belirtisi olacağını sanmıyorum ana haklısın huylanıyor insan… inşallah hafifler gün içinde
Kızlar günaydın ben test verdim yarın saat oldu
Hadi güzel haberler ver bize canım umudumuz yeşersinKızlar günaydın ben test verdim yarın saat oldu
Ayy, şimdi dakikalar geçmezKızlar günaydın ben test verdim yarın saat oldu
hadi inşallahhhhhh
Amin inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünHadi güzel haberler ver bize canım umudumuz yeşersin
Kız hemşireye diyorum başka bekleyen yok benimkine hemen baksanız güldü kadın cihazda kalması lazım yoksa hemen bakıyoruz dediAyy, şimdi dakikalar geçmezgeç olsun güç olmasın
Bak ne buldum arkadaşımYani insanın sol ayağı uyuşurmu huzursuz bacak sendromu gibi bugün ayağıma vuruyor resmen ağrı inş herşey yolundadırsağol cnm güzel haberler alalım inş
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahh canımmKızlar günaydın ben test verdim yarın saat oldu
İnşallah güzel müjdeli haberle gelirsin AminKızlar günaydın ben test verdim yarın saat oldu
Hadi hayırlı güzel haberler olsun ins.Kızlar günaydın ben test verdim yarın saat oldu
Canım şu ana çıkması lazımdı yaKızlar günaydın ben test verdim yarın saat oldu
GünaydınKızlar günaydın dün okuyamadım ama şimdi fırsatım oldu, genetikle ilgili çok yazmışsınız kafam karıştı birde onu dert ettim şidmi
Ben ilk başta ngs’ye yollamadan dondurma yaptırdım, transfer sonrası 7+5 kalbi durunca biyopside trizomi geldi. Bende kalan embriyolardan 4 tanesini çözdürüp ngs’ye yolladım bir daha aynı şeyleri yaşamayalım diye, hepsi iyi geldi. Sizde pgt li olsa bile düştü kalbi durdu yazmışsınız korktum şimdizaten dondur çözdür kafama takılıyordu birde bu eklendi
Evet aşkım anladımGünaydıncanım hayırlı sabahlar inşallah bir sıkıntı yaşamazsın her zaman aynı şeyler yaşanacak diye birşey yok nasip olmayınca genetikli de olsa olmuyor onu vurgulamak istedik
Ee canım çıktı mı sonucunnKızlar günaydın ben test verdim yarın saat oldu
Ah sepidem benim test sonucumu akşam 6 ya bırakmışlardı sabah 8 de verdigim kan düşünCanım şu ana çıkması lazımdı yabir saat olmuş, kalbimiz elimizde bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?