- 4 Aralık 2024
- 2.119
- 1.763
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.641
Valla canım biz şimdi ne desek yalan olur yaştan dolayı şansın artması için İki adet konuluyor ha ikisi tutacak diye birşey yok belki biri durur biri devam eder nasip kısmet bu işler aslında sonuçta ikisi çözdürülecek belki birisi altın embriyondur bunu biz bilemeyiz ancak Allah bilir Rabbim gönlüne göre versin inşallahGerçekten fikrinize ihtiyacım var .Dondurulmuş 5aa ve 3aa kalite iki tane beşinci gün embriyom var. Doktorum cift embriyo transferi yapmak istiyor. 36 yaşında olduğum için yumurta sayım çok düşük ve doktor riske atmak istemiyor. Üstelik bize ayri ayrı dondurulduklarini soylemislerdi. Ama aynı tüpte donduruldugunu çok sonradan öğrendik.ikiz bebek korkum var çünkü ekonomimiz cok uygun degil ve ailelerimiz sehirdisindalar. Cift embriyo transferi yapıp ikiz bebekleri olan var mı fikrinizi paylasirsaniz cok sevinirim kafam cok karıştı
Buda benim en büyük korkum rabbim sağlıkla kucağıma alıcaksam nasip etsin inş hayal kırıklığı daha çok oluyor o şekildeEvet, iki güne bir tam ikiye katlamasa da düzenli artmıştı, en son 5000’i gördüm sanırım ama 7. haftada kalbi durdu maalesef
Canım benim bu sefer olacak inş ne durumdasın sen hangi aşamadasınEvet, iki güne bir tam ikiye katlamasa da düzenli artmıştı, en son 5000’i gördüm sanırım ama 7. haftada kalbi durdu maalesef
Hı anladım Ozmn benmde bugün 5Bilmiyorum ki sayılmıyor diyorlar genelde
Hepimiz ondan korkuyoruz ben onun için genetik tarama yaptırmak istemiştim nasip olmadıBuda benim en büyük korkum rabbim sağlıkla kucağıma alıcaksam nasip etsin inş hayal kırıklığı daha çok oluyor o şekilde
Ay canım bu sefer benim duamda aynı seninki gibiydi ailem bana kızıyor diyorum ne kiziyorsunuz doğrusu bu yani. Bende hep Allah'ım sonunda sağlıkla kucağıma alabileceksem sevindir yoksa baştan sevindirme dedim.Buda benim en büyük korkum rabbim sağlıkla kucağıma alıcaksam nasip etsin inş hayal kırıklığı daha çok oluyor o şekilde
Peki ikisi de tuttu mu kuzumBenim ilk tedavimde iki tane transfer edilmişti çünkü embriyoların birinin kalitesi dondurmaya değmeyecek kadar düşük demişti doktor, çöpe atacağımıza transfer edelim dedi ama sonucu öğrenene kadar “ya ikisi de tutarsa” diye telaş ettim, rüyalarıma girdi, ben göze alamıyorum şahsen
Programa göre 3hafta +5 gun diyorBide kızlar bişey sorcam eğer biz pozitif çıkarsak inş kaç haftalık olmuş oluyor
Sizde 10.03. Transfer olmuştunuz değil mi? 5.gün embriyosu?Bide kızlar bişey sorcam eğer biz pozitif çıkarsak inş kaç haftalık olmuş oluyor
Teşekkür ederim canim . Allah emanet devam edeceğim artıkValla canım biz şimdi ne desek yalan olur yaştan dolayı şansın artması için İki adet konuluyor ha ikisi tutacak diye birşey yok belki biri durur biri devam eder nasip kısmet bu işler aslında sonuçta ikisi çözdürülecek belki birisi altın embriyondur bunu biz bilemeyiz ancak Allah bilir Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ay ne bilim işte daha doktora gitmedik pazartesi günüYüksek değil canm ilk değerin en az iki katı artması lazım ilk değerine göre iyi bencee
Ben kalp atışını duydum kızlarrrrrrAmin inşallah görürsün de sağlıklı büyür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim seneye uykusuzluktan dert yanarsın inşallah
Ay inş canımmmOoo maşallah canım çok güzel artmış hadi hayırlı olsun geliyorrrrrrr geliyorrrr bebiş geliyorrrr
Ay canım valla ne bilim pazarteside bir türlü gelmedi yaCanımm senin ikizler geliyor bence maşaallah barekallah
MaşallahBen kalp atışını duydum kızlarrrrrr
Evet, gerçekten çok yıpratıcı oluyor, düşük yapmak da çok travmatik bir deneyim, kürtaj olmamak için 4,5 saat ıkındım doğumhanede en sonunda çok kan kaybettiniz deyip anesteziyle aldılarBuda benim en büyük korkum rabbim sağlıkla kucağıma alıcaksam nasip etsin inş hayal kırıklığı daha çok oluyor o şekilde
Rica ederimTeşekkür ederim canim . Allah emanet devam edeceğim artık
Transferden sonra 5. günümdeyim… son embriyomuz, son denememiz, bakalım kısmetCanım benim bu sefer olacak inş ne durumdasın sen hangi aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?