Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım biz şimdi ne desek yalan olur yaştan dolayı şansın artması için İki adet konuluyor ha ikisi tutacak diye birşey yok belki biri durur biri devam eder nasip kısmet bu işler aslında sonuçta ikisi çözdürülecek belki birisi altın embriyondur bunu biz bilemeyiz ancak Allah bilir Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Buda benim en büyük korkum rabbim sağlıkla kucağıma alıcaksam nasip etsin inş hayal kırıklığı daha çok oluyor o şekilde
Ay canım bu sefer benim duamda aynı seninki gibiydi ailem bana kızıyor diyorum ne kiziyorsunuz doğrusu bu yani. Bende hep Allah'ım sonunda sağlıkla kucağıma alabileceksem sevindir yoksa baştan sevindirme dedim.

Peki ikisi de tuttu mu kuzum

Teşekkür ederim canim . Allah emanet devam edeceğim artık

Buda benim en büyük korkum rabbim sağlıkla kucağıma alıcaksam nasip etsin inş hayal kırıklığı daha çok oluyor o şekilde
Evet, gerçekten çok yıpratıcı oluyor, düşük yapmak da çok travmatik bir deneyim, kürtaj olmamak için 4,5 saat ıkındım doğumhanede en sonunda çok kan kaybettiniz deyip anesteziyle aldılar

Teşekkür ederim canim . Allah emanet devam edeceğim artık
Rica ederim aynen siz önce Allah’a sonra doktorlarınıza güvenin inşallah hayırlısıyla hamilelik gerçekleşir Allah’ın izniyle Rabbim size bakacak gücü ve kuvveti versin maddi manevi hayırlı güzel kapılar açsın Rabbim darda bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…