- 1 Şubat 2024
- 700
- 364
- 23
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.681
Tüp mü oluyorsun aşkım sen yoksa aşılama mıBenim 3 aşılama yapıldı hiç cevap vermediler gonal f 75 vuruluyordumdirençli pko heralde diyorum artık Şuan 225 başladık 5. Gün ultrasonda 2 tane görüldü devamı varmış ama 10 mm küçük ohss olmaz inş
Tüp mü oluyorsun aşkım sen yoksa aşılama tüp canım
İyi akşamlar , canım hoşgeldinKızlar iyi akşamlar hepinize baya mesaj birikmiş hepsini okumaya çalışıyorum güzel haberler duydukça Umutlarım artıyorne güzel transfer olanlar sonuçlarını bekleyenler pozitif görenler var inşallah bende size yetısırım hala tedavi aşamasındayız bugün iğnelerin 6. Günü artık kasıklarım da hafif sızlamalar var normal mi bilmiyorum kafama takıyorum belkıde ondan birde topikte gördüğüm kadarıyla 3. Gün 5. Gün embriyo diye şey var o ne olıyor tam olarak hangısı iyi ya da neye göre olıyor
Ya kuzum inan bizim elimizde hicbisey yok Rabbimize sığınıyoruz doktorlar ne derse de inaniyoruz yapıyoruz işte. Sen o,bu, şu diye kafanı karistirma bence güven doktorlarina ben güvendiğim için hiç sorgulamadim inan bu sefer ameliyat dedi oldum ameliyat doktorunu bile arastirmadm ona bıraktım o söyledi ben sorgusuz gittim. Çünkü önceden çok arastiriyordum hem kafam çorba oluyordu bı ise de yaramadı yani.Bende bilinen söylenen bir şey yok 2 transferimde de 5. Gün iyi kalite embriyolardı , ona rağmen olmayınca akla genetiğinde mi sorun vardı sorusu getirdiler
Hoşbuldummİyi akşamlar , canım hoşgeldindilerim güzel sonuçlar elde edersin yetişirsin inşallah ben daha başlamadım bile toplanan yumurta sayısına göre doktorunuz hangi gün embriyosu transfer olacağına karar verecek fazla embriyo olmasa en fazla 3. Güne kadar götürüp transfer yapacaktır çok sayıda embriyo oluşursa risk alıp 5. Güne götürüyorlar şimdi tam diyemeyiz 5. Gün çok iyidir bazı 3. Gün embriyolar 5. Günü göre daha kaliteli tutunması daha iyi olabilir Bunu doktorlarda söylüyor önemli olan o Altın embriyomuzu bulmak günün önemli olmadığını düşünüyorum inşallah bu sefer bulabiliriz Allah’ın izniyle
İnşallah ya bende korktum Şuan pzt bekliyorum artıkValla çok yüksekten girmiş böyle yapmaması gerekiyordu tahminimce kuzum. Biz 187,5 başladık 150 de devam ettik. Benimde geç büyüdü sonra atağa geçti. Ben korktum biraz senin dozdaninşallah olmazsın balım çok pis bişey o ya
Amin canım inşallah bulabiliriz Allah’ın izniyle Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
Merhaba canım hoşgeldinKızlar merhaba çok mesaj olmuş okumaya başladımyarın test günüm bana şans dileyin dua edin
Duruma göre düşürür heralde balım düşürsün yani hahahahaİnşallah ya bende korktum Şuan pzt bekliyorum artık
Allahım güzel haberler nasip etsin hepimizeKızlar merhaba çok mesaj olmuş okumaya başladımyarın test günüm bana şans dileyin dua edin
Kızlar merhaba çok mesaj olmuş okumaya başladımyarın test günüm bana şans dileyin dua edin
Bişey demedi dondurmayla ilgilide çok fazla olursa dondurmak istiyoruz bizdeDuruma göre düşürür heralde balım düşürsün yani hahahahadondurulmuş yapcak dimi balım
Amin canım kardeşim inşallah öyle olurMerhaba canım hoşgeldindilerim yarın senin günün olsun sevinçten gözyaşları dökersin inşallah Rabbim seni sevindirsin bizde seninle beraber inşallah o güzel anları yaşayalım Amin
Amin inşallah canım son saatler zor geçiyorAllahım güzel haberler nasip etsin hepimize
Yumurtan çok olursa 2 ay dinlen dondurulmuş transfer ol balım ve çatlatma iğnesi olarak ovitrelle değil de gonapeptly mi ne ondan iste. Yoksa durumun çok fena olur sana özelden foto yollayım benim halime bak aşılamada oldum OhssBişey demedi dondurmayla ilgilide çok fazla olursa dondurmak istiyoruz bizde
Bir ay önce burada konuştuğum bir bayan genetik test yapılan embriyosuyla hamile kaldı 8. Haftada kaybetti maalesef 6. Denemeseydi çok üzülmüştüm yani genetikli diye hiçbirşeyin garantisi yok size katılıyorum bu konuda Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallahYa kuzum inan bizim elimizde hicbisey yok Rabbimize sığınıyoruz doktorlar ne derse de inaniyoruz yapıyoruz işte. Sen o,bu, şu diye kafanı karistirma bence güven doktorlarina ben güvendiğim için hiç sorgulamadim inan bu sefer ameliyat dedi oldum ameliyat doktorunu bile arastirmadm ona bıraktım o söyledi ben sorgusuz gittim. Çünkü önceden çok arastiriyordum hem kafam çorba oluyordu bı ise de yaramadı yani.
Yaaa aşılamada olması da çok zor olmuşturYumurtan çok olursa 2 ay dinlen dondurulmuş transfer ol balım ve çatlatma iğnesi olarak ovitrelle değil de gonapeptly mi ne ondan iste. Yoksa durumun çok fena olur sana özelden foto yollayım benim halime bak aşılamada oldum Ohss
Karnımı gören hayırlı olsun diyordu bebek sanıyordu
Amin ecmain inşallah dualarım seninle bugün aklımdaydın daha dedim seni etiketlerim sen yazdınAmin canım kardeşim inşallah öyle olurRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah canım son saatler zor geçiyor
Evet aşkım 1 hafta hastanede yattım ölçektim az kalsın çok riski bişey Ohss pıhtı atma riski de varYaaa aşılamada olması da çok zor olmuştur
Amin canım bugün o kadar yoğun geçti ki testi düşünmemek için bütün güne bir sürü şey sıkıştırdımAmin ecmain inşallah dualarım seninle bugün aklımdaydın daha dedim seni etiketlerim sen yazdıninşallah yarın güzel müjdeli haberle gelirsin Allahım yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?