Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar , canım hoşgeldin dilerim güzel sonuçlar elde edersin yetişirsin inşallah ben daha başlamadım bile toplanan yumurta sayısına göre doktorunuz hangi gün embriyosu transfer olacağına karar verecek fazla embriyo olmasa en fazla 3. Güne kadar götürüp transfer yapacaktır çok sayıda embriyo oluşursa risk alıp 5. Güne götürüyorlar şimdi tam diyemeyiz 5. Gün çok iyidir bazı 3. Gün embriyolar 5. Günü göre daha kaliteli tutunması daha iyi olabilir Bunu doktorlarda söylüyor önemli olan o Altın embriyomuzu bulmak günün önemli olmadığını düşünüyorum inşallah bu sefer bulabiliriz Allah’ın izniyle

Bende bilinen söylenen bir şey yok 2 transferimde de 5. Gün iyi kalite embriyolardı , ona rağmen olmayınca akla genetiğinde mi sorun vardı sorusu getirdiler
Ya kuzum inan bizim elimizde hicbisey yok Rabbimize sığınıyoruz doktorlar ne derse de inaniyoruz yapıyoruz işte. Sen o,bu, şu diye kafanı karistirma bence güven doktorlarina ben güvendiğim için hiç sorgulamadim inan bu sefer ameliyat dedi oldum ameliyat doktorunu bile arastirmadm ona bıraktım o söyledi ben sorgusuz gittim. Çünkü önceden çok arastiriyordum hem kafam çorba oluyordu bı ise de yaramadı yani.

Valla çok yüksekten girmiş böyle yapmaması gerekiyordu tahminimce kuzum. Biz 187,5 başladık 150 de devam ettik. Benimde geç büyüdü sonra atağa geçti. Ben korktum biraz senin dozdan inşallah olmazsın balım çok pis bişey o ya

Hoşbuldumm mayala katar Ya o altın embriyolarımız bızımle olsun inşallah

Kızlar merhaba çok mesaj olmuş okumaya başladım yarın test günüm bana şans dileyin dua edin
Merhaba canım hoşgeldin dilerim yarın senin günün olsun sevinçten gözyaşları dökersin inşallah Rabbim seni sevindirsin bizde seninle beraber inşallah o güzel anları yaşayalım Amin

Merhaba canım hoşgeldin dilerim yarın senin günün olsun sevinçten gözyaşları dökersin inşallah Rabbim seni sevindirsin bizde seninle beraber inşallah o güzel anları yaşayalım Amin
Amin canım kardeşim inşallah öyle olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allahım güzel haberler nasip etsin hepimize
Amin inşallah canım son saatler zor geçiyor

Bişey demedi dondurmayla ilgilide çok fazla olursa dondurmak istiyoruz bizde
Yumurtan çok olursa 2 ay dinlen dondurulmuş transfer ol balım ve çatlatma iğnesi olarak ovitrelle değil de gonapeptly mi ne ondan iste. Yoksa durumun çok fena olur sana özelden foto yollayım benim halime bak aşılamada oldum Ohss
Karnımı gören hayırlı olsun diyordu bebek sanıyordu

Bir ay önce burada konuştuğum bir bayan genetik test yapılan embriyosuyla hamile kaldı 8. Haftada kaybetti maalesef 6. Denemeseydi çok üzülmüştüm yani genetikli diye hiçbirşeyin garantisi yok size katılıyorum bu konuda Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah

Yaaa aşılamada olması da çok zor olmuştur

Amin canım kardeşim inşallah öyle olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin inşallah canım son saatler zor geçiyor
Amin ecmain inşallah dualarım seninle bugün aklımdaydın daha dedim seni etiketlerim sen yazdın inşallah yarın güzel müjdeli haberle gelirsin Allahım yüzünü güldürsün inşallah

Amin ecmain inşallah dualarım seninle bugün aklımdaydın daha dedim seni etiketlerim sen yazdın inşallah yarın güzel müjdeli haberle gelirsin Allahım yüzünü güldürsün inşallah
Amin canım bugün o kadar yoğun geçti ki testi düşünmemek için bütün güne bir sürü şey sıkıştırdım o kadar heyecanlıym ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…