Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy canım benim çok geçmiş olsunn yaa Sıkma canını demekki kısmeti bi sonraki aymış. Ne kadar yumurtan oldu canım?
Kısmet değilmiş olsun da bi ay daha bekleriz bende toplamda 20 yumurta alındı 11 olgunlaşmıştı 9 embriyo oluştu sonra 8 tane oluştu yarın da tam netleşir ona göre de donduracaklar artık yarın kısmet bakalım

İlk etapta 2 tanesini mi göndersem diye düşünmüştüm öyle olmuyor mu

Kızlar iyi akşamlar hepinize baya mesaj birikmiş hepsini okumaya çalışıyorum güzel haberler duydukça Umutlarım artıyor ne güzel transfer olanlar sonuçlarını bekleyenler pozitif görenler var inşallah bende size yetısırım hala tedavi aşamasındayız bugün iğnelerin 6. Günü artık kasıklarım da hafif sızlamalar var normal mi bilmiyorum kafama takıyorum belkıde ondan birde topikte gördüğüm kadarıyla 3. Gün 5. Gün embriyo diye şey var o ne olıyor tam olarak hangısı iyi ya da neye göre olıyor

Kurban olduğum veren de alan da o , ondan gelene bir şey diyemiyoruz . Biz sadece çabalıyoruz
Benim de sebep belli değil en azından embriyonun genetiği normalse benimle ilgili bir durum diyebilirim

Yani biraz üzüldüm ama sonra hayırlısı bu demek ki dedim 20 tane yumurta oluştu pcos da var bende çok şükğr ağır atlatmıyorum bugün ağrım bitti denecek kadar az oldu çok şükür bakalım
Pcos olanlara taze transfer yapılmaz canım dondurulup 2 Regl sonra yapılırmış. Benden 46 yumurta toplandı Ohss son anda olmadım ekstra bir iğne yazdı doktorum geri kalan yumurtaları söndürmeleri için çünkü daha içerde yumurta vardı. Bol su iç bir de bol bol yumurta ye ben aşılamada oldum Ohss ve ağır geçirdim ona rağmen 10 günde atlattım

Bende bilinen söylenen bir şey yok 2 transferimde de 5. Gün iyi kalite embriyolardı , ona rağmen olmayınca akla genetiğinde mi sorun vardı sorusu getirdiler

Ohss olup olmadığı belli olıyor mu iğne tedavısı sırasında ultrason yapılırken ? Bende pko var böyle bısey olur mu diye aklımda takıldı bende 2 yumurta gördü diğerleri küçük demişti

Ultrasonda belli Oluyor canım. Ohss yumurtaların aynı anda ve normalden daha çok iğnelere yanıt vermesi yüzünden olur bide ovitrelle vurulursan bitti geçmiş olsun sende nasıl 2 yumurta gördü kuzum bşraz daha fazla olması gerekmiyor mu

Benim 3 aşılama yapıldı hiç cevap vermediler gonal f 75 vuruluyordum dirençli pko heralde diyorum artık Şuan 225 başladık 5. Gün ultrasonda 2 tane görüldü devamı varmış ama 10 mm küçük ohss olmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…