- 4 Aralık 2024
- 2.119
- 1.763
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.601
Amin Ecmain inşallah canım dilerim güzel haberlerle gelirsin inşallahAmin canım benim çok teşekkür ederim iyi ki varsınızSalı gününe kadar beklicem artık. Allah hepimizin kucağını doldursun anne özlemi çeken herkes sağlıkla bebeğine kavuşsun inşallah
Bende bundan istiyorum aslinda bunu kullanmak fitil kullanmaktan daha kolay geliyor. Ama ben transfer oncesi ilac alim listesinde fitil var. Doktora söylesem bunu yazmaz mi acaba ?Benim böyle sıkınca içindekini boşaltıyorum sadece
Benimki 7.gün cıkmıstıÇıkar bence cnm ama geç tutunma ise bilmiyorum 5.gün embriyosu az da olsa cıkıyor genelde
Evet bu çok pratik ve kolay oluyor hem çabuk erimiş oluyor krem gibi olduğu için bir konuş doktorunla diğerlerinin seni rahatsız ettiğini söyle bakalım inşallah iğneye çevirmezBende bundan istiyorum aslinda bunu kullanmak fitil kullanmaktan daha kolay geliyor. Ama ben transfer oncesi ilac alim listesinde fitil var. Doktora söylesem bunu yazmaz mi acaba ?
Sureciniz bitmedi mi? Kafam karisti 5 senedir diyorsunuzBana hemen başlayalım sizde bişey yok dediler tarih verdiler ne bir test ne hsg rahim filmi hicbisey istemedi. Memorial gittim hemen testler istedi hsg çekildim ki orda ileri derecede servikal yetmezligim olabileceğini anladı yucel bey ki bu genelde hamilelikte anlaşılıyor hamilelik ilerledikçe belli oluyor yani. Bilmiyorum ben güvendim ilk denemede de aldım pozitif ama benim servikal yetmzliktn olmadı şimdiye kadar. 5 senedir hala da yücel beye guvenim tam ve onunla devam
İşte yerleşme tutunma ile alakalı birşey herkesinki aynı zamanda doğru sonuç vermiyor tarihinde yapsak iyi olur ama dayanamıyoruz işte benimki 3.gün embriyosu olduğu halde duramıyorum ne zaman versem diyeBenimki 7.gün cıkmıstı
BEnimki 5.gündü seninki anca biraz daha ilerde cıkar bence 9 da filan diye düşünüyorum ama düşük cıkıyor ilk zaten ucuk cıkmıyor tabi ikiz filan değilseİşte yerleşme tutunma ile alakalı birşey herkesinki aynı zamanda doğru sonuç vermiyor tarihinde yapsak iyi olur ama dayanamıyoruz işte benimki 3.gün embriyosu olduğu halde duramıyorum ne zaman versem diye
Sureciniz bitmedi mi? Kafam karisti 5 senedir diyorsunuz
İnşallah bu sefer iyi olacak Allah’ın izniyle dilerim sağlıcakla kucağına alırsın mucizeni kalbini ferah tut canımCanım ben 2 bebek kaybettim servikal yetmezligim var ağır tramvatikti benim için 4 sene yapamadım bidaha cesaret edemedim. Şimdi başladım tekrar işte karından dikiş atıldı bu sefer bir umut şuan pozitif bakalım sonu ne olur
Aynen çıkmaz zatende işte umud dünyası cnm pazartesi bi test yapacağım iğne etkisi varmı geçtmi diye sonra cuma yada diğer pazartesi kan veririm oda 10.gün filan oluyor zatenBEnimki 5.gündü seninki anca biraz daha ilerde cıkar bence 9 da filan diye düşünüyorum ama düşük cıkıyor ilk zaten ucuk cıkmıyor tabi ikiz filan değilse
Amin ins. Canımİnşallah bu sefer iyi olacak Allah’ın izniyle dilerim sağlıcakla kucağına alırsın mucizeni kalbini ferah tut canım
İnan hepimiz aynıyız canım benim senin kaçıncı deneme ilk çocuk mücadelesi mi hiç pişman olma ne olur bende ilkte öyle yaptım hala gece bile bi çılgınlık yapabilirimÖyle canım hepimiz çok savaşlar verdik kendimizle bu süreçlerde. Kendimin bu kadar mücadeleci olduğunu bile tüp bebek denemeye başlayınca farkettim . Allah büyük inşallah hepimiz güzel bebeklerimize kavuşucaz. Ama bazen çok yorgun hissediyorum öyle erken testte yapmayacağım demiştim dayanamadım..keşke kan testimi bekleseydim .
Çok haklısın insanin kafasında soru işaretleri oluyor ama dilerim Rabbim bu sefer gönlündekini nasip edecektir inşallah umarım sağlıklı ilerler güzel günler geçirirsin vaktinde zamanında gelsin bebişAmin ins. Canımya aslında teslim oldum rabbime gönlüm ferah ama insan yaşananlardan sonra illaki hep tedirgin işte sağlıkla doğmadan olmuş gibi hissedemiyorum
Akıllı dur cnm cok su içtiysen çıkmaz sabah ilk idrarla kesin sonuç verirİnan hepimiz aynıyız canım benim senin kaçıncı deneme ilk çocuk mücadelesi mi hiç pişman olma ne olur bende ilkte öyle yaptım hala gece bile bi çılgınlık yapabilirim
Benim 4. Tedavim , 4 kere Opu oldum bundan önceki 3 denememde embriyolarım hiç gelişmediği için bu benim ilk transferimdi . İlk çocuk mücadelesi canım benim. Ahh inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım . 2025 bizim yılımız olsunİnan hepimiz aynıyız canım benim senin kaçıncı deneme ilk çocuk mücadelesi mi hiç pişman olma ne olur bende ilkte öyle yaptım hala gece bile bi çılgınlık yapabilirim
Rabbim inş pozitif sonuç almayıda gösterir canım dua edlim kimin duası kabul olur bilinmezBenim 4. Tedavim , 4 kere Opu oldum bundan önceki 3 denememde embriyolarım hiç gelişmediği için bu benim ilk transferimdi . İlk çocuk mücadelesi canım benim. Ahh inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım . 2025 bizim yılımız olsun
Allah razı olsun canımRabbim inş pozitif sonuç almayıda gösterir canım dua edlim kimin duası kabul olur bilinmez
Amin canım benim ne diyimBenim 4. Tedavim , 4 kere Opu oldum bundan önceki 3 denememde embriyolarım hiç gelişmediği için bu benim ilk transferimdi . İlk çocuk mücadelesi canım benim. Ahh inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım . 2025 bizim yılımız olsun
Akıllı dur cnm cok su içtiysen çıkmaz sabah ilk idrarla kesin sonuç verir
yok kana gideyim diorum direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?