Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bundan istiyorum aslinda bunu kullanmak fitil kullanmaktan daha kolay geliyor. Ama ben transfer oncesi ilac alim listesinde fitil var. Doktora söylesem bunu yazmaz mi acaba ?
Evet bu çok pratik ve kolay oluyor hem çabuk erimiş oluyor krem gibi olduğu için bir konuş doktorunla diğerlerinin seni rahatsız ettiğini söyle bakalım inşallah iğneye çevirmez

Sureciniz bitmedi mi? Kafam karisti 5 senedir diyorsunuz

İşte yerleşme tutunma ile alakalı birşey herkesinki aynı zamanda doğru sonuç vermiyor tarihinde yapsak iyi olur ama dayanamıyoruz işte benimki 3.gün embriyosu olduğu halde duramıyorum ne zaman versem diye
BEnimki 5.gündü seninki anca biraz daha ilerde cıkar bence 9 da filan diye düşünüyorum ama düşük cıkıyor ilk zaten ucuk cıkmıyor tabi ikiz filan değilse

Sureciniz bitmedi mi? Kafam karisti 5 senedir diyorsunuz
Canım ben 2 bebek kaybettim servikal yetmezligim var ağır tramvatikti benim için 4 sene yapamadım bidaha cesaret edemedim. Şimdi başladım tekrar işte karından dikiş atıldı bu sefer bir umut şuan pozitif bakalım sonu ne olur

İnşallah bu sefer iyi olacak Allah’ın izniyle dilerim sağlıcakla kucağına alırsın mucizeni kalbini ferah tut canım

BEnimki 5.gündü seninki anca biraz daha ilerde cıkar bence 9 da filan diye düşünüyorum ama düşük cıkıyor ilk zaten ucuk cıkmıyor tabi ikiz filan değilse
Aynen çıkmaz zatende işte umud dünyası cnm pazartesi bi test yapacağım iğne etkisi varmı geçtmi diye sonra cuma yada diğer pazartesi kan veririm oda 10.gün filan oluyor zaten

İnan hepimiz aynıyız canım benim senin kaçıncı deneme ilk çocuk mücadelesi mi hiç pişman olma ne olur bende ilkte öyle yaptım hala gece bile bi çılgınlık yapabilirim

Amin ins. Canım ya aslında teslim oldum rabbime gönlüm ferah ama insan yaşananlardan sonra illaki hep tedirgin işte sağlıkla doğmadan olmuş gibi hissedemiyorum
Çok haklısın insanin kafasında soru işaretleri oluyor ama dilerim Rabbim bu sefer gönlündekini nasip edecektir inşallah umarım sağlıklı ilerler güzel günler geçirirsin vaktinde zamanında gelsin bebiş

İnan hepimiz aynıyız canım benim senin kaçıncı deneme ilk çocuk mücadelesi mi hiç pişman olma ne olur bende ilkte öyle yaptım hala gece bile bi çılgınlık yapabilirim
Benim 4. Tedavim , 4 kere Opu oldum bundan önceki 3 denememde embriyolarım hiç gelişmediği için bu benim ilk transferimdi . İlk çocuk mücadelesi canım benim. Ahh inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım . 2025 bizim yılımız olsun

Rabbim inş pozitif sonuç almayıda gösterir canım dua edlim kimin duası kabul olur bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…