- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.541
5. Gün için erken bence biraz daha bekle cnmBende düşünüyorum bugün 5. Günüm yapsam mı yapmasam mı
Canım benim durum karisik bu benim 4. Transferim. Bir düşük, bir erken doğum var 4 sene oncesinde. Tekrar başladım şimdi dondurulmuş embriyolarimla geçen ay negatif oldu bu sefer ara vermek istemedim bu ay tekrar yaptım. Yani evet 2 aydır pes peşeCanım sen arka arkaya mı transfer yaptın geçen ay olmamış dedin ya
Regl için mi sormuştunuz . Ben 5-6. Güne olmuştumHap bittikten kaç gün sonra oluyor bana Yasmin verdi ilk kez kullanacağım hayatımda o yüzden merak ettim.
Size de genetikli önerdiler miCanım benim durum karisik bu benim 4. Transferim. Bir düşük, bir erken doğum var 4 sene oncesinde. Tekrar başladım şimdi dondurulmuş embriyolarimla geçen ay negatif oldu bu sefer ara vermek istemedim bu ay tekrar yaptım. Yani evet 2 aydır pes peşe
Doktorun öyle demişse doğrudur canım benim benimde Amh çok düşük yaş 36 fazla yumurta çıkmıyor çıkanda bir iki ancak dölleniyor benim doktorumda 2. Gün taze transferi yaptı vücudum ve rahmim kalınlıgı hormonlar iyiydi o yüzden risk almak istemiyorum dedimayala katar bu arada doktorum rahim içim temiz gözüktüğü ve amh düşüklüğü olduğu için yaşım da 27, bana pgt yapmamıza gerek yok sana taze transfer 3. gün embriyosu yapmak istiyorum riske atmak istemiyorum dedi. Sizce mantıklı mı?
Anladım cnm bnm gözünaydın olsunCanım benim durum karisik bu benim 4. Transferim. Bir düşük, bir erken doğum var 4 sene oncesinde. Tekrar başladım şimdi dondurulmuş embriyolarimla geçen ay negatif oldu bu sefer ara vermek istemedim bu ay tekrar yaptım. Yani evet 2 aydır pes peşe
Bende şimdi bu bilgi için tabloya bakıyordumCanım ilk tüp bebek mi senin ki
Yok canım 2.bnmdeCanım ilk tüp bebek mi senin ki
Tabloda kayıtlı değilBende şimdi bu bilgi için tabloya bakıyordumsanırım ilkti tam hatırlamıyorum
Diğerinde tutunmamı olmadıYok canım 2.bnmde
Evet canım olmadı maalesefDiğerinde tutunmamı olmadı
İnşallah dilerim bu sefer pozitif haber alırsın Allah’ın izniyle inşallahEvet canım olmadı maalesef
Evet o aklımdaydı ama bugün sormayı unutmuşum kuzum zaten daha sözleşme imzalamadık biz beni 24’ünde tekrar çağırdı kontrol için o zaman sözleşme yapıcaz bakıcaz duruma göre adetim bayrama denk geliyo onun için. Belki geciktiririz bir hafta ilaçlarla dedi. O zaman embriyo glue da isticem. Peki çift transfer hakkında ne düşünüyorsunDoktorun öyle demişse doğrudur canım benim benimde Amh çok düşük yaş 36 fazla yumurta çıkmıyor çıkanda bir iki ancak dölleniyor benim doktorumda 2. Gün taze transferi yaptı vücudum ve rahmim kalınlıgı hormonlar iyiydi o yüzden risk almak istemiyorum dedibu arada embriyo glue da yaptırdım bütün önlemleri almak için sende kısmet olursa onu da yaptır en azından kafanda soru işareti kalmaz
Yani genetik baktırmak daha mantıklı cnm çünkü tedavide az tutmuyor kötüyse hem tedavi parası gidicek hem embriyon vaktin gitmiş oluyor ben yumurta sayısından dolayı yaptıramıyorum 2 taneye filan yapmıyorlar ama imkanım olsa yaptırırdım yaniKızlar ben 2. Negatif transfer sonrası dün regl oldum . Fikrini alma amaçlı başka bir doktora gittim. Geride 4 dondurulmuş embriyom var, transferde ek olarak lenfosit aşısı, embriyo glue, lenfosit paneli(tetkik) bunları yapalım dedi . İster önce genetik baktırıp transfer planlayalım , ister çift koyalım yine negatif olursa o zaman kalan embriyoları teste gönderelim karar senin dedi . Ben tabi neye karar vereceğimi şaşırdım .
Tedaviye sen de hazırsan bir sonraki regl de başlayabiliriz dedi .
37 yaş 2.deneme 5.gün embriyosu çift transfer kuzumİnşallah dilerim bu sefer pozitif haber alırsın Allah’ın izniyle inşallahtabloya eklememi istermisin ona göre bilgilerini yaz . yaş , kaçıncı deneme , kaçıncı gün embriyosu , transfer tarihi test tarihi ona göre seni de eklerim
İnşallah canım dilerim herşey gönlünce su gibi güzel geçsin evet o zaman bahsedersin istiyorum diye dilerim kaliteli sağlıklı yumurtaların kaliteli embriyon oluşur benim ki yaşımda dolayı biz oluşan embriyo sayısına göre çift transfer istemiştik senin yaşından dolayı doktorun kabul etmeye bilir ilk transferde ama 2. Transferde çift Katarlar ama burada baktım kızların yaşlarına göre çift olan çok sen bu konuyu doktorunla görüş istersen bakalım ne derler birde maddi gücüm var manevi de bakarım dersen çift katabilirsin ama şans ve nasip işi belki biri tutar doktorlar genelde şansı artırmak için çift transfer yapıyorlar sen kendini hazır hissediyorsan doktorunda onay verirse çift yapabilirsinEvet o aklımdaydı ama bugün sormayı unutmuşum kuzum zaten daha sözleşme imzalamadık biz beni 24’ünde tekrar çağırdı kontrol için o zaman sözleşme yapıcaz bakıcaz duruma göre adetim bayrama denk geliyo onun için. Belki geciktiririz bir hafta ilaçlarla dedi. O zaman embriyo glue da isticem. Peki çift transfer hakkında ne düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?