Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin ins. Canım. İşte bende soruyu cevapsız bırakmak istemiyorum ama cvp verirkende nasıl cvp vereyim şaşırıyorum bana da doktorum gerek görmedi çünkü benim problemim baskaydi. Ama bazısında gerekli bu kisiye özel bir durum.

İnşallah canım , yarın sabah yaparız diye aldık eve gelince koşarak yaptık eşimle. Sabahı bile bekleyemedik. Umarım benimde öyle bi hikayem olur

Hanımlar doktor için bir sorum olacak.
Ben Tüp Bebek tedavimi Ankara’da görüyorum.
Nasip olurda gebe kalırsam yani pozitif görürsem kaldığım yerde de devlet hastanesinde bir doktor bulup ondada eş zamanlı muayene olmayı düşünüyorum.
Yani ola ki Allah göstermesin acil bir durum oldu yakınımda da benim gebelik hikayemi bilen bir doktor olsun diye.

Sizler nasıl düşünüyorsunuz veya bakıyorsunuz bu duruma?

Ben zaten tüp bebek tedavisi yerinde devam edemiyorum sadece tüp bebek yapıyorlar. Bide ben kadın doğum doktoru değil perinatolog takibinde oluyorum yani şöyle bir örnek vereym ben gayet meshur iyi bir hastanede profla kaybettim bebeğimi ki bence ihmal vardi. Kuzenim benimle benzer durumda cam sakura da sağlıkla kavuştu erken doğumunu durdurdular mesela. Şuan bende bı devlet Hastanesi'nde de doktor bulsam mi diye düşünüyorum. Sanki daha donanımlı oluyor şehir hastaneleri bilemedim kafam karışık benimde

Benim Ankara’daki doktorum İbrahim Esinler ve eşi Deniz Esinlerde var. Eşine muayene olmadım ama çok iyi perinatolog diyorlar aynı şekilde İbrahim hocam İçinde
Doğumu mu da inşAllah nasip olursa o günleri görmek İbrahim hocada olmasını istiyorum açıkçası, sanırım Hacettepede yapıyor zaten ikiside orada ariyetten özel muayenehaneleri var.
Sadece işte 2,5-3saatlik yol, acil bir durum olsa ne bileyim kanama sancı vb. Yakınımda da bir doktorum olsun hikayemi bilsin diye düşündüm.

Şahsen ben devlet hastanesindeki doktorlar ne kadar tecrübeli bu konuda bilemiyorum yani tüp bebek olarak ve tabii bu şehirden şehirede çok değişkenlik gösteriyor maalesef ki.

Yine bu forumda okudum, benim bu yazdığım şekilde biri yapmış, devletteki doktor ilaçları bıraka bilirsin gerek yok artık demiş tüp bebek doktoru devam et demiş. Bu gibi durumla zaten karşılaşsam be• İbrahim hocamı dinlerim sadece işte yakınımda da olsun düşüncesi…

Yok her hastane olmaz tabiki ben riskli gebeyim İstanbul'daki şehir hastanesinin bunun için özel bir polikliniği var ben orayı çok duydum mesela onun için diyorum kafam karışık bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin

Olmadıysada dik duracaz yine deneyecez vazgeçme seni çok iyi anlıorum ben oturduğum yerde 100 karar değiştiriorum ama sakinleşince vazgecmycm diorum
Öyle canım hepimiz çok savaşlar verdik kendimizle bu süreçlerde. Kendimin bu kadar mücadeleci olduğunu bile tüp bebek denemeye başlayınca farkettim . Allah büyük inşallah hepimiz güzel bebeklerimize kavuşucaz. Ama bazen çok yorgun hissediyorum öyle erken testte yapmayacağım demiştim dayanamadım..keşke kan testimi bekleseydim .

Canım ins. Geç tutunmustur ve idrar testi yaniltmistir pozitif olur ama olmadıysa da yani üzülme de diyemiyorum ama pes etme benimde geçen ay negatifti bu ay oldu. Nasip devamı gelir mi bilemem ama olmazsa yine deneyeceğim napalim yorgunuz yilginiz ama umut hep var

Umarım canım Allah yardımcımız olsun. Bakalım Salı günü test günüm yazarım size teşekkür ederim

Ah sılam sakın umudunu kaybetme dilerim kanda pozitif çıkar sana büyük süpriz olur senin hikayeni dinleyince üzülmüştüm emin ol kendim kadar sizlerin de hamile kalmasını canı gönülden diliyorum sürekli dua ediyorum Rabbim yüzüne baksın inşallah sakın pes etme canım Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah

Amin canım benim çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Salı gününe kadar beklicem artık. Allah hepimizin kucağını doldursun anne özlemi çeken herkes sağlıkla bebeğine kavuşsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…