Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba ben de onumuzdeki hafta tup bebege baslayabilirim. Maslak acibademdeydim ama bu sefer sisli memorialle konustuk, orasini denesek mi diyoruz. Yucel bey ve semra hanim la gorustuk. Sizce nasil deneyiminiz iyi yonde ki? İlgililer mi?

Görmek bile miğdemi bulandırıyor çok kötü bi fitil ya akıyor zaten yarısıda anlamıyorum yararı varmı
Seninde mi benim ki gibi yok biraz ileri doğru yapınca akmıyor ben gece uyuyunca uyguluyordum kalkana kadar erimiş oluyor zaten krem gibi olduğu için sadece fazlasını tortu gibi gün içinde dışarı atıyor Progesteron içerdiği için yararı vardır elbette canım

Evet bu çok rahat ben herhangi bir yan etkisini görmedim

Mesajlr çok hzlı ilerliyor kaçırıyorum canmm kaset değilde erken gebelikte bi ihtimal olusa alıran bi iki marka birden alıp yap bn öyle yapmıştım güvenmediğim için
Sen kaçıncı günü yapmıştın kuzum. Bundan aldım ama bugün değil yarın sabah yaparım belki

Eklentiler

• image.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…