Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ben kaç kere kontrol ediyorum kiz öyle deme kocadir sonuçta bu bizimle bi yere kadar devam edicek rabbim kocalarimizi yanimizdan eksik etmesin
Aminnn gülüm ama şuan odak noktası kocanin meyvesi onuda tatmak için çok çalışıyoruz hedef varış gerçekleşsin geri kocalara dönüş olur

Beklesem mi bugün 5. Gün ay amaan hiç belirtimde yok sancım var biraz okdr
Canm benmde hiç belirtim yoktu hatta eski yazışmalara bakarsan iyice umutsuzum artık demiştimm 8. Günden sonra hafif başladı bende belirti.. bu arada ben 5. Gün yapmıştım yanlış hatırlamıyorsamm 5 veya 6. Gündü 15 20 dk sonra çok silik çıkmıştıı bi kaç saat sonra daha belirgin olmuştuu iki gün sonra falan yaptığımda 2. Dkda direk çift olmıştı canm

Merhaba ben de onumuzdeki hafta tup bebege baslayabilirim. Maslak acibademdeydim ama bu sefer sisli memorialle konustuk, orasini denesek mi diyoruz. Yucel bey ve semra hanim la gorustuk. Sizce nasil deneyiminiz iyi yonde ki? İlgililer mi?
Ben 5 sene önce ilk Bülent trasa gitmiştim sonra ezbere işlemleri siralamisti hoşuma gitmedi sonra memoriala gittim gerçekten bana Özel biseyler yaptıklarını hissettim ve orda başlamaya karar verdim. Doktorumda yücel bey çok severim ve güvenirim

Ben yarın sabah yaparım en azından bugünde umutla beklerim

Kizlar ben de onumuzdeki hafta tup bebege baslayabilirim. Maslak acibademdeydim ama bu sefer sisli memorialle konustuk, orasini denesek mi diyoruz. Yucel bey ve semra hanim la gorustuk. Sizce nasil deneyiminiz iyi yonde mi? İlgililer mi?
bana cok igne verdi, prp yapildi , yumurtalar gercekten costu sayisi artti ama sonuc 1 embriyo ( o da pgtde trizomi cikti, yedekte bekliyor). Yani bu islemler bos sisirme oluyor galiba, semra hn da oyle dedi.. galiba burda baslayacagiz biz de…..

Bana hemen başlayalım sizde bişey yok dediler tarih verdiler ne bir test ne hsg rahim filmi hicbisey istemedi. Memorial gittim hemen testler istedi hsg çekildim ki orda ileri derecede servikal yetmezligim olabileceğini anladı yucel bey ki bu genelde hamilelikte anlaşılıyor hamilelik ilerledikçe belli oluyor yani. Bilmiyorum ben güvendim ilk denemede de aldım pozitif ama benim servikal yetmzliktn olmadı şimdiye kadar. 5 senedir hala da yücel beye guvenim tam ve onunla devam

Yaaaa canim bu güzel duaların için çok teşekkür ederiz Rabbim duysun dualarımızı inşallah

Canım sen arka arkaya mı transfer yaptın geçen ay olmamış dedin ya

mayala katar bu arada doktorum rahim içim temiz gözüktüğü ve amh düşüklüğü olduğu için yaşım da 27, bana pgt yapmamıza gerek yok sana taze transfer 3. gün embriyosu yapmak istiyorum riske atmak istemiyorum dedi. Sizce mantıklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…