- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.521
Anladım canım ben bugünde bekleyeym bana hastane 23 Mart dedi doktorum 19 nda yani 9.günde çıkar dediTeşekkür ederim canım. 8.gun sabah idrar yaptım canım ama erken gebelikte kan testimde aslında dündü yani transferim 5 Mart test 14 martti ama ben kanı bugün verebildim.
Beklesem mi bugün 5. Gün ay amaan hiç belirtimde yok sancım var biraz okdrBu test çok iyi tam çıkarıyor yalancı değil
Aminnn gülümBen ben kaç kere kontrol ediyorumkiz öyle deme kocadir sonuçta bu bizimle bi yere kadar devam edicek rabbim kocalarimizi yanimizdan eksik etmesin
Canm buna çok iyi marka diyolar yarın sabah ilk idrarle yapp ozamanSen kaçıncı günü yapmıştın kuzum. Bundan aldım ama bugün değil yarın sabah yaparım belki
Bu gün bekleyin yarın sabah yapın en iyisi 5.gün çünkü, bir gün daha bekleyin benceBeklesem mi bugün 5. Gün ay amaan hiç belirtimde yok sancım var biraz okdr
Canm benmde hiç belirtim yoktu hatta eski yazışmalara bakarsan iyice umutsuzum artık demiştimm 8. Günden sonra hafif başladı bende belirti.. bu arada ben 5. Gün yapmıştım yanlış hatırlamıyorsamm 5 veya 6. Gündü 15 20 dk sonra çok silik çıkmıştıı bi kaç saat sonra daha belirgin olmuştuu iki gün sonra falan yaptığımda 2. Dkda direk çift olmıştı canmBeklesem mi bugün 5. Gün ay amaan hiç belirtimde yok sancım var biraz okdr
Bendede belirti diye aşırı belirtiler yoktu sadece bel ağrım vardı oda 5.gün falan başladı, ara kasığımda seğirme oluyordu o kadarBeklesem mi bugün 5. Gün ay amaan hiç belirtimde yok sancım var biraz okdr
Ayy olabilir kuzu bana bakılmadı heralde onlaraGebelik öncesi hastalık bakmak için herhalde kuzum smear falan istedi
Bu test baya iyi kuzu ama yarını bekle bence en azından ilk idrarla yapSen kaçıncı günü yapmıştın kuzum. Bundan aldım ama bugün değil yarın sabah yaparım belki
Öyle yapayım en azından bugünde bir umut olur içimdeCanm buna çok iyi marka diyolar yarın sabah ilk idrarle yapp ozaman
Ben 5 sene önce ilk Bülent trasa gitmiştim sonra ezbere işlemleri siralamisti hoşuma gitmedi sonra memoriala gittim gerçekten bana Özel biseyler yaptıklarını hissettim ve orda başlamaya karar verdim. Doktorumda yücel bey çok severim ve güvenirimMerhaba ben de onumuzdeki hafta tup bebege baslayabilirim. Maslak acibademdeydim ama bu sefer sisli memorialle konustuk, orasini denesek mi diyoruz. Yucel bey ve semra hanim la gorustuk. Sizce nasil deneyiminiz iyi yonde ki? İlgililer mi?
Pozitif mi çıktınBendede belirti diye aşırı belirtiler yoktu sadece bel ağrım vardı oda 5.gün falan başladı, ara kasığımda seğirme oluyordu o kadar
Öyle yapacam bitanemBu test baya iyi kuzu ama yarını bekle bence en azından ilk idrarla yap
Evet pozitif olmuştu ama kalbi durdu maalesef, 2.transferi bekliyorumPozitif mi çıktın
Ben yarın sabah yaparım en azından bugünde umutla beklerimCanm benmde hiç belirtim yoktu hatta eski yazışmalara bakarsan iyice umutsuzum artık demiştimm 8. Günden sonra hafif başladı bende belirti.. bu arada ben 5. Gün yapmıştım yanlış hatırlamıyorsamm 5 veya 6. Gündü 15 20 dk sonra çok silik çıkmıştıı bi kaç saat sonra daha belirgin olmuştuu iki gün sonra falan yaptığımda 2. Dkda direk çift olmıştı canm
bana cok igne verdi, prp yapildi , yumurtalar gercekten costu sayisi artti ama sonuc 1 embriyo ( o da pgtde trizomi cikti, yedekte bekliyor). Yani bu islemler bos sisirme oluyor galiba, semra hn da oyle dedi.. galiba burda baslayacagiz biz de…..Ben 5 sene önce ilk Bülent trasa gitmiştim sonra ezbere işlemleri siralamisti hoşuma gitmedi sonra memoriala gittim gerçekten bana Özel biseyler yaptıklarını hissettim ve orda başlamaya karar verdim. Doktorumda yücel bey çok severim ve güvenirim
Bana hemen başlayalım sizde bişey yok dediler tarih verdiler ne bir test ne hsg rahim filmi hicbisey istemedi. Memorial gittim hemen testler istedi hsg çekildim ki orda ileri derecede servikal yetmezligim olabileceğini anladı yucel bey ki bu genelde hamilelikte anlaşılıyor hamilelik ilerledikçe belli oluyor yani. Bilmiyorum ben güvendim ilk denemede de aldım pozitif ama benim servikal yetmzliktn olmadı şimdiye kadar. 5 senedir hala da yücel beye guvenim tam ve onunla devamKizlar ben de onumuzdeki hafta tup bebege baslayabilirim. Maslak acibademdeydim ama bu sefer sisli memorialle konustuk, orasini denesek mi diyoruz. Yucel bey ve semra hanim la gorustuk. Sizce nasil deneyiminiz iyi yonde mi? İlgililer mi?
bana cok igne verdi, prp yapildi , yumurtalar gercekten costu sayisi artti ama sonuc 1 embriyo ( o da pgtde trizomi cikti, yedekte bekliyor). Yani bu islemler bos sisirme oluyor galiba, semra hn da oyle dedi.. galiba burda baslayacagiz biz de…..
Yaaaa canim bu güzel duaların için çok teşekkür ederizCanım çok teşekkür ederimamin bu kadar sıkıntıyı çekip aynı durumdaki arkadaşlara dua etmemek olur mu hiç inan bu derdi yaşayınca hiç tek başıma kendime dua etmiyorum rabbim bu yoldaki herkesi sevinçle mujdelesin kucaklarini doldursun ins. İmkanı olmayanlara da kendiliğinden oldursun
Canım sen arka arkaya mı transfer yaptın geçen ay olmamış dedin yaYa bu daha rahatti benim önceki gebelikte kullandığım buydu ama sonra Türkiye de bulamadık bunu kalktı uretimden o yüzden progestana geçtiler yumuşak küçük hap gibi zaten ağızdan alanlarda var vajinadan da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?