- 20 Haziran 2016
- 4.841
- 8.763
- 158
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.561
Çok karışık düşünüyorum açıkçası bu konu hakkında kuzum. İkiz bakabilir miyim yoksa kafayı mı yerim bilmiyorumİnşallah canım dilerim herşey gönlünce su gibi güzel geçsin evet o zaman bahsedersin istiyorum diye dilerim kaliteli sağlıklı yumurtaların kaliteli embriyon oluşur benim ki yaşımda dolayı biz oluşan eöbriyo sayısına göre çift transfer istemiştik senin yaşından dolayı doktorun kabul etmeye bilir ilk transferde ama 2. Transferde çift Katarlar ama burada baktım kızların yaşlarına göre çift olan çok sen bu konuyu doktorunla görüş istersen bakalım ne derler birde maddi gücüm var manevi de bakarım dersen çift katabilirsin ama şans ve nasip işi belki biri tutar doktorlar genelde şansı artırmak için çift transfer yapıyorlar sen kendini hazır hissediyorsan doktorunda onay verirse çift yapabilirsin
Sakin kal canım benim az kaldı dilerim güzel pozitif haberler alırsın inşallahŞuan zaten bu seferde aklıma gidip kan vermek geliyor valla heycndan artık tansiyonum yükseliyor
İnş canım bnm bu sefer brz yoruldum zaten eğer olmazsa biraz dinlnp toplama yaptırcm artık havuz mu olur ne olur bilmiorum sonra transfer yaptırcmSakin kal canım benim az kaldı dilerim güzel pozitif haberler alırsın inşallah
İşte onun için iyi düşünmek lazımÇok karışık düşünüyorum açıkçası bu konu hakkında kuzum. İkiz bakabilir miyim yoksa kafayı mı yerim bilmiyorum
Amh düşük mü kaç yumurtan çıkıyor neden havuz düşünüyorsunİnş canım bnm bu sefer brz yoruldum zaten eğer olmazsa biraz dinlnp toplama yaptırcm artık havuz mu olur ne olur bilmiorum sonra transfer yaptırcm
Ah canım bende çok yoruldum benim ki 4. Tüp bebek olacak ama her seferinde bir umut yola çıkıyorum Pes etmek istemedim dilerim bu sefer hepimizin yüzü güler Allah’ın izniyle inşallahİnş canım bnm bu sefer brz yoruldum zaten eğer olmazsa biraz dinlnp toplama yaptırcm artık havuz mu olur ne olur bilmiorum sonra transfer yaptırcm
12 toplandı 9 u oldun çıktı ama 1 embriyo kaldı benim diğer embrym diğer hastaneden geldiAmh düşük mü kaç yumurtan çıkıyor neden havuz düşünüyorsun
Amin Amin inş canım benim yaşta gidio işteAh canım bende çok yoruldum benim ki 4. Tüp bebek olacak ama her seferinde bir umut yola çıkıyorum Pes etmek istemedim dilerim bu sefer hepimizin yüzü güler Allah’ın izniyle inşallah
Benim de yaş var 36Amin Amin inş canım benim yaşta gidio işte
Bende bebekler sağlıklı sorun bendeSize de genetikli önerdiler mi
Pink hanım inan ki ben genelde böyle durumlarda karışmıyorum doktorunuzla görüşün derim her zaman ben genetik işlerden anlamam yoksaBende bebekler sağlıklı sorun bendeilk tüp bebeğe başladığımda 4 tane göndermiştim 1 tane sağlıklı gelmişti transfer oldum 5-6 haftalık düşuk oldu o. Sonra da doktorum önermedi zaten donmuslar tekrar çözüp işleme gerek görmedi yani. Gondermedigim gayet sağlıklı bir evlatti canli ama erken doğdu yasamadi. Ama herkesin durumu bambaşka burda bişey söyleyince aslında rahatsız oluyorum cunku bana önermedi ama başkasına başka biseyden dolayı gereklidir
Kayınvalidem de annem de yakın oturuyor ama ikisi de çalışıyor ben ikisini de istemem zatenİşte onun için iyi düşünmek lazımbakarsın ya inşallah daha yaşın da genç maşallah niye bakmayasın ailen yakınındaysa yardımları olur en azından ilk zamanlar sen durumuna göre karar verirsin inşallah hayırlısı olsun
Evet moralini bozma çok var idrarda negatif kanda pozitif olan. Sen test gününü bekle kuzum inşallah pozitifi görürsünKızlar ben dayanamadım az önce idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı sanki. Test günüm 18 i . Siz hiç duydunuz mu sonradan değişen ? İdrarda negatif çıkıp hamile olduğunu duyan ?
İnşallah canım, az da olsa çıkar diye düşünmüştümEvet moralini bozma çok var idrarda negatif kanda pozitif olan. Sen test gününü bekle kuzum inşallah pozitifi görürsün
Canım dur kendini üzme geçen gün biri yazdı 9. Gün idrar negatif 11. Gün kanda pozitif görmüş ben çok okudum burada sakin kal canım test gününü bir bekle daha hiçbirşey bitmedi dilerim o gün pozitif çıkar aminKızlar ben dayanamadım az önce idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı sanki. Test günüm 18 i . Siz hiç duydunuz mu sonradan değişen ? İdrarda negatif çıkıp hamile olduğunu duyan ?
Önce Allah’a sonra kendine güven bakarsın evelallah yeter ki sağlıklı herşey gelişsin inşallahKayınvalidem de annem de yakın oturuyor ama ikisi de çalışıyor ben ikisini de istemem zaten
Kaçıncı günündü bitanemKızlar ben dayanamadım az önce idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı sanki. Test günüm 18 i . Siz hiç duydunuz mu sonradan değişen ? İdrarda negatif çıkıp hamile olduğunu duyan ?
Geç tutunma sebebi ile idrara beta yansımamış ola bilir canım, moralini yüksek tut inşAllah kanda pozitif görürsünKızlar ben dayanamadım az önce idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı sanki. Test günüm 18 i . Siz hiç duydunuz mu sonradan değişen ? İdrarda negatif çıkıp hamile olduğunu duyan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?