- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.481
Evet canım pazartesi transfer oldum 5.gün embriyosuTransfer günün hariç 5. Gün mü ??? 5. Gün embriyosu dmii
Benimde aynı öyle oldu canm bi 5 gün falan çok zorlandım sonra düzeldii
Benim 2 gündür falan daha zorlaştı belki bende hamileyimdir ondan mı acaba sende öyle olduysanEvet canım pazartesi transfer oldum 5.gün embriyosu
Ayy hadi inşallah güzel haberler alırsın kuzuBugün ve yarın gidemem zaten çarşıya da pazartesi öğleden sonra anca inerim çarşıya
Sabah ilk idrarla yapılacağı için Salı günü yaparım anca o zamanda 8.günde olurum daha net olur sanırım
Cumartesi günüde kan vermeye giderim inşAllah
Amin Allah razı olsun güzel dileklerin duaların için canım Rabbim kabul etsin inşallahCanım benim çok teşekkür ederimseninde bol bol sağlıklı embriyoların olsun ins. da kaç çocuk yapsam diye düşünesin hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar
Amin kuzum hepimize vallahiAnladım canım Rabbim kolaylık şifa versin inşallah
Temiz çıkmasına sevindim canım ya Allahım sıkıntı vermesinKuzum hsg inceledi görünürde rahim güzel gözüküyor dedi. Benden kan testleri istediler işte rubella toxoplasma vs bunları devlette yaptırabiliyor muyum acaba?
Bende sabah öğlen akşam maalesef ilaçlardan dolayı tutamıyorumCanım doktor sahurla iftar arasında ayarla ilaçlarını, sorun olmaz demişti; ama zorlandım bıraktım artık bende.. Aynı zamanlarda bebişlerimize kavuşacağız inşaallah yani ne güzel
İnşallah güzel pozitif haberler alırsın Rabbim seni sevindirsin müjdelendirsin inşallah dilerim sevinç gözyaşları dökmek nasip olsunValla ben çatlatma iğnesinden dolayı yapmayacaktım ama gonapeptyl iğne 2 gün sonra çift çizgi çıkarmıyormuş eczacı öle dedi amayinede korku var pazartesi belki yaparım
Evet banada öyle oldu hiçbir anlam veremedim resmen koyamıyorum bende eskisi gibiYa kızlar birde 2 gündür fitilde çok zorlanıyorum daralmış gbi hissedyrm sizde de öyle oldu mu
Rahat ol canım demekki oluyormuşEvet banada öyle oldu hiçbir anlam veremedim resmen koyamıyorum bende eskisi gibibenim gibi birinin olması rahatlattı
Fitilleriniz krem gibi değil mi merak ettimEvet banada öyle oldu hiçbir anlam veremedim resmen koyamıyorum bende eskisi gibibenim gibi birinin olması rahatlattı
Sen test yaptın mı sende durumlar ne yazılar çok olunca kaçırıorumRahat ol canım demekki oluyormuş
Kasette çıkmayabilir canımBenim evde var kaset olanlardan
Yok valla benm krem değil yumuşak kapsülFitilleriniz krem gibi değil mi merak ettim
Ben eczaneye gideyimKasette çıkmayabilir canımErken hamilelik testlerinde çıkıyor genelde
Yok küçük hap şeklinde ama içerde kreme dönüşüyorFitilleriniz krem gibi değil mi merak ettim
Evet ya kan daha çok rahatlatıyor insanı. Ama asıl rahatlama sağlıkla kucağıma alınca olucak sanırım benimkilerin sonları biraz sıkıntılıama bu sefer dikişi saglam attım umutluyum ins.
Sende durumlar nasıl ne aşamadasın nasıl gidio yazılar çok olunca kaçırıyorum bazenEvet banada öyle oldu hiçbir anlam veremedim resmen koyamıyorum bende eskisi gibibenim gibi birinin olması rahatlattı
Benim böyle sıkınca içindekini boşaltıyorum sadeceYok valla benm krem değil yumuşak kapsül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?