• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fitil oruç bozmuyor cnm ama bende tutamadım öğlen 3 tane içmem gereken hap vardı bide bol su dediği için riske atmadım iftar sonrası imkansız 2 2.5 litre su içmem 🙃
Bende bozmaz diye düşünmüştüm sordurdum bilir kişi bozar dedi😆 vücuda girdiği için bozuyormus canım yoksa başka ilacım yoktu yani öyle dendiği için tutamadım😄

Evet ya kan daha çok rahatlatıyor insanı. Ama asıl rahatlama sağlıkla kucağıma alınca olucak sanırım benimkilerin sonları biraz sıkıntılı🫢 ama bu sefer dikişi saglam attım umutluyum ins.😄🙏
Amin inşallah Rabbim vaktinde zamanında gelmesini nasip eylesin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🥰

Yuppiiiiiiiiiii canım benim çok sevindim 🧿🧿🧿 katlanarak artmasini her aşamasını yaşamayı da nasip etsin rabbim 🤲🤲 darısı başımıza bize de dua et olur mu ? 🥰🥰🥰
Canım çok teşekkür ederim 🩵 amin 🙏bu kadar sıkıntıyı çekip aynı durumdaki arkadaşlara dua etmemek olur mu hiç inan bu derdi yaşayınca hiç tek başıma kendime dua etmiyorum 😄 rabbim bu yoldaki herkesi sevinçle mujdelesin kucaklarini doldursun ins.🙏 İmkanı olmayanlara da kendiliğinden oldursun 🙏

Yaparsanız buraya atın kızlarr ilk testler biraz geç silikleşiyorr o yüzeen korkmayınn eğer tek çizgi olursada hemen ümitsizliğe kapılır stres yapmayınn unutmayın idrare geç düşüyorr beta 😊😊
Ben kan testini ögrendikten sonra yapmama rağmen üç dakika da silik şekilde belirdi ama diğer günler yaptığında koyulaşma artıyordu hatta ilk testimi atıyorum

Eklentiler

• IMG_5182.webp
    IMG_5182.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 7
Sence çıkar mı kaset testte bugün 5.günğm diğer testlerden mi alsam
Transfer günün hariç 5. Gün mü ??? 5. Gün embriyosu dmii
Ya kızlar birde 2 gündür fitilde çok zorlanıyorum daralmış gbi hissedyrm sizde de öyle oldu mu
Benimde aynı öyle oldu canm bi 5 gün falan çok zorlandım sonra düzeldii

Yaparsanız buraya atın kızlarr ilk testler biraz geç silikleşiyorr o yüzeen korkmayınn eğer tek çizgi olursada hemen ümitsizliğe kapılır stres yapmayınn unutmayın idrare geç düşüyorr beta 😊😊
Valla ben çatlatma iğnesinden dolayı yapmayacaktım ama gonapeptyl iğne 2 gün sonra çift çizgi çıkarmıyormuş eczacı öle dedi ama 🤣 yinede korku var pazartesi belki yaparım 🤣

Back
X